Bildirim
Dijitürk Paketleri
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hic bulasma bence -
quote:
Orijinalden alıntı: cumhurfatih
hic bulasma bence
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: cumhurfatih
hic bulasma bence
Neden öyle dediniz hocam ben digiturk play kullanıyorum sezon başından beri önümüzdeki sezon için kutu olarak alayım diyorum ama kararsızım kullanıyorsanız eksi ve srtı yönlerini yazabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayın 3 unde ıptal ettım...2 kez dılekce gonderdım...adamlara ucretsız bır hızmetınız yoksa aramayın dedım...onlarda aksıne ne dedıysem tersını yaptılar...dun aksam aradılar bir daha ararsanız hakkınızda suc duyurusunda bulunacagım dedım...ınadına kazanmak ıcın her yolu denıyorlar...bunlara katlanacaksan al derım..ama aksıne kafam rahat olsun dıyorsan dsmart modul alabılırsın yada turksat azersat ve arabsat uclusuyle tum macları bedava sıfresız ccamsız seyerdebılırsın...karar senın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X