Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
825.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ODTÜ ve Boğaziçi bilgisayar sizce kaçtan kapatır?
  • AttOS A kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi bilgisayar ilk 10-15. Odtü ilk 30 tahmini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Boğaziçi bilgisayar ilk 10-15. Odtü ilk 30 tahmini.
    Hocam keşke o sıralamalarda kapatsa. Ben 8.'yim odtü gelmez diye korkuyorum çünkü 7. de odtü yazmış
    Bekleyip göreceğiz hocam. Ben tahmini olarak verdim. Araya diğer arkadaşları da karıştırdım biraz. Tahminimce ilk 10 kişinin hepsi bilgisayar değildir. Gelme ihtimali yüksek.
    Bende aöf öğrencisiyim.
    DGS'ye girdim, aöf yaz okulu sınavı daha sonra yapıldı mezun oldum.Mezuniyet puanım son sınavda arttığından DGS puanıma zerre etkisi olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 12 Eylül 2020; 22:19:35 >
  • 302 almışım. odtu bilg. müh. gelse yazarım diyordum, gelmez bu puanla da. bir örgün yazmayacağım. ahmet yesevi uzaktan bilg. müh. yazsam mı onu düşünüyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 13 Eylül 2020; 0:42:48 >
  • ne zaman sınav oldun ve sonuçlar ne zaman açıklandı, çünkü 28 ağustos - 3 Eylül falandı, kurum yaz okulundan mezun olanlar için dgs notunu güncellemeleri için duyuru geçmişti. Hazirandan beri sürekli dgs notunuzu ais den güncelleyin diye bas bas bağırdılar, bu tarihler arası olmamışsa, dilekçe yaz, fakat değişeceğini sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ahmet yesevi yazağınıza eskişehir teknik osmangazi abdullah gül gibi ünileri yazın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tercihler tahmini ne zaman başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: salgamistanbul

tercihler tahmini ne zaman başlar
    Şu an KPSS tercihi var 16'sında bitiyor. Muhtemelen 17'sinde başlar bizimki.
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    işle birlikte sıkıntı olur. bi de ankara dışına çıkabileceğimi sanmıyorum
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Haa o zaman bir şey diyemem hocam

erken olsunde geçip gitsin. bekleye bekleye sıkıldık. daha kayıt filan var.
  • A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendiss adayı -- 29 Ekim 2020; 10:17:5 >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o duyuruyu görmüştüm güncelledim hatta bilgilerimi ösym'den.DGS sınav sonuçları açıklandıktan sonra yaptılar yaz okulu sınavını
    Yanılmıyorsan 7 Eylül de DGS sonuçları açıklandı, AÖF nin yaz okulu sınavları 5 Eylülde başladı 2 gün öncede sonuçları açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Eylül 2020; 16:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

Yok hocam o duyuruyu görmüştüm güncelledim hatta bilgilerimi ösym'den.DGS sınav sonuçları açıklandıktan sonra yaptılar yaz okulu sınavını
    Yanılmıyorsan 7 Eylül de DGS sonuçları açıklandı, AÖF nin yaz okulu sınavları 5 Eylülde başladı 2 gün öncede sonuçları açıklandı
    çok saçma olmuş, güncelleme çekmezler, sana puan da ekleyemezler, sıralama değişir . Üstüne bir bardak soğuk su iç, yapcak bir şey yok. Sen yine de dilekçeyi yaz, belki bir umut ..

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam uğraşmaya değmez.Açık öğretimden bi lisans bölümüne geçip sonra bir daha ki yatay geçiş sınavına girerim artık.Yani hesapsız kitapsız işler yapıyorlar bunlar olan bize oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Eylül 2020; 22:9:36 >
  • tercihler ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar kendi dgs sürecimden bahsettim. İlginizi çeker ise buyrun :)

Miray Yazkanyoutube
    DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) - Benim DGS Sürecim
    https://www.youtube.com/watch?v=qn0Vkw9Ze-M&t=189s

• _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Onu bunu bilmem de bize üni kaydını vizelerden sonraya yaparlar, artık vizelere de girmeyiz veya telafi vizesi yaparlar

• 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.