Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efecen84

Merhaba arkadaşlar bende eşime yılbaşı hediyesi olarak şarjlı süpürge almak istiyorum ama aşağıdaki 4 ürün arasında kaldım.

Evde ilk kez bu tür süpürge kullanılacağı için ürünler arasında kararsız kaldım sizlerinde tecrübelerine dayanarak sizce hangisini almalıyım?

Evimiz 97 m² ve günlük ufak temizlikler için kullanacağız.

http://www.hepsiburada.com/bosch-pas-18-li-baretool-supurge-p-HRBSC06033B9001

http://www.hepsiburada.com/electrolux-ergropido-erg105-lithium-power-2in1-dikey-sarjli-supurge-p-EVELECERG105

http://www.hepsiburada.com/delonghi-xlr-25lm-gy-sarjli-dik-elektrikli-supurge-siyah-p-EVDELXLR25LMGY

http://www.mybaykus.com/philips-fc6162-02-powerpro-duo-2si-1-arada-dikey-sarjli-supurge.html

vermiş olduğunuz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar profilinizden adaş olduğumuzu gördüm ve nickinizden 1984 doğumlu olduğunuzu varsayarak 1964 doğumlu adaşınız olarak eşinize bundan sonra özel günler için (yılbaşı, yaş günü veya evlilik yıl dönümü) alacağınız hediyenin kişiye özel olmasına dikkat edin diyerek önemli bir tavsiyede bulunabilirim. Eşiniz hanımefendi başlarda buna bir şey demesede zamanla bu tip evde herkesin kullanımına açık hediyelere içerlenecektir, tecrübeyle sabittir (bu bilgiyi her yerde bulamazsınız)

Linklerini verdiğiniz ürünlerden ilkini (Bosch) daimi sapı olmaması yüzünden ve de eşinizin bununla yerleri süpürüken yerlere kadar eğilmesini istemezsiniz sanırım.

Diğerlerinin fiyatı zaten birbirine çok yakın ancak bende bir Electrolux kullanıcısı olarak memnun olduğum için Electrolux'ü önerebilirim ama diğerlerini kullanmadığım için o süpürgeler hakkında yorum yapamam.

Philips'i NiMH bataryası yüzünden eledim. Çünkü bu tip ürünlerin bataryası ürünün kendisi kadar tutuyor. NiMH batarya hangi marka olursa olsun 2 sene sonunda oldukça performans kaybına uğrayacaktır. Lityum bataryaları daha uzun bir süre en azından 4-5 sene sorunsuz kullanabilirsiniz.

Geriye Electrolux ve Delonghi kalıyor. Bu arada Delonghi'nin 25,2 volt olmasını göz ardı etmemek gerek. Electrolux 2-1 yani ayrılabilir kullanım özelliği var, Delonghi'de süpürge tek parça tabii bu sizin için fark ederse.

İlk olarak elediğim Bosch fiyat olarak avantajlı ve burada memnun olan bir arkadaşımız var ama dediğim gibi kullanırken yere eğilmek lazım ya da eğilecekseniz ve üşenmezseniz uzatma sapını takmanız gerekecek.

Buna göre Electrolux veya Delonghi'den hangisini alırsanız alın çok şey fark etmez. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 11 Aralık 2015; 14:09:07 >

• celebic kullanıcısına yanıt
    Vermiş olduğunuz bilgiler ve tavsiyeler için teşekkür ederim Cengiz abi.

Delonghi'nin 2-1 olmadığını fark etmemişim o yüzden eledim onu arasıra arabayı temizlerkende kullanmak istiyorum çünkü.

Electrolux ağır basıyor, bosch'un da fiyatı cazip geliyor ama electrolux gibide pratik değil uzatma sapını çıkarıp takmak isteyecek hep

birde bosch'un motoru en üst noktada uzatma sapını takınca zemin ile motor arasındaki mesafa artacağından çekim performansında azalma olurmu acaba diye düşünüyorum.

Electrolux ilk tercihim görünüyor şu an.
  • Dün FAKİR DARKY 1600W Dik Süpürge'yi Bimeks'ten 106 TL'ye aldım ve akşam evde denedim; oldukça güçlü çekiyor ancak gerçekten sesli. Eğer sesli olması problem yaratmayacaksa gönül rahatlığı ile bu fiyata alın; kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Dün FAKİR DARKY 1600W Dik Süpürge'yi Bimeks'ten 106 TL'ye aldım ve akşam evde denedim; oldukça güçlü çekiyor ancak gerçekten sesli. Eğer sesli olması problem yaratmayacaksa gönül rahatlığı ile bu fiyata alın; kaçırmayın

