Şimdi Ara

DİJİTSU KUMANDALI VANTİLATÖR 77 TL 'TEKNOSA' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
6.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce Sipariş verdim karttan para çekildi.siparişlerimde görünmüyor ürün teknosayı aradım para iade edilir dedi nasıl bir sistemi var bu teknosanın :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yavaş olun.tükenmiş.

• Yavaş beyler ciğerini söktünüz

• HilmiE H kullanıcısına yanıt
    Aaaa bugun arefeymis

Hakkwt oyleymis ya la

• Ihtiyac vardi amaa saglik olsun benzer urun varsa paylasirsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Biraz yavaş olun.tükenmiş.

oldu paşam , bi de sizi bekleseydik
  • 1 tane ihtiyacımız vardı, alamadık. Tokat Teknosada var gözüküyordu, mağazayı aradım var dediler, gittim, gittiğimde de yok dediler. İnşallah yeniden stoğa girer zor ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yüksekliği 140 cm oluyormuş en fazla. Tepe noktası değil mi arkadaşlar? Çünkü bende Premier var 160 cm en yüksek noktası. Alçak olmasını istemiyorum çünkü boruyu sonuna kadar uzatıp aletin kafasını da yukarıya bakacak şekilde ayarlayıp öyle kullanıyorum. O şekilde iyi oluyor, hem çarpmıyor hem de odada güzel esinti oluyor.
  • 1 tanede biz kaptık bakalım inşallah iyi çıkarda sorunsuz kullanırız.
  • az önce stok geldi ekledim ama fiyat 149 tl olmuş.
    DİJİTSU KUMANDALI VANTİLATÖR 77 TL "TEKNOSA"
  • Klima ve yer vantilatörü yerine tavan pervanesi tavsiye ederim. Pervanenin donusunu tavana dogru ufletiyorum, tum gece rahatsizlik vermeden hafif hafif esinti veriyor.

Metro Marketten dijitsu kumandali 300tl

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Klima ve yer vantilatörü yerine tavan pervanesi tavsiye ederim. Pervanenin donusunu tavana dogru ufletiyorum, tum gece rahatsizlik vermeden hafif hafif esinti veriyor.

Hocam ben de Metro'da aynı ürüne bakmıştım. Teşhirdeki ürün duvara monte edilen bir switch'e bağlıydı. Görevli adama bunun kumandası bu mu diye sordum, evet dedi. Bildiğimiz kaba saba fabrika lambalarını kontrol eden düğmelere benzeyen bir şeydi. Sizde de öyle mi kumanda sistemi? Yani normal klima kumandası gibi değil mi?
  • hidden kullanıcısına yanıt
    Aradığınız için fiyata ayıkıp kendileri almış olabilirler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

ya arkadaş bu nedir sürekli bişeyler alıyoruz. Ev yarayan/yaramayan şeylerle doldu. İşe yarar diyorum, 1 ay sonra kullanmıyorum. Hanım boşayacak bizi. Neyse bu sefer diyeceğim bak bu sefer aldığım şey gerçekten işe yarıyor, evde çocuk var çarpar diye klima taktırmıyoruz.

Ekonomiyi canlandiriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: naexist

quote:

Klima ve yer vantilatörü yerine tavan pervanesi tavsiye ederim. Pervanenin donusunu tavana dogru ufletiyorum, tum gece rahatsizlik vermeden hafif hafif esinti veriyor.

Hocam ben de Metro'da aynı ürüne bakmıştım. Teşhirdeki ürün duvara monte edilen bir switch'e bağlıydı. Görevli adama bunun kumandası bu mu diye sordum, evet dedi. Bildiğimiz kaba saba fabrika lambalarını kontrol eden düğmelere benzeyen bir şeydi. Sizde de öyle mi kumanda sistemi? Yani normal klima kumandası gibi değil mi?

Benim aldigim model bu ve kumandasi bildiginiz kizilotesi kumandalardan, klima kumandalari gibi ve tirt bisey de degil.

ışığı ve dönüş hızlarını ayrı ayrı kumanda edebiliyorsunuz. Tek eksiği tek duy'lu olması. Kendim bir duy daha yerleştirmeyi düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naexist

quote:

Benim aldigim model bu ve kumandasi bildiginiz kizilotesi kumandalardan, klima kumandalari gibi ve tirt bisey de degil.

ışığı ve dönüş hızlarını ayrı ayrı kumanda edebiliyorsunuz. Tek eksiği tek duy'lu olması. Kendim bir duy daha yerleştirmeyi düşünüyorum.

O zaman ordaki görevli adamın cahilliğinden dolayı ben mağdur oldum. Bilmiyorum dese gidip başkasına sorardım. Çok kesin konuştu halbuki. Benim bahsettiğim teşhire bağlı olan aşağıdaki düğmeydi.

Edit: Resmi kendisi çevirmiş. Üstüne basınca düzgün geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naexist -- 20 Temmuz 2017; 15:18:58 >

• Efsane fırsat valla.

• koppa kullanıcısına yanıt
    10 numara cihaz. zamanında 100 tldi.6 tane almıştım. şimdi aklıma geldikçe neden stoklamadım diye hayıflanıyorum.
    Kullanmayı bırak satayım desem 200 den peynir ekmek gibi giderdi yani. Elde kalmazdı.

http://www.koctas.com.tr/tavan-vantilatorleri/blyss-bali-tavan-vantilatoru-ahsap-kanat/3993-7585/
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

10 numara cihaz. zamanında 100 tldi.6 tane almıştım. şimdi aklıma geldikçe neden stoklamadım diye hayıflanıyorum.
    Kullanmayı bırak satayım desem 200 den peynir ekmek gibi giderdi yani. Elde kalmazdı.

http://www.koctas.com.tr/tavan-vantilatorleri/blyss-bali-tavan-vantilatoru-ahsap-kanat/3993-7585/

Hocam, altta kendi verdiğiniz linkteki için mi konuşuyorsunuz? Yoksa alıntıdaki için mi?

• naexist N kullanıcısına yanıt
    Dijitsunun sitesine de baktım, modellerinde tek kumandalı modeli VN20 olanı. Tekrar ugrarsan aklında olsun. Kutusunda da yazar sanırım kumandalı diye.

Koctas keriz avında ve müthiş bindirmiş fiyatlarına geçen seneye oranla. Kumandalı modeller 450-500tl.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.