Şimdi Ara

Dijitsu TV bimde 5.500 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almayın kardeşim şu markayı Kocaeli de babama aldik n teknik servis n müşteri hizmetleri... yazılımsal sorunu var tv bir süre sonra kapanıyor babam da gitti harici uydu alıcısı aldi tekrardan düşünün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz marka büyük tv alçağınıza bilindik ufak alın daha iyi

• 55ds8500 aldım geçen hafta burdaki spot bim mağazasından 5999₺ ye. Model benzer mi bilmiyorum.
    Panel VA görüntü kalitesi fena değil. tam karşısı hariç yanlara doğru görüntü beyazlaşmaya başlıyor. Tv kurulumu için 250 lira ücret istediler, Siz kurarsanız garanti başlamaz bozuk kırık çıkarsa sorumluluk kabul etmeyiz dediler, öyle bir dünya yok tabi, Videoya alarak açıp kendim kurdum. Ölü piksel kırık çıkık vs ile karşılaşmadım.
    Wisdom Share Smart Cloud Tv diye bir android launcher var üzerinde.
    Mi box kullanıcısı olarak, donma takılma gibi sorunları yok. Genel anlamda yazılımı pek beğenmedim. Akıcı fakat kullanışlı gelmedi. Netflix kullanmıyorum, Youtube da 4k içerikleri izlemek heyecan verici.
    Kanal geçiş hızı iyi 2-3 sn civarı.
    En beğenmediğim tarafı sesi, hoparlörler çok kötü, tenekeden çıkıyor gibi bir sesi var. Ayarlardan kuşatan ses diye bir seçeneği aktive edince biraz düzeldi lakin, kaliteli bir hoparlör şart yanına. Bluetooth yok, olmasını beklerdim.

• Mew The Legend kullanıcısına yanıt

8200 e bulabilirseniz alın, gecen sefer de 7899 a gelecek dediler, stoklara girmeden bitmis

• 2.5 yılda 2 tv çöp oldu(55inch)ledleri yanmış, ne parça var ne servis, gittim akıllı monitör aldım bu paraya canavar gibi 43bm700

• akkopru15 A kullanıcısına yanıt

43 tv kullanımı için artık küçük kalıyor

• Smart özelliği gitti serviste bişey bilmiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.