Dijital Platformlar
-
-
Disney plus bundle aboneliğimi paypal kullanarak açmıştım. 1-2 kez denk geldim bu forumda da kullananlar genelde paypal ile ödeme yapıyorlar. Tabi paypal üyeliğini de VPN ile yurtdışından açmak gerekiyor. Disney+ destekliyor mu bilmiyorum ama bazı platformlarda app store ve google play ödeme seçenekleri de oluyor. Yani uygulama içinden üyelik başlatılabiliyor. Sanırım iOS'ta uygulamaları görebilmek için hesabı US yapmak gerekiyor. Android'te apk-mirror, apkpure gibi sitelerden apk dosyalarını indirerek kolayca uygulamayı kurabiliyorsunuz. Zaten biliyorsunuzdur ama yine de belirteyim. Bu aşamalarda VPN'in hep açık olması lazım. Seyredebilmek içinde açık olması lazım.
-
Hocam paypala nasıl para yükledimiz bu konuda yardımcı olur musunuz ? -
Paypal'a para yüklemiyorum, kartımı tanımlamam yetiyor. Bahsettiğim gibi VPN kullanarak ABD üzerinden açmıştım.
-
Tr kredi kartları oluyor yani, doğru mu hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: elbruss
Tr kredi kartları oluyor yani, doğru mu hocamOlması lazım. Ben 2-3 yıl önce eklediğim için şu anda net bir şey yazamıyorum. Sorun yaşarsanız youtube'a paypal hesabı açmak yazın, bir sürü rehber var. Yeni olanlarına bakabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X