Şimdi Ara

DİJİTAL KARASAL TV RADYO YAYINCILIĞI ÇOK YAKINDA TÜRKİYE'DE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dijitalkarasal tv radyo yayıncılığı çok yakında Türkiye'de yayınlarına başlayacak.Karıncalı tv ve radyo dönemi kapanıyor yepyeni bir dönem açılıyor.Analog tv ve radyo yayınları sonlandırılacak.Türkiye'de bilgiayarınızdan cep telefonunuzdan arabanızdan evinizden tv ve radyo yayınlarını çok kaliteli bir şekilde izleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 5 Nisan 2016; 21:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar yakinda ? 2-3 senemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu yayınını geçemez. Çanak takmaya razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Ne kadar yakinda ? 2-3 senemi

1 Sene içerisinde

• 2013 yılında da 1 sene içerisinde diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

2013 yılında da 1 sene içerisinde diyorlardı

Kesin artık

• iki senedir Annemi oyalıyorum. Çanak takmak meşakkatli. Gelsin artık. Bu haber ile ilgili link var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar...internet destekli uydu alıcı ve televizyon üzerinden iptv ve bilgisayar üzerinden webtv şeklinde yayın yapan tahminim 2500 filan civarında ( kesin emin değilim belki yanılabilirim ) dünya televizyonu ve uydu yayın üzerinden yayın yapan 420 yerli ve yabancı free channel yayını ayrıca dijital cable tv üzerinden yerli ve yabancı yaklaşık 180 kanal üstelik akıllı telefonumun üzerinden nice tv programıyla binlerce world tv yayını seyredebiliyoruz...dijital karasal yayın az sayıda kanal kapasiteli yayın yapar zannederim ve tamamıda sadece yerli kanallardan ibaret olur sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...internet destekli uydu alıcı ve televizyon üzerinden iptv ve bilgisayar üzerinden webtv şeklinde yayın yapan tahminim 2500 filan civarında ( kesin emin değilim belki yanılabilirim ) dünya televizyonu ve uydu yayın üzerinden yayın yapan 420 yerli ve yabancı free channel yayını ayrıca dijital cable tv üzerinden yerli ve yabancı yaklaşık 180 kanal üstelik akıllı telefonumun üzerinden nice tv programıyla binlerce world tv yayını seyredebiliyoruz...dijital karasal yayın az sayıda kanal kapasiteli yayın yapar zannederim ve tamamıda sadece yerli kanallardan ibaret olur sanırım...

Herkes internete her yerde rahatlıkla ulaşamıyor

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    akk sonrası 3mbps ile iptv biraz zor seyredilir örneğin hd bir iptv kanal en az 8mbps hızda çalışıyor ayrıca ip tv uzun ömürlü değil bir ayda bir veya hafta da bir yayın kapanıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 5 Nisan 2016; 1:52:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

akk sonrası 3mbps ile ipt tv biraz zor seyredilir örneğin hd bir ip tv kanal en az 8mbps hızda çalışıyor ayrıca ip tv uzun ömürlü değil bir ayda bir veya hafta da bir yayın kapanıyor....

arkadaşım...evimizde ayilecek 4 kişi sürekli her gün internette saatlerce vakit geçiriyoz buna rağmen sadece her ayın son 2 günü filan adil kota noktamız 25 mbps ve 150 cigabytlık paket kotamızı aşınca sadece bazı dünya iptv high definitaion yayınlarında donmalar ve takılmalar gerçekleşiyo yani her ay yaklaşık 28 gün sd ve hd kanalların pek çoğu 10 - 20 mbps süratinde rahat çalışıyo (sürekli bilgisayarlarımızda sürat testi yapıyoz) arada kapanan bazı kanallar olabiliyo fakat pek çoğu iptv dünya televizyonları uydu alıcı cihazımda halen (şubatın sekizinden beri yüklenme tarihi) yani 2 aydır aynı linklerle çalışmaya devam ediyo...bilgilerinize sunarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

akk sonrası 3mbps ile ipt tv biraz zor seyredilir örneğin hd bir ip tv kanal en az 8mbps hızda çalışıyor ayrıca ip tv uzun ömürlü değil bir ayda bir veya hafta da bir yayın kapanıyor....

arkadaşım...evimizde ayilecek 4 kişi sürekli her gün internette saatlerce vakit geçiriyoz buna rağmen sadece her ayın son 2 günü filan adil kota noktamız 25 mbps ve 150 cigabytlık paket kotamızı aşınca sadece bazı dünya iptv high definitaion yayınlarında donmalar ve takılmalar gerçekleşiyo yani her ay yaklaşık 28 gün sd ve hd kanalların pek çoğu 10 - 20 mbps süratinde rahat çalışıyo (sürekli bilgisayarlarımızda sürat testi yapıyoz) arada kapanan bazı kanallar olabiliyo fakat pek çoğu iptv dünya televizyonları uydu alıcı cihazımda halen (şubatın sekizinden beri yüklenme tarihi) yani 2 aydır aynı linklerle çalışmaya devam ediyo...bilgilerinize sunarım...

sen iptv anlıyorsun vatandaşa iptv dediğim zaman bön bön bakıyor ayrıca internet heryerde yok örneğin benim evimde internet yok işte 3g ile idare ediyorum ayrıca 3g ile nasıl iptv seyredeceğim ..
    iptv anca sınırsız ve fiber alt yapısı olacak ki olsun vallahi birkaç ay seyrettim donmalar oluyor yayın kalitesinde düşmeler oluyor bana yaş geldi örneğin şu anda yunan dvb-t yayını seyrediyorum alpha tv rocky ıv oynuyor pırıl pırıl yakında türkiyede de dvb-t2 yayınları başlayacak bu sene büyük illerde deneme yayınları başlayacak inşallah bekliyoruz...

