Şimdi Ara

Dijital Piyano istiyorum. Ne almaliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir suredir piyano tarzi bir muzik aleti ile ugrasma hevesindeyim ama konuyla ilgili pek bir bilgim yok. Oncelikle bir muzik aleti ihtiyacim var. Fiyat kriterini de goz onunde bulundurarak seceneklerim:
    1-) Yamaha Clavinova CLP 120 (Ikinci el): Bu Clavinova serisinin eski tiplerinden ama sanirim temel piyano icin bir hayli uygun. Fiyat= 800 TL.
    2-) Yamaha Elektone EL-70 (Ikinci el): Cift hatli gorunumde olmasi ile bir turlu isinamadigim alet. 700-750 TL
    3-) 1000-1500 TL arasi sifir dijital piyanolar. Cesitli markalar mevcut. Kawai vs.
    Piyano ozelliklerine gore fiyat 5-6 bine kadar cikiyor ama yeni baslayan icin ne gerek var?
    Bu fiyatlar Japonya fiyatlaridir. Turkiye'de ortalama 1.5-2 katina varan fiyatlara satiliyor. 2 ay sonra donecegim icin bir tane alip donmek istiyorum.

Aslinda daha cok hevesli oldugum bir konu da bateri ama bateri hakkinda bilgim sifir. Sadece davula vura vura stres atilan bir muzik turu diye dusunuyorum :) Aslinda baya da istekliyim. Burda yine 2. elcilerde bir suru cesit gordum. Yamaha nin 2. el plastik baterileri 600-700 TL civari (plastik diyorum cunku adini bilmiyorum). Bildigim kadari ile kulaklik ile kullaniliyor bu bateriler ya da hoparlore baglamaniz gerekiyor.
    Bateri ile piyano gibi tek basina muzik yapabilir misiniz?
    Kurs bulma imkani piyanoya gore daha mi kisitli?
    Hevesi kolayca kiran bir alet mi?
    Gibi bir suru soru var aklimda. Eger kafama yatarsa bateri de alabilirim. Ya da her ikisini. En kotu ihtimalle 2. el olarak satarim Turkiye'de.
    Yardimci olursaniz sevinirim.
    Tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dijital Piyano Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.