Şimdi Ara

Dijital Platform Üyelik Fırsatları (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
415
Favori
201.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uption hesabımı kapatıp, uygulamayı kaldırdım... Sim kart blokesi kaldırmak için senden bir sürü evrak isteyip, göndermeni istiyor... Diğer Pay uygulamaların hiçbirinde bu kadar zorluk çıkarmadılar...

• Trakula kullanıcısına yanıt
    Amazon cashback için kullanıyordum. Diğer ön ödemeli platformlar gibi iyi kampanyalar yapmıyorlar. İnsanlar genellikle yurt dışına para gönderip almak için kullanıyor. Sorun yaşamadım bugüne kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trakula kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İyi forumlar

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Evrağı 1 dk el ile doldurup fotoğrafını mail attım bende 2 gün sürmeden açılmıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    diğer uygulamalarda da var yozlaşmış olanlarda tabi listeyi buraya bırakıyorum : odeabank - papel

• alucardz kullanıcısına yanıt

O evrağı dışarı çıkıp kırtasiye'den çıktısını almayı es geçmişsiniz bakıyorum... Diğerleri telefonda MH anında açtı. Bankalar bile evrakla uğraştırmıyorlar....

• 1 Aylık Hepsiburada Premium alacağım sadece Uption mı var cashback veren ?

• Google Play ödeme yöntemi kısmına Vakıfbank Troy kart kabul ediyor fakat YouTube Premium kısmında ödeme kartı yerine kabul etmiyor. İkiside aynı ekosistem çatısı altında değil mi, Troy kartla YouTube premium ödemesi yapabilen var mı?

• uption 39tl amazon üyelik ücretinin 30tl sini mi yatırıyor ? yeni üyelikten sonra kart açarken yedi ceddini soruyorlarmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.