bazı bankaların geri ödeme için şartları var onları da göz önünde bulundurmak lazım tebde 4 bin tl ekstre olması gerekiyormuş |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (3. sayfa)
-
-
Valla bilemedim hocam. Her ay kontrol ederim her ayda görürüm bunu uygulamada. Maaş müşterisiyim etkisi varmıdır bilemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netflix için en uygun Burhan sanırım şart şurt yok
Emeğinize sağlık. Gerçekten çok yararlı olabilecek bir başlık. 👏🏻
Pek matah bir şey değil ama konuda bulunsun diye yazıyorum.
• Kampanya 01.07.2022 - 31.10.2022 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanya Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden ilk kez harcama yapacak olan ininal kullanıcıları için geçerlidir.
• Kampanyadan kazanılabilecek maksimum ödül tutarı aylık 10 TL’dir.
• Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 5.000 kişi faydalanacaktır.
• Bir kullanıcı, kampanya koşullarına uygun yaptığı harcamalardan sadece 1 kez ödül kazanabilir.
• Kampanyadan ininal Kart’la daha önce Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden harcama yapmış kullanıcılar yararlanamayacaktır.
• Ödül bakiyeler kazanımın gerçekleştiği ertesi gün sonunda ininal Kart’lara aktarılacaktır.
• Kampanyaya sadece ininal.com adresi ve ininal uygulamasına eklenmiş fiziksel veya sanal ininal Kart’larla yapılmış işlemler dahil edilecektir.
• ininal herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve etkinliğini gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma, uzatma ya da sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
• Herhangi bir nedenle kampanyanın öngörülen son tarihten önce bitmiş olmasından ya da limitin dolmasından ötürü ininal sorumlu tutulamaz.
• Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
-
Maximum kampanyasına dahil Disney Plus. İlk mesajda detayı mevcut.
-
Storytel için öğrenci üyeliği dışında hiç kampanya görmedim.
-
Kişiye Özel bu kampanyalar.
-
Ekledim hocam. Netflix için 10 TL artık bir şey değil ama Spotify veya Yotube Premium bireysel abonelikleri için işe yarayabilir.
-
Kişi sayı sınırı olan ama kendim yararlandığım iki kampanya
https://uption.com.tr/en-son-kampanyalar/hepsiburada-premium-uyeligi-hediye
https://uption.com.tr/en-son-kampanyalar/amazon-prime-uyeligi-hediye
-
Şimdi tek seferlik olmayıp ve yaş şartı olmayıp en fazla Netflix iadesi On Mobil'den fazlası yok mu. 30 lira kendisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belli ki yanlış yazılmış. En üst paketi alan yüzde 50 iade alacak işte.
Ssport için kampanya var mı bildiğiniz?
-
Sorunuzun cevabı ilk sayfada mevcut.
-
En fazla 46 TL olduğu bilgisini yazmıştım hocam. Yanlış nerede?
-
👍👍
Yüzde yüz iade yaziyordu orasi yanlış olmuş
Ekledim hocam Uption kampanyalarını ilk sayfaya.
-
YILLIKLOCA koduyla üyeliğini hemen başlat! EuroLeague, LaLiga, Serie A, Formula 1, NBA, UFC ve dünyanın önde gelen önemli spor organizasyonlarını S Sport Plus yıllık paket ayrıcalığıyla ister Smart TV’den ister webten, ister cepten 219,99 yerine 199,99’a izlemeye hemen başla!
-
Hocam uption amazon spotify için de %100 iade yazmışsın herhalde hepsini odemiyorlar hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X