• Bu ülkeye çok önceden gelirdi ama kimlerin ne dolaplar çevirerek ihaleleri iptal ettirdi belli artık RTÜK Başkanı çıkıp sağlam bir açıklama yapması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Dijitalkarasal tv radyo yayıncılığı çok yakında Türkiye'de yayınlarına başlayacak.Karıncalı tv ve radyo dönemi kapanıyor yepyeni bir dönem açılıyor.Analog tv ve radyo yayınları sonlandırılacak.Türkiye'de bilgiayarınızdan cep telefonunuzdan arabanızdan evinizden tv ve radyo yayınlarını çok kaliteli bir şekilde izleyeceksiniz.

Hadi hayırlısı diyelim...

Yıllardır ha başladı, ha başlayacak karman çorman bir hale döndü bu iş. Analog Kablo Tv yayınları Türksat tarafından 1 Temmuz 2017 tarihinde sonlandırılıyor.
    Benim gibi bir odada Teledünya diğerlerinde Kablo Tv kullananlar için zor olacak. Uydu anteni taktıralım desek, hangi birine taktıracağız, Tek antene çoklu LNB takılsa da yine ev içinde bir sürü kablo gezecek...

Bir de belli bir yaşın üzerinde olanlar bu uydu/stb işini kullanmayı beceremiyorlar. Kablo Tv de bildiğiniz gibi, tek kumanda ile istediğinizi yapıyorsunuz, çift kumanda ve stb olunca iş değişiyor.

İnşallah bu karasal yayında stb falan olmaz da, tv ye bağlanan bir antenle yayınları almak mümkün olur.

• Bakandan ilk açıklama 2005 senesin de gelmişti gerisini siz düşünün

1: uydu kadar görüntü ses kalitesi iyi olabilecek mi?
    2: kullanışlı opsiyonel olabilecek mi?
    3: şifreli platformalar da olabilecek mi?
    4: bir anda tüm türkiye de faliyete geçebilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Bakandan ilk açıklama 2005 senesin de gelmişti gerisini siz düşünün

1: uydu kadar görüntü ses kalitesi iyi olabilecek mi?
    2: kullanışlı opsiyonel olabilecek mi?
    3: şifreli platformalar da olabilecek mi?
    4: bir anda tüm türkiye de faliyete geçebilecek mi?

1-evet uydudan daha güzel görüntü gelecek hd yayınlar pal yayınlarda daha da süper oluyor
    2-tv kendi kumandasıyla kanalları değiştireceksin
    3-şifeli olabilir maç yayınları için paralı kanallar gelebilir ama ulusal kannallar bedava
    4-deneme yayınları büyükşehirlerde başlayacak tam faliyete geçtiğinde trt1 kanalı nasıl tüm türkiyede çekiyor aynı onun gibi olacak
    ayrıca yagmur günde yayınlar kesilmeyecek evin her köşesinde tv kurup yayınları izleyebilirsin 50 cm kablo yeterli anten için

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    1: siz nerede gördünüz veya kullandınız mı da uydu yayınından daha iyi oluyor diyorsunuz? ayrıca zaten tr de ki yayın türü pal yayın türü diye biliyorum ancak kalite farkı nasıl olur bitrate fazla olur ise elbette fark olur...

2: dahili alıcı tv lerde zaten aynı durum söz konusu tek kumanda bence daha kullanışlı ayrıca görünt kalitesi açısından bence haricilere göre çok daha iyiler...

3: paralı platformar olur ise bence süper olur

4: evet avantajları fazla ama bakalım hayatımıza bu nekadarı yansıyacak

gelsin biran öncede neymiş bir görelim benim tv de dahili alıcısı var bir kablo ile iş çözülecek ise süper bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

1: siz nerede gördünüz veya kullandınız mı da uydu yayınından daha iyi oluyor diyorsunuz? ayrıca zaten tr de ki yayın türü pal yayın türü diye biliyorum ancak kalite farkı nasıl olur bitrate fazla olur ise elbette fark olur...

2: dahili alıcı tv lerde zaten aynı durum söz konusu tek kumanda bence daha kullanışlı ayrıca görünt kalitesi açısından bence haricilere göre çok daha iyiler...

3: paralı platformar olur ise bence süper olur

4: evet avantajları fazla ama bakalım hayatımıza bu nekadarı yansıyacak

gelsin biran öncede neymiş bir görelim benim tv de dahili alıcısı var bir kablo ile iş çözülecek ise süper bir şey

uydu da kullandım digital karasla da
    evde 4 adet dvb-t yunan kanalları çıkıyor sd yayın verdikleri halde pırıl pırıl yayın

• Bir uyducu olarak söylüyorum şuanda çanak anten kullanan insanların sayısı tr de en az %95 tir bu insanlar Çanağı söküp karasal ama geçecek sanıyorsunuz.
    Bir evde en fazla 4 tv olur
    4lü lnb ile iş çözülüyor. Hd uydu alıcılar 80-100 tl ye düştü ayrıca yeni tvlerin içinde kendi uydusu var. Kısaca çanak anten varken kimse karasal bakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Bir uyducu olarak söylüyorum şuanda çanak anten kullanan insanların sayısı tr de en az %95 tir bu insanlar Çanağı söküp karasal ama geçecek sanıyorsunuz.
    Bir evde en fazla 4 tv olur
    4lü lnb ile iş çözülüyor. Hd uydu alıcılar 80-100 tl ye düştü ayrıca yeni tvlerin içinde kendi uydusu var. Kısaca çanak anten varken kimse karasal bakmaz.

Bakar bilgisayarında bakar alternatif olarak bakar cep telefonundan bakar her türlü herkes bakar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.