Şimdi Ara

DİJİTSU KUMANDALI VANTİLATÖR 77 TL 'TEKNOSA' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
6.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin gösterdigin modeli yatak odasında kullanıyorum, sanırım 160tl ye almıştım. Senin aldığın fiyat gerçekten iyiymiş.

Koctaş inanılmaz fiyatlar yazmış bu sene tavan vantilatörlerine. Yerleştir kerize demeye getirmiş. Girmemle çıkmam bir oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Dijitsunun sitesine de baktım, modellerinde tek kumandalı modeli VN20 olanı. Tekrar ugrarsan aklında olsun. Kutusunda da yazar sanırım kumandalı diye.

Koctas keriz avında ve müthiş bindirmiş fiyatlarına geçen seneye oranla. Kumandalı modeller 450-500tl.

Müsait bir zamanda kumandasının fotoğrafını atmanız mümkün müdür? İnternette bulamadım.
  • naexist N kullanıcısına yanıt
    kendi verdiğim linkteki ürün ile ilgili. blyss için.
  • koppa kullanıcısına yanıt
    evet hatta sonrada 2 tane daha aldım kod vermişti 85 tlye gelmişti. ama sonradan acayip arttırtı fiyatlarıda.
    140 , 160 , 220 derken şimdi 340 tl.
  • Tamda ihtiyaç vardı kaçırdık be:(
  • graystorm kullanıcısına yanıt
    klima çarpıyorsa çocuğu fan mahfeder hocam

inverter klimalar çarpmıyor eskileri kadar. eski klimalarda 2 saat odada durunca başım ağrırdı. inverter taktırdım günde 15-20 saat açık, öyle bir problem yok. (Airfel ltxn35u gibi bişeydi model. 35 m2 öğleden sonra güneş görmeyen yalıtımsız salonda elektrik de 200 kadar yakıyor ekstradan, sadece klima yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Temmuz 2017; 1:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

klima çarpıyorsa çocuğu fan mahfeder hocam

inverter klimalar çarpmıyor eskileri kadar. eski klimalarda 2 saat odada durunca başım ağrırdı. inverter taktırdım günde 15-20 saat açık, öyle bir problem yok. (Aisrfel ltxn35u gibi bişeydi model. 35 m2 öğleden sonra güneş görmeyen yalıtımsız salonda elektrik de 200 kadar yakıyor ekstradan, sadece klima yani)

Hocam Bende İnverter 18000btu Klima araştırıyorum Sizin Marka Model neydi acaba
  • erennavas kullanıcısına yanıt
    yazmıştım mesajda aslında ama arada fazla bir harf kaçmış. Airfel Ltxn35u
    bu modelde Daikin motoru kullanılmış, zaten servis olarak da bu modellere Daikin bakıyor montajı da onlar yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Temmuz 2017; 1:35:43 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Kb. Hocam Gözden kaçmış işte Teşekkürler.
  • Aldik ama tedarik surecinde diykr. Siparis gecen arkadaslarda durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: m@rslan

Aldik ama tedarik surecinde diykr. Siparis gecen arkadaslarda durum nedir

Benimkiler kargoya verilmiş hocam bugün gelir sanırsam.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bende ne yapacağımı şaşırdım hocam kimisi klima çarpar diyor kimisi bişey olmaz diyor aslında çocuk yokken serinletip kapatsak kafi. Bizim ev akşama kadar güneş içerisinde.
  • bende aldım bir tane tedarik sürecinde gözüküyor.
  • m@rslan kullanıcısına yanıt
    mobil uygulamasını kullanırsanız orda daha net yazar sipariş durumnu. pcden bakınca hep tedarik sürecinde yazar.
  • 2 tane almıştım teslim edilmiş sabah akşam bakarım sırf Kuman'da ve zamanlayıcı özelliği olması cezbedici umarım beklentiyi karşılar

• Hayret.. UPS'e vermiş Teknosa kargo olarak. Yarın teslim edilecek benim de büyük ihtimal. Teslim alan arkadaşlar;

bir sıkıntı, problem var mıdır?
  • Cehennemden_Cennete kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi çok kötü kutuyu açtığınız anda etrafı ağır bir

plastik kokusu kaplıyor.Ve bana göre sesli çalışıyor.Kumandasını ve zaman ayarını kullanmayacaksanız önermem.Aynı fiyata daha kaliteli alternatifler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Malzeme kalitesi çok kötü kutuyu açtığınız anda etrafı ağır bir

plastik kokusu kaplıyor.Ve bana göre sesli çalışıyor.Kumandasını ve zaman ayarını kullanmayacaksanız önermem.Aynı fiyata daha kaliteli alternatifler var.

Benim vantilatör bugün geldi.Bırakın kötüyü plastik kokusu bile yok.Görünümü güzel, aşağı yukarı ve sağa sola salınımı sessiz ancak 5 kanatlı olduğundan rüzgar sesi biraz fazla. Şok marketten aldığım 3 kanatlı dijitsu fısıltı gibi kaldı.

• Benimkiler de geldi. Plastik kokusu yok malzeme kalitesini beğendim. Yukarı assagiya salinimdan ziyade 3 modu var, normal uyku ve doğal. Bu paraya bence mükemmel. Tek dezavantajı 3. Kademede sesi çok çıkıyor onun da sebebi pervane kanat sayısından.

• Benim urunumde geldi bugun. Cok basarili fiyatina gore. Gayet guzel serinletiyor. Sesi biraz fazla tabi. Bir de bu modlarin birbirinde farkini anlayamadim ben bi turlu :) uykuda bazsn duruyor gibi olup sonra birden hizlaniyor fln kafasina gore takiliyor.

Bi de motorun arkasinda yukari asagi hareket eden donsun mu sabit mi calissin seyi bende bi ise yaramiyor ya da ben beceremedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.