Arkadaşlar iyi günler.Size ufak birkaç sorum olacak.Biliyorum bu forumda az kişi dijitalsaat kullanıyor fakat diğer saatler nedense pek ilgimi çekmiyor.Bileklerim baya bir ince ancak ben dijital saat kullanmak istiyorum . Var mı güzel dijital saat önerebilecek? Ayrıca çok kalın ,takoz gibi dijital saatlerde bana biraz itici geliyor..
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Casio'nun aşırı geniş model yelpazesi var dijitalde. Seç, beğen, al taktiği uygulamalısın. Yada biraz radikal bir kararla Suunto marka saatlere bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
Casio'nun aşırı geniş model yelpazesi var dijitalde. Seç, beğen, al taktiği uygulamalısın. Yada biraz radikal bir kararla Suunto marka saatlere bakabilirsin.
Casio'ya baktım ama hiç bir model ilgimi çekmedi.Çok kalın gibi duruyor hepsi. Suunto'ya bakayım bir. Cevabınız için çok teşekkürler..
Casio'nun kalın olmayan pek çok dijital modeli de mevcut. Eğer Casio'nun dijital modellerini kalın ve biraz kaba buluyorsanız Suunto modellerini hiç beğenmezsiniz. Casio'nun dijitalleri Suunto modellerine göre oldukça kibar kalıyor
F91W al keyfine bak
quote:
Orijinalden alıntı: burbank
Casio'nun kalın olmayan pek çok dijital modeli de mevcut. Eğer Casio'nun dijital modellerini kalın ve biraz kaba buluyorsanız Suunto modellerini hiç beğenmezsiniz. Casio'nun dijitalleri Suunto modellerine göre oldukça kibar kalıyor
Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler.Mümkünse birkaç model koyabilir misiniz benim baktığım sitelerde pek sizin dediğiniz gibi birşeyler yoktu.Casio'nun sitesinde de yeni sezon ürünleri var..
Analog tercih etmelisin bence.Gömlek altında dijital saatler oyuncak havası veriyor.Tabi sen bilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
Analog tercih etmelisin bence.Gömlek altında dijital saatler oyuncak havası veriyor.Tabi sen bilirsin.
Hocam analog düşünmedim değil ama sporcu olduğum için dijital düşünüyordum..
@burbank İşte bende böyle modellerden pek haz etmiyorum hocam bana şöyle daha marjinal birşey gerekli gibi ama yinede tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Zangetsu.
quote:
@burbank İşte bende böyle modellerden pek haz etmiyorum hocam bana şöyle daha marjinal birşey gerekli gibi ama yinede tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Yaptığınız spor nedir hocam sorması ayıptır? Ona göre önerelim
quote:
quote:
quote:
Atletizm sporuyla uğraşıyorum hocam profosyonel olarak.Bu yüzden bazen antrenörüm oldmadığı zamanlarda kendi derecelerimi ölçmek istiyorum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Atletizm sporuyla uğraşıyorum hocam profosyonel olarak.Bu yüzden bazen antrenörüm oldmadığı zamanlarda kendi derecelerimi ölçmek istiyorum.
O zaman dijital alacaksınız hocam,yapacak bir şey yok.Fakat günlük kullanımda pek iyi durmaz bence.Sadece Spor zamanlarınızda takacağınız ucuz bir dijital saat ve Analog saat almalısınız.Tabi şıklığa önem veriyorsanız.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
O zaman dijital alacaksınız hocam,yapacak bir şey yok.Fakat günlük kullanımda pek iyi durmaz bence.Sadece Spor zamanlarınızda takacağınız ucuz bir dijital saat ve Analog saat almalısınız.Tabi şıklığa önem veriyorsanız.
Haklısınız .Ama şuan için öncelik dijital saatte.Daha sonra birde analog alırım .
napalım ,ilk gösterdiğinizi alacak gibiyim ama başka renkleri var çok daha güzel olan.Onları bulursam ondan alırım..
Çeşitli yollar sunmama kızmıyorsunuzdur umarım?Bence bir Casio F91(Spor zamanlarında takarsınız) Birde çok şık ve kaliteli bir saat alın.
G-Shock;
Buyrun hocam.Benim ulaşabildiklerim bunlar.Bir kaç farklı model var,onlarda benziyor diye onlarıda koydum. Dayanıklılık testleri;
Modeller farklı fakat G-Shock hep sağlam kalıyor Saati 100 Derecede kaynatıyorlar yinede bişey olmuyor
@l3ortacine16 Hocam bilerek alıntı yapmadım mesajınız çok uzun diye.Hocam sakın kızdığımı falan sanmayın aksine benimle bu kadar ilgilenen birisi olduğu için seviniyorum..Evet testler gerçekten çok uçuk.Bu arada bana verdiğiniz linkteki site -konyalisaat- güvenilir midir?
quote:
@l3ortacine16 Hocam bilerek alıntı yapmadım mesajınız çok uzun diye.Hocam sakın kızdığımı falan sanmayın aksine benimle bu kadar ilgilenen birisi olduğu için seviniyorum..Evet testler gerçekten çok uçuk.Bu arada bana verdiğiniz linkteki site -konyalisaat- güvenilir midir?
Hiç alışveriş yapmadım fakat referans bir site olarak alıyorum genelde.Bursa'da mağazaları falan mevcut.İnternet sitesi olarak görmeyin yani.Yanlış anlamayın reklam vs. yapmıyorum,istediğiniz internet sitesinden temin edebilirsiniz