Şimdi Ara

Dijitürk veya Dsmart Yayınlarını Tv Kartı ile Pc de izleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-smart abonesiyken receiver dan 3 lü kablo ile görüntüyü tv kartına aktarıyordum fakat şimdi HD ye geçiş yapınca uydu alıcısının bağlantısını HDMI kablo ile yaptılar doğal olarak, fakat sorunum şu bu kabloyu direk Lcd ye takmam gerekiyor yani hd uyumlu tv kartım boşta kaldı. uydu kablosunu direk tv kartına takınca malumunuz şifreli yayınları izleyemicem yapmak istediğim şey pc ile oynarken ufak ekranda tv izlemek diğer türlü lcd tv den HDMI kablolar arasında geçiş yapmam gerekiyor yani ya pc kullanıcan ya tv bunun bir yolunu bilen varmı şimdiden teşekkürler...

• bu linkte açıklamalarım mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58887296/tm.htm
  • arkadaşım ilgin için teşekkür ederim fakat ben sd olarak yani s-video kabloları ile zaten tv kartına bağlantı yapıp kayıt falan yapabiliyorum senin verdiğin linktede bu şekilde bağlantı yapılmış benim iki türlü düşüncem var;
    1.direk çanaktan gelen kabloyu tv kartına bağlayıp dvb programları ile kullanıcı bilgilerini girip bütün yayınları bu şekilde izlemek.
    2.d-smart receiver indan çıkan hdmi kabloyu ara bir cihaz ile tv kartına yada direk pc ye görüntü aktarımı sağlamak açıkçası ben tv kartımı kullanmak istiyorum çünkü bu yakınlarda motorlu bir çanak alıp diğer uydu kanalları ve d-smartı hepsine bir yerden ulaşabilmek amacım. kayıt yapmak önemli değil benim pc Lcd tv ye bağlı nette gezerken tv kartını açıp ufak bir pencereden tv izlemek istiyorum şuan tv ye 2 adet hdmi kablosu bağlı biri pc diğeri d-smart tv izlemek istediğim zaman girişleri değiştirmem lazım yani ya tv ya pc çok kötü oldu böyle çözüm bulamazsam sd ye devam edicez teşekkürler...

• modül girişli uydu tv kartın varsa dsmart modülü takıp masaüstü, dizüstü vb bilgisayarda izleyebilirsin., şu an Türkiye de bilgisayarda hd smart izlemek için en kolay yol bu. sadece hdsmart cihaz kullanmak istiyorsan bilgisayarında component yada hdmi girişli bir capture veya tv kartı olmalı, böylece hdsmart taki görüntüyü bilgisayara aktarabilirsin. component bağlantı ile doğrudan kayıt yapabilirsin, fakat hdmi de hdcp kopya koruması olduğu için kopya korumasını aşmadan kayıt yapamazsın
  • şimdi başka bir sorun çıktı bu işi çözemicem anlaşılan d-smart kartı sadece kendi receiver ında çalışıyormuş ordan kaybettik dediğin kayıt cihazları hd görüntü aktarmıyor s-video ile bağlantı kuruluyor yani onlarında bir anlamı kalmadı tv kartı zaten kayıt işlemini yapıyor s-video girişi ile bağlantı yapınca o modüllere gerek yok kayıt için. nekadar saçma bi olay dijital tv kartları ne işe yararıcak anlamadım...
  • günümüz digital platform cihazları cihaz kart eşleşmeli, eskiden kartları istediğimiz cihazda çalıştırabiliyorduk. şu an bu mümkün değil. digital platformları izlemek için modül girişli uydu tv kartınız olmalı.
  • Aver TV capture Hd fazlasiyla isinizi gorur mukemmel bir kart hdmi girisi ve cikisi mevcut oldugu gibi av ve ses giris cikislari icin bir cuval compozit cikis mevcut, ayrica kartta fm ve dvb-t giris de mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sağol verdiğin bilgiler için bu kart benim işimi görücek dediğin gibi
  • digital platformları izlemek için modül girişli uydu tv kartınız olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.