|
Bildirim
Hepsini almaya çalışsan 1000 tl üzerinde bir ödeme çıkıyor nerdeyse. Torrente doğru zorluyorlar bizi.
|
Zaten böyle olduğu için korsana yönelttiler milleti. Birinde olan diğerinde yok, diğerinde olan ötekinde yok. Torrent de hepsi var
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 15 Şubat 2024; 01:26:02 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 17 Şubat 2024; 1:30:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Zam geldiği zaman Netflix mevcut üyelere mail atar ve mail atılan ay içerisinde yenilenen üyeliklere zam yansıtmaz bir sonraki ay yansıtırdı. Artık onu yapmayacak anlaşılan. Bugün baktım 20 şubatta standart paket için 176,99 TL ödeyecek görünüyorum. 3-4 günde bir mail gönderiyorlar içeriklerle ilgili ama fiyatları güncelledik diye mail hala göndermediler. İşin garip kısmı forumda bir arkadaşın yazdığına göre Özel Plan kullanıyormuş onun 29 şubatta yenilenecekmiş paketi ve onda eski fiyat görünüyormuş. Sadece Özel plan kullanlara mı zamlı fiyatı geç yansıtacaklar acaba ama öyleyse çok saçma çünkü eskiden hangi paketi kullanırsan kullan zamlı fiyat geç yansıtılırdı. Ayrım yoktu o konuda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Şubat 2024; 23:42:33 > |
Hiç birinde olmayan içeriklerde var. Onları mecbur torent den filan indiriyorduk. Ülkemiz de herhangi bir platform da yayınlanmayan bazı içerikler de garip şekilde Türkçe Dublaj görmüşlüğüm var. Örneğin Super Girl dizisi. Nette bulduğum sezonlardan birinde İngilizce dışında Türkçe dublaj da var. Ama Super Girl ülkemiz de herhangi bir platform da yayınlanmadı diye biliyorum. Yanlışım varsa bilen bir arkadaş düzeltecektir. |