Şimdi Ara

dijital ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dijital girişi olan(koaksiyel veya optik) 4+1 veya 5+1 ses sistemi arıyorum. Bu konudaki tüm tavsiye ve önerilere açığım. Performans/fiyat kriterine göre uygun birşey bulmaya çalışıyorum. Ayrıca çok girişli olması tercihimdir. Teşekkürler.

• FPS 2000 lerde digital çıkış var bunun yanına da bi audigy çok güzel gider :)
  • başka önerisi olan yok mu?
  • Biraz inceledikten sonra creative de karar vermiş gibiyim, dtt2500, dtt3500 veya inspire 5700 düşünüyorum, elinde bu ürünlerden birisinden olan varsa lütfen görüş ve önerilerinide belirtsin. Ayrıca bu saydıklarıma eşdeğer diğer marka ürünleride belirtin lütfen. Elinde olupta satmak isteyen olursada mail gönderebilir.
  • Eğer dtt3500 alabilirsen saydıklarının içinde en iyisi odur.Ayrıca ses kartı olarak ta live5.1 bu sisteme çok iyi gider yani al ve hiç dokunma bidaha misali bence alabiliyorsan al ama enson 1milyar a yakındı dtt3500 şuan nedir bilmiyorum.
  • alternatifleri arttırıyorum, Teac Powermax 2000, Cello DA9100 ve Yamaha TSS-1 Bunlarıda listeme ekledim. DTT3500 ün fiyatı gerçekten çok fazla 700 milyona var ama o bile çok fazla, alternatifler arıyorum. Bu listedekilerin herhangi birisi hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi?
  • teac power gerçekten çok muhteşem bişey.Bir arkadaşımda var.Bi kerede ban getirdiydik.Arkadaşımda Live 5.1 vardı creativin bende zoltrixin pro 6 sı vardı.Bende manyak ses verdi.Tavsiyem teactır.Daha iyisini duymadım daha.Ama zoltrixle daha güzel performans verdiğini farkettik.Arkadaş ta zaten 2 gün soora zoltrix'e geçtiydi ses kartı olarak.Güzel tercih yan,i teacmax
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bilgisayar için profesyonel ses sistemi arıyosan altec leasingin 5+1 sistemlerini incele gerçekten çok başarılı sonuçlar elde edersin
  • 5 artı 1 al
  • Biz hala onboard Zoltrix pro 6 bir bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z906 yı listesine ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.