Önce ki yıl anneler gününde kayınvalideye almıştım, çok memnun.
  • Arkadaşlar peki erg105 ile ergo11-12-13 arasında ne farklar var ? Olay sadece 14.4 veya 18 olması ise erg105 alacağım yok başka farklar varsa 11-12-13 serilerinden birini de alanilirim. Yardımcı olacak biri varsa memnun olurum. Ha birde nilfisk 18 Nasıl bir alet electrolux ile kıyaslayınca ?
    Şimdiden yorum yapacak arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk farkı var diye biliyorum. İnceleme videosu attım önceki sayfada var. İyiki Electrolux almısim. Memnunum tavsiye ederim. Fakir darkyde motor güçlü fakat çok çabuk tikaniyor. Tozlu yerlerde sürekli filtresini yıkamak gerekiyor. Yoksa çekişten dusuyor ve sesi değişiyor, motor yanacak sanıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygar2580 kullanıcısına yanıt
    Hocam erg105 in farkını sormuştum ben. Diğerleri arası daki fark renk biliyorum da onların iste erg105 den farkı nedir voltaj farkından başka ?

• buradaki yorumlar neticesinde elektrolüx ergo 11 -12-13 aramaya başladım, aynı ürün farklı mağaza ve sitelerde aralarında uçurum olacak şekilde fiyat farkı var. yılbaşı öncesi vatan bilgisayardan 447 tl den alacakken fırsat olmadı. yılbaşından sonra fiyat 559 tlye çıkmış, bimeksde 600 civarı. depogünleri com sitesinde 418 tl 9 taksitle buldum ve hemen aldım. ürün sorunsuz iyi paketlenmiş ve 2 gün içinde geldi. ilk kullanım için harika diyebilirim. evimdeki dyson DC 23 ağır geliyordu. umarım ilk olumlu izlenim devam eder.
  • ocean966 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bizde de Dyson var ama zamanla göreceksiniz; bayram temizliği gibi büyük temizlikler haricinde Dyson'u kullanmayacaksınız.

• Gerçekten çok uyguna bulmuşsunuz. Bende erg105 aldım hepsiburadadan 360 a aldım. Benim volt 14.4V ve 18 volt ile arada pek fark göremedim. Bende kullanmaya başladım ve şu an için memnunum. Halı da çok iyi değil ama yüne de iş görür dediğim gibi. Normalde ürün 10 sene için tasarlanmış inş görürüz o günleri :)) herkes ürünü aldığı ilk gün yorumu yapıyor ve menün olduğunu belirtiyor ama önemli olan 3 sene, 5 sene sonra helal olsun verdiğim paraya diyor muyuz demiyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmas1514 -- 10 Ocak 2016; 15:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Gerçekten çok uyguna bulmuşsunuz. Bende erg105 aldım hepsiburadadan 360 a aldım. Benim volt 14.4V ve 18 volt ile arada pek fark göremedim. Bende kullanmaya başladım ve şu an için memnunum. Halı da çok iyi değil ama yüne de iş görür dediğim gibi. Normalde ürün 10 sene için tasarlanmış inş görürüz o günleri :)) herkes ürünü aldığı ilk gün yorumu yapıyor ve menün olduğunu belirtiyor ama önemli olan 3 sene, 5 sene sonra helal olsun verdiğim paraya diyor muyuz demiyor muyuz

Emin olmamakla birlikte ben ya 3. seneyi bitirdim ya da içindeyim. İlk günkü gibi sıkıntı yok, çekiş gücü ve şarjlı kullanım süresi değişmedi.
  • ben aldıktan sonra fiyatı arttırmışlar zaten ama yinede piyasaya göre yine uygun. haklısınız ilk kullanımda değil zaman geçtikçe
    memnuniyet devam etmeli
  • Arkadaşlar 2-3 saat içinde şarjlı olmayan dikey süpürge almam gerek, iki ürün arasında kaldım
    1- Arnica tria 2000 watt 127 tl (n11)
    2- Fakir starky 1600 watt 160 tl (n11)

İkisi de hepa filtreli sanırım , sizce hangisi ya da 3. bir alternatif önerir misiniz tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedemen

Arkadaşlar 2-3 saat içinde şarjlı olmayan dikey süpürge almam gerek, iki ürün arasında kaldım
    1- Arnica tria 2000 watt 127 tl (n11)
    2- Fakir starky 1600 watt 160 tl (n11)

İkisi de hepa filtreli sanırım , sizce hangisi ya da 3. bir alternatif önerir misiniz tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

Fakir 1.600 watt yani daha az elektrik tüketir. Üstelik Fakir daha yaygın gibi görünüyor.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ben de fakir alacağım sanırım çünkü arnica modeli şikayetvar.com da çok şikayet olmuş doğru düzgün cevap bile verilmemiş yani kötü intiba bıraktı bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedemen

Teşekkür ederim hocam ben de fakir alacağım sanırım çünkü arnica modeli şikayetvar.com da çok şikayet olmuş doğru düzgün cevap bile verilmemiş yani kötü intiba bıraktı bende...

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kayınvalideye anneler gününde Fakir almıştım, kadın dua ediyor.
  • www.hepsiburada.com
    LG VS8400SCW 2in1 Kablosuz Dikey Elektrik Süpürgesi