Dijital Platform Üyelik Fırsatları (5. sayfa)
-
-
Hayır ikisi aynı değil.. Beinconnect için ilki ( Dijital dizi, film, müzik ) geçerli. Diğeri bilgisayar oyunu platformları için ( Steam, Epic, xbox, Playstation gibi)... Açıklama kısmında yazıyor zaten nerelerde geçerli olacağı.
-
puan gelmesi için bein connecti kendi sitesinden mi almak gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet....
-
youtube premium cashback yapan varmi arkadaslar..
siz nereden alıyorsunuz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
papara
-
Papara ama bu ay ya da gelecek ay sipay ile ödeme yapabilirim çünkü sipay %60 geri ödeme yapıyor bu ay da 16.99 dan yenileme yapılacak gelecek ay malum 29.99 olunca hangisi fazla veriyor ise oradan ödeme yapacağımquote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyin
youtube premium cashback yapan varmi arkadaslar..
siz nereden alıyorsunuz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ssport+ için kod ve kart kombosu en iyi nasıl yapılır?
-
Youtube premium yeni gelen zammına papara güncelleme yapmadı aile planı için paycell %50 max 30₺ cashback var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sipay %60 veriyor, 50 TL'ye kadar toplam iadesi
Siz bu konuyu görmediniz sanırım :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152504543
Konu için ayrıca teşekkürler. Sipay %60iade konu başlığına eklenebilir.
Ayrica
Bonus flasha özel bı kampanya var. Hem müzik hemde dijital yayın için mevcut. 40tl bonus
Düşünenler değerlendirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 21 Kasım 2022; 15:34:20 >
-
Bonus'un kampanyası bende çıkmıyor.
-
Kişiye özel aslında bu kampanyalar. Bazı aylar geliyor kontrol etmek lazım her ay
Hiçbir ay çıkmadı bana hocam belki daha öncesi kartı o platformlarda hiç kullanmamak gerekiyordur.
-
Bana bu yıl 5 kez müzik kampanyası gelmiştir hocam 2 3 aydır geliyor aralıksız. Ama dizi film nadiren geliyor bende duruma göre değiştiriyorum ödeme yapılacak kartımı
dijital dizi ve film devamlı geliyor bana da. bir de bir kere app store geldi, yararlanınca bir daha gelmedi.
Neye göre verdikleri belli değil sanırım
İşin ilginç yanı bana gelmeyen kampanyalar anneme de gelmiyor
-
😀😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X