< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 9 Ocak 2023; 18:47:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijitsu TV bimde 5.500 tl
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Başlık a101 fakat içerikteki afiş Bim'e ait.
-
ılık sanırım
akakce.com
48 inç / 122 cm, 49 inç / 124 cm, 50 inç / 127 cm, Android TV Televizyon Fiyatları & TV Kampanyaları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/televizyon,1,2.html/99307,147483,99311,143812 -
Marka daha önce satmıştı memnun olanlarda vardi
Bilenler cevap verir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzeldi ✋
-
bunların L1 sertifikası yok L3 sertifikası var yani Netflixi HD ya da 4k yerine ancak 480p izleyebilirsiniz
-
Fiyat güzel. Android özellikleri güzel çalışıyor. Kendi tarayıcısı çoğu film dizi sitesini açıyor. Adaway/blokada ile reklamların çoğu gidiyor. Smart youtube kurdum iş görüyor. Ekran kalitesi için çok fazla beklentiye girmeyin. Paneli ips mi va mı bilmiyorum. Yanlardan bakınca görüntü bozulmuyor ama en azindan ben farketmedim. Kendi uydusu güzel. Sesi yüksek ama pek berrak değil. Kutuyu kendiniz açarsanız kırık/bozuk çıkarsa garanti dışı. Servis 200-300 tl civarı istemişti biz kendimiz açtık sağlam çıktı sorun yoktu. 55" 6200 e almıştık geçen yaz.
Edit: beğenmediğim yanı çok kalın tv. Ekran kısmı ince ama alt kısmı kalın olunca ince ekran göz boyama oluyor. Duvara asınca duvarla araya elinizi yumruk yapsanız girer. Boşluk çok olunca, ışık vurunca tvnin gölgesi duvarda çıkıyor. Askı aparatı çıkmaz kutuda. Nette 60tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 9 Ocak 2023; 20:56:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yanlız digitsu sanırım uhd
Onvo HD arada fark var gibi
Tşk ederim 👍
Hocam bu kendi tvmizde var mı nerden bakabiliriz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yanlışın var,
Onvo OV50350 4K UHD
-
LED projeksiyona gectim o kadar rahatım ki ,dev ekran ,göz yormuyor ,istediğim yere taşıyorum istersem tavanda ister duvarda ,ister yazlıkta ister otelde kampta karavanda,şu an gözüme bunlarin hepsi tüplü TV gibi geliyor 😁 gündüz zaten TV izlemiyorum ,gündüz ışıkta izleyenler için tabiki mecburiyet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı o zaman tmm
iyileri cok pahalı, sizde hangisi var
-
-
TCL bunda kendi panelini ve kendi anakartını kullanıyor. O yüzden araştırması kolay oldu. Yabancı yorumlarda gördüğüm kadarıyla ve bizde 10 bin liraya satılan diğer tvlerle kıyasaladığımda bundan daha iyi görüntü veren ve daha uzun ömürlü bir tv bulamazsınız. Olumsuzluk olarak ses kalitesi milleti tatmin etmemiş. Anti glare oranı yüzde 2. Yani yansıma yapmaya müsait bi ekran. Ama yüzde 2'nin daha üstünde bi tv olsun derseniz bütçeyi artıırmanız lazım. Ayrıca bu IPS panel değil. HVA dediğimiz bir VA paneli var. Çok kenardan bakınca görüntü kalitesi düşer. HVA olduğu için diğer VA panellere göre kenardan bakıncaki bozulmalar biraz daha az olur. IPS olsa hiç bozulmazdı
-
Teşekkür ederim vakit ayırıp böyle bi yorum yaptığınız içiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Perşembe günü a101'deki toshiba 58ua2063dt'i almayı düşünüyordum 8200'e. Aralarında inç dışında 3k edecek çok bir fark var mıdır?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
bunların L1 sertifikası yok L3 sertifikası var yani Netflixi HD ya da 4k yerine ancak 480p izleyebilirsiniz |
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- tod süper dolu paket
- kazanan akbanklı
- merci çikolata a101
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X