30*60 profilden abi yeaa heheuehh diyenlere aldanmadan bu alanda adeta kontrolden çıkan hızla gelişiyoruz. Emeği olan herkesden Allah razı olsun. |
Dikey kalkış yapabilen Bayraktar DİHA'dan 8 bin feet operasyonel uçuş videosu geldi (3. sayfa)
-
-
senin ülkendede ayni arsizlar ve namussuzlar var ülkendekiler yaparken nerdeydin yapanlar arap olunca mi anaerkilliğin tutuyor .hatta gecen bi video izledim kadin bizi cektin diyor cekmedim diyor goster telefonu diyor adam diyorki ozel fotograflarim var gosteremem madem cekmedin neden gostermiyorsun diyor video orada kesiliyor.kesilmeyeninde ise adam yanindaki vatandas isteyince erkek diye al abi bak diyor kendi özel fotolarim var ondan göstermedim bayanlara diyor :) anlayacağın hepsi aynı değil, aynı ülkemizdeki insanlar gbiler senden benden farki yok kotusude var iyiside ama teröristin cenazesine gidip geberdikçe yas tutanlar suriyeliler gitsin kimden koruyacaklarini bilmedikleri topraklarda ölsün demeyi çoooook iyi biliyorlar biraz insan olun yeter fazla bişi istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akp den önce çoğu kisinin yoktuda :) akp ile de alakasi yok olup olmamasinin ozamanlardada bi asgari ucretten fazlaydi onuda gectim yavvv mesele o mu beyaz esyada sağlam ihracat yapiyoruz suan konusunu en son acacagin sey o olmalı.
150 tl paramı la hammal günlük 500 kazaniyor adam hergün iskender götürüyor tavuk dünyası ney la :) garip garip örnekler
iyi güzel ancak bunu kargo taşımacılıkta kullanırlar gibime geliyor.
-
20 lira oldu ama bu kadar güçlü devülasyon 50 yıl önce adalet partisi döneminde yaşandı. akp bu alanda 20 lira ile rekoru elinde tutuyor. adalet döneminde de x15 değer kaybetmişti. yalan yok. o kitapçık bahanesi ile bir günde dolar x2 yapmıştı ama akp dönemi ile karşılaştırılamaz. yoksa algıda seçicilik olur. 600 liradan 1200 liraya geldi ama 0 ı atında 0.60 dan 1.2 ye gelmiş gibi oluyor. buna devülasyon diyenler akp dönemini görmek istemeyen yada adalet partisi dönemini görmemiş / bilmeyenlerdir.
-
Portatif uydu ve pek tabi daha da işlevsel hale getirilememesi için artık hiçbir neden yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 12 Ocak 2023; 0:3:29 >
sivri dilinden almışsın bir blok
-
Çağatay ve Umay Vtol ihaları hâli hazırda var zaten... Baykar yapınca zaten biliyor kesin alacak devlet...Bari diğer üreticilere taş koymasa...
-
Donanımhaber üç beş teknik bir şey okuruz diye tıkladım habere, saçma sapan siyasi yorumlar.
Herneyse sayın hocam, siz bilgili birine benziyorsunuz daha fazla detay verseniz. Ben de her konuda öğrenmeyi sevdiğim için soruyorum. Saydığınız ürünler neden radar izi bırakmıyor ? Normalde füzelerde ısı sensörü oluyor, uçağın ya da ihanın yaydığı ısıya doğru harekete geçiyor olarak biliyorum. Havada hareket halinde çalışan motorlu bir sistem nasıl ısı yaymaz ya da nedir ne değildir biraz daha aydınlat bizi.
-
Çim biçme makinesi motoruyla nereden nereye gelmiş bir teknoloji.
-
Bunu böyle değil de havalandıktan sonra pervaneleri dikeye dönecek şekilde yaparsanız daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 12 Ocak 2023; 17:36:30 > -
Görünmezlik yaratmanın iki farklı yolu vardır: Uçak veya araç yansıttığı herhangi bir radar sinyalinin, radar ekipmanından uzağa yansıtılacağı şekilde dizayn edilir veya uçak/araç radar sinyallerini emen malzemelerle kaplanır.
Ek olarak Geranı / şehid 136 nın radarda izinin nasıl yansıdığını belirten bir görsel bulup paylaşmıştım.
üstte linkte olan bahsi geçen resimin olduğu mesajımdır.
-
Planör drone yapmışlar ve 5 kg taşıma kapasitesi var. Hedef belirleme dışında bir numarası olacağını sanmıyorum. Tebrik ederim, bir şekilde katkı sağlıyorlar.
-
Yiyecek ekmek alamayan vatandaş bu yapılan dihaları kemirebilecek mi? öyle ise olumlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanWinters -- 13 Ocak 2023; 0:28:47 > -
O zaman şuan ki dolar kaç para onuda yaz?
Ne yıkık adamsınız siz , üretimi zayıf ülkeler için dolar herşey , sen bir Çin Japonya değilsin dolar euro yüksek olursa herşeyi yüksek fiyata alırsın
Akp az bile yapıyor size aylık kazancın ne bilmem benim şuan evim en kötü 8-10 milyon TL premium aracım var bana giren çıkan yok her gün istediğimi yiyorum siz bu kafa ile hayat yaşadığınızı sanıyorsunuz haha
görünen şu : kendisi UAV .
UAV'nin temel amacı ne ? görünmemezlik .
peki yüksek feet/foot her ne dalga ise amerikan ölçüler ile çıktığında görünmüyor musun ? allah allah bak sen şu işe .
nasıl bir alaşım yaptık biz amrika bile bilmiyor ama tüm ülkeye reklam yapıyoruz sizce ? ne kadar gizli bilgi meaşallah .
-
bana giren çıkan yok demişsin ama cümlelerinden eziklik yaşadığını anlayabiliyorum.
sorduğun sorununun cevabına gelince, 18 milyon 600 bin den 6 sıfır atınca yaklaşık olarak bu zamanlardaki dolar kuru oluyor. matematik ve yakın tarih zayıf sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 13 Ocak 2023; 11:3:47 > -
Altı sıfır atıp iktidara geldiğinde akp dolar 1.67 TL idi istediğin sıfırı at yada atma
Akp iktidara geldiğinden beri dolar ve euro %500 artmış bana giren çıkan yok evin şuan 10 milyon TL araba 1.5 milyon TL istediğimi yiyorum içiyorum sen düşün savunun hala AKP'yi bu ülkeye kölede lazım ki biz rahat yaşayalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X