Şimdi Ara

Dijital saat önerisi.Lütfen yardım!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
13.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: Zangetsu.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeus434343

birader atletizmle uğraşıyorsan casionun atlet saatleri var onlara bak gShocklar senin için okadr elzem değil yanlış hatırlamıyorsam casio sgw 200 de adımsayar kalori hesabı falan vardı...

Hocam benim öyle çok alengirli şeylere ihtiyacım yokki.. Kronometre olsun yeter yani o kadar..

@l3ortacine16 Hocam ne buluyorsun şu F91 de anlamıyorum

Efsane saate öyle demesek ? 30 liraya içinde olmayan özellik yok.Senin G-Shock'a fark atar

Yok artık

Senin G-Shock 230 lira benim ki 30 lira.7 tane F91 alirim o paraya.

Aslında doğru hocam ama görüntü sorun işte ..

Sende F91 al,sadece spor yaparken takarsın.(10 sene pil ömrü var,bitince at çöpe)Birde adam gibi saat alırsın her zaman takmak için.Bak sonra pişman olursun.Demedi deme Ben hep pişman oldum dijital alıp.Dijital saatler günlük kullanım için çok kötü duruyor,geneli öyle.

Vallahi şuan çok kararsızım hocam .Aslında f91 alıp diğer parayada güzel bir analog alabilirim günlük kullanım için..

• Şüphesiz yapabileceğin en iyi seçim bu.Bence hemen bir konu daha açıp analog saat önerisi istemelisin.
  • Anolog saat icin birazcik arastirma yapayimda ona gore konu acayim hocam .. Bana bu konuda yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anolog saat icin birazcik arastirma yapayimda ona gore konu acayim hocam .. Bana bu konuda yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler

Önemli değil hocam.Aldığınız saati yada saatlerin resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Anolog saat icin birazcik arastirma yapayimda ona gore konu acayim hocam .. Bana bu konuda yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-w-s200hd-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saws200hd1avdf&categoryId=25008404#Gorseller
  • quote:

quote:

Önemli değil hocam.Aldığınız saati yada saatlerin resimlerini paylaşırsanız sevinirim.

Tabi paylasırim hocam ..
    @Hirotaro Hocam benim bileklerim ince oldugundan bu tur saatler takoz gİbi duruyor kolumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangetsu. -- 5 Şubat 2012; 8:18:36 >
  • Yaptın mı seçimini hocam
  • quote:

Yaptın mı seçimini hocam

Yok hocam yarın çarşıya çıkıp bakmayı düşünüyorum sizin dediğiniz modele.Tabi diğerlerinede bakarım heralde..
  • quote:

Yaptın mı seçimini hocam

Hocam iyiki almamışım ... Aileme söylemiştim saat alacağımı onlarda bana doğum günü hediyesi olarak saat almış ve tesadüfen g shock almışlar.Modeli gerçekten çok güzel ama internette bulamıyorum..Ve sahte olmadığına eminim.. Kullanım klavuzunda Casio ANA 3H3E-1 yazıyor birazdan resimlerini koyacağımm

Edit : Modeli buldum internette model adı şu :G-501FBD-1ADR
    Ve temsili resmide şu(Koyabildim mi bilmiyorum .. :D) Yakın zamanda kendimde çekip koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangetsu. -- 12 Şubat 2012; 23:25:24 >

• quote:

quote:

Yaptın mı seçimini hocam

Hocam iyiki almamışım ... Aileme söylemiştim saat alacağımı onlarda bana doğum günü hediyesi olarak saat almış ve tesadüfen g shock almışlar.Modeli gerçekten çok güzel ama internette bulamıyorum..Ve sahte olmadığına eminim.. Kullanım klavuzunda Casio ANA 3H3E-1 yazıyor birazdan resimlerini koyacağımm

Edit : Modeli buldum internette model adı şu :G-501FBD-1ADR
    Ve temsili resmide şu(Koyabildim mi bilmiyorum .. :D) Yakın zamanda kendimde çekip koyarım.

Gule güle kullanın hocam

• Suunto SS015845000 saatte çok güzel bence. 330tl fiyatta uygun.

http://www.mysaat.com/suunto_ss015845000-saat-8346.html
  • Puma kullanıcısıyım decatlondaki saatden de aldım kğük biraz ama çok şık.para denklersem pulsar saat alacam çok güzel prison break den sonra asla normal saat takamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.