Şimdi Ara

Dijital uydu alacağım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben dijital uydu almak istiyorum

Yerli ve yabancı kanalları ve şifreli kanalları izlemek istiyorum
    Küçük bir araştırma yaptım çok çeşitli markalar var. Bana benjamin 8000 önerildi.
    Kendi kendine şifreleri çözebiliyormuş. Ayrıca kart girişi yokmuş.
    Siz ne dersiniz? Bana hangi marka ve modeli önerirsiniz?
    Yardım ederseniz sevinirim? Teşekkürler

• ucuz birşey arıyorsan next 2000 puls al ama param var diyorsan next 8000xcam al bence next'den şaşma
  • +1 Koray08
  • herkes Next diyor, ADSL modemdeki ZOom gibi

Zoom kaliteli markalardan degil, cok bilinenlerdendir.ZyXel, Hayes mesela kat kat iyidir ondan
    Next te bence boyle..
    Orta halli bir receiver..Herkes biliyor tavsiye ediyor lakin donanım ,görüntü vs acısından sanmıyorum bir Topfield gibi olacagını..
    Ha ben Topfield mı alıcam ? Bakıcaz, olmadı Sunny 7010 da alabilirim.Next lerden parça olarak iyi olacagını düşünüyorum , bilmiyorum
  • arkadaşım kaliteli ve sorunsuz hızlı cihaz arıyorsan topfield al başın ağrımaz
    sadece emu yazılımını nette bulamazsın o kadar ama zaten yeni cihazları yazılım yüklü veriyorlar
  • dostum bu emular yüklü geliyor ama yazılım, şifre güncellemeleri oluyor dimi sık sık ?
    Bu nedenle sanırım Next yada Sunny gibi sık güncellenenleri almak mantıklı geliyor bana
    Cok kaliteli olmasalarda en azından yazılım acısından kafamız agrımaz diye düşünüyorum
  • sürekli çıkan yazılımlar şifreleri güncellemek için değil yazılımlardaki aksaklıkları düzeltmek ve açıkları kapatmak için yapılıyor sürekli yazılım yenileyen cihazların desteği iyi diye bir yanlışa düşmeyin sakın yazılımı iyi test etmeden piyasaya sürüyorlar müşterilerden gelen şikayetler ve istekler doğrultusunda yazılımları sürekli yeniliyorlar
    aslında forumlarda bu konularla ilgili kullanıcılarla fikir alışverişinde bulunulsa ve istekler doğrultusunda yazılımlar hazırlanıp test edilerek piyasaya verilse bence her cihaz için bir yazılım yeterli
    sadece yayıncı kuruluşların sistem değiştirmelerinde yeni yazılım gerekir örneğin polsatın attack yaparak cihazların autosunu bozduğu durumlar gibi
  • ARKADAŞ BENDEN TAVSİYE İSTERSEN EGER 8000X CAM ALMA DERİM NEDEN DİYE SORACAK OLURSAN.BOŞU BOŞUNA 70-80 DOLAR VERMİŞ OLURSUN.NEDEN DİYE SORACAK OLURSAN BUNUN MODÜLÜ BİR SENE SONRA HİÇBİR İŞE YARAMAZSA NE YAPACAKSIN PARAN BOŞUNA GİTMİŞ OLUR.ALACAKSAN YA 2000X PLUS,2005 CI VEYA 8000 PLUS AL. SONRA SEN KAFANA GÖRE MODÜL TAKARSIN.BENDEN TAVSİYE..
  • iyi ve kaliteli receiver istiyorsan anket sonuçlarına bakma için http://www.taskinelektronik.com/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=3&mode=&order=0&thold=0 bakıver...
  • nextstar 7600 şifreli yayınları çözmek için keyleri nerden bulabilir ve nasıl yükleyebilirim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
  • abilerin dediği gibi next 2000 puls al auto updateli ulması çok işine yarar
  • ABİCİM buradan bulabilirsin http://www.digital-sistem.com/forumdisplay.php?f=32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çotanak -- 10 Mart 2004, 13:09:53 >
  • WALLA HOJAM BANA KALIRSA COK PARA VERMENE GEREK YOK GİT VESTELİN GARANTİSİ İLE SATILANLARDAN Bİ TANE AL

KARTLI VEYA KARTSIZ Bİ PROGRAM UKLETIYOMUSSUN BUTUN KANALLARI GOSTERİYOMUS

SAYGILAR

• Alınacak cihazlar arasında bence vestel en son seçenek olmalıdır.Dijital cihazı var desinler için vestel alabilirsin fakat kullamak için cihaz istersen topfıeld+goldmater+kaon+next gibileri düşünmelisin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.