Şimdi Ara

Dikey kalkış yapabilen Bayraktar DİHA'dan 8 bin feet operasyonel uçuş videosu geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2023 vaadi denince aklıma hep ilk 10 ekonomi arasına gireceğiz hedefi geliyor, ancak ekonomi sıralamasında ilk 20 ülkenin de gerisine düşürdü bizi akp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

AKP bu güne kadar döviz kuru konusunda en başarılı iktidar. TL den 6 sıfır atıldığını biliyor musun? Biz milyon kat artışları gördüğümüz için 20 yılda 20 kat artış çok normal geliyor.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    TL den 6 sıfır atılması sadece sadelestirmeden ibaret. 1 milyon TL yerine 1 YTL dedin o kadar. Alım gücü aynıydı yani. Alım gücü olarak en başarısız parti. İnsanlar bu ülkede 2002 den önce 40 yaşında emekli olup ikramiyesiyle ev alıyordu şimdi 65 yaşında olup ikinci el Opel Corsa alabiliyorlar. Ben 2000 yılında o dönemin iPhone u olan Nokia nin amiral gemisini öğrenci harcliklarimi biriktirerek alabiliyordum. Şimdi amiral gemisi iPhone, 5 asgari ücret yapıyor. Ve her şeyden onemlisi o milyon kat artış dediğin dönemlerde enflasyon ne ise ona göre zam yapılıyordu. %300 olan enflasyonu bu seçim yılı öncesine kadar TÜİK %25 hesaplayıp ona göre zam yapıyordu.

Ayrıca ülke Sovyetler gibi %70i asgari ücret değildi. %10 insan asgari ücret alıyordu.

O dönemi bilmesek yiyeceksiniz bizi baya baya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sen üstelik yazılımcısın da  

bu perspektiften bakınca da akla "o zaman da mayışlar melyon gath ardeyodu yeghenım" gelir. ülkede birşeylerin neden iyi gitmediğinin kanıtı niteliğinde cevap/mantık dengesini gösteriyor bu cevabı vermen. yoksa torpil mi?

• kayıtlı çalışanın yüzde % u hangi dönemde asgari ücret alıyormuş acaba?

"SGK verilerine göre 2001 yılında kayıtlı çalışan işçilerin yüzde 54,9'u asgari ücretle çalışıyordu"

Hala savunma snayi haberlerinde ekonomi devşirmeye çalışanlar var. Ülke açlıktanda kırılsa savunamadıktan sonra ne yiyecek ağızın nede çıkaracak mabadın kalır bunu kafanıza sokun. Savunma sanayi feda edilebilecek vazgeçilebilecek bir unsur değildir. Bir ülkenin bağımsızlığı için önemlidir. Gerçi ülkesini batıda yamamaya çalışan zihniyete bunları anlatmanın anlamı yok ama işte yine de bu ülkeyi seven insanlar için önemli ve bunlar vazgeçilmez. Eğer bir daha savunma sanayisinde bağımsızlıktan vaz geçersek ALLAH bilir ne zaman nerede nasıl ne halde yakalarız bilinmez.

• cin gibi oluuumm

• Otamatik kapıcılar böyle şeyleri sevmez teknolojiyi geriden takip ediyorlar hatta koca koca adamlar kem küm edip oyuncak diyor maket diyor teneke diyor sizi gidi otamatikciler .

biraz mantık yürütsen ne neden diye .cumhurbaskanı olsaydım bunu yapardım demek çok kolay değilmi :) hadi ulkene sokma yunanistanin multecilere yaptıklarını türkiye yapsa bütün dünya azımıza yapar herseyi bırak sen bikere türksün ya böylemi tanınmak istersin?misafirperverdir paylaşımcıdır dediklerinde göğsün ne kabarıyordur be dur bindk araplar insan degildi gözünüzde değilmi neden duyar kasiyorsam balinalar fok baliklari ve penguenler varken

• Siha diha derken iş fifa ya kadar gidecek 😁

• E tabi göreceğiz yapıyorlar çünkü gerçek yani. Senin savunduğun zihniyet yapsa böyle bişey ne kadar abartır merak ediyorum. Yapmadıkları işleri bile abarttılar. Millet salak değil artık 2 satır yazı ile kimseyi kandıramazsınız. Her şey ortada

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, döviz kurlarını gösteren herhangi bir siteye girerseniz her şey ortada. Millet salak değildir umarım tavuk dünyasında yemek yemek bile 150 lira olmuşken bir seylere uyanmıştır umarım.

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Göğsüm kabarmıyor aksine beni her ortamda arkamdan bıçaklayıp şimdi ülkeme akın eden burada da kadinlarimizi videoya çekip taciz eden bir dünya ipsiz sapsızı Almanya'da elin hans'i rahat etsin diye bana iteledikleri için ve 3 kuruş fon gelsin diye bunu yaptığım için utanıyorum.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Eur 20 TL oldu diye yakınan kişi için cevap verdim. AKP yi eleştirecek bir sürü şey bulabiliriz ama Döviz kuru ile eleştirmek tam bir tarih bilmemezlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 11 Ocak 2023; 9:18:32 >

milyon kat artış döneminde cep telefonu denen bir şey yoktu. sen fazla küçüksün.

Ericsson gh688 den beri telefon kullanıyorum merak etme. Yıl 1997.

Siz akp den önce buzdolabı bile yoktu denen zihniyetten olduğunuz için anlamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 11 Ocak 2023; 9:24:25 >
  • Kaç para veriyor akp size bu günlük propaganda haberleri için?

Kıyma peynir kiralar , ev araba elektronik fiyatları kaç para bilginiz var mı Türkiye'de yaşamıyor musunuz?

Bu kadar düşük eğitim genel kültür ve zekaya rağmen sosyal medyada yorum yazmak cahil cesareti tebrikler

Dedem bile öğretmen maaşı ile 6 çocuk büyütmüş ve okutmuş , emekli ikramiyesi ile evini almış hadi yap şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 11 Ocak 2023; 9:32:28 >
  • Döviz Kurunu konuşuyoruz sen ayrı mecralara dalmışsın, AKP yi bir çok konuda eleştirebilirsin ama asıl cahillik Döviz kuru üzerinden AKP yi eleştirmek. Matematik ortada

Akp iktidara geldiğinde dolar kuru kaç lira idi?

Döviz kuru demek alım gücü demek değil mi

• Döviz Kuru Alım gücü demek değil, biraz öğrenip gelin lütfen. Türkiye'nin alım gücü zayıf, bunu kabul ederim. ama Eur 20 TL oldu bu yüzden ekonomi kötüye gidiyor eleştirisi cahilliktir. AKP iktidara geldiğinde Dolar yaklaşık "1 milyon 200 bin" TL civarında idi, şuan o günkü para ile yaklaşık "18 milyon 600 bin" TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 11 Ocak 2023; 10:51:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.