Şimdi Ara

Tüplü tv de eski uydu alıcım aracılığıyla nasıl video izlerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba evimde tüplü tv ve ona bağlı bir uydu alıcım var şuanki durumla rahatlıkla tv seyredebilmekteyim bir kaç aydır uydu alıcımda bulunan usb portuna kafamı takmış durumdayım şuanki amacım eski nostaljik film ve dizileri flaş belleğime atıp eski tüplü televizyonumda izleyebilmek dediğim gibi uydu alıcımda usb portu var buradan flaşbellekle mp3 dinleyebliyorum ama nedense bir türlü video dosyalarını açamıyorum farklı formatlarda videoları falan deniyorum .ts .avı .mp4 .wmv gibi ama fayda etmiyor .ts formatında açmayı deneyince önce ilk resim ve sonra ikinci resimdeki gibi oluyor

ilk resimdeki durum çıkıyor

diğer formatlarsa seçilmiyor bile desteklenmiyor galiba sizce ne yapmalıyım ?

• Eski Next'lerden galiba. Bizde de vardı bu mavi menüye sahip ama USB girişi olmayan bir tane.
    Bunlar genelde sadece kaydedilen yayınları izlemek/geri alıp ileri sarmak için kullanılmak maksatlı üretilmişti. Asıl amaçları video izletmek değil zaten. Zaten izletse bile eski olduğu için günümüzde artık standartlaşmış olan h264 kodeği de çözemez olurlardı.
    Dolayısıyla siz bir video dönüştürücü yazılım vasıtasıyla elinizdeki herhangi bir videoyu mpeg-ts'ye dönüştürün.
    Video çözünürlüğünün de 720x576(576p)den fazla olmamasına dikkat edin.
    Hatta en iyisi tersine bakarak meseleye yaklaşmak olacaktır.
    Tv yayınını USB'ye kayıt edin ve bilgisayar ortamında medya bilgilerine bakın. Gördüklerinizi, izlemek istediğiniz videoya uygulayın.

Ayrıca kısa bir araştırmayla şöyle bir şey buldum, fikir edinmek için bakabilirsiniz.
    www.nextdestek.com
    Next USB Serisi TS ve Diğer Formatlara Dönüştürme Resimli Anlatımı
    http://www.nextdestek.com/next-superplus-video-Converter.html

• Cihaz çok eskiyse açmaması normal. Tüplü tv de yeni Next 2023 uydu alıcısı işini görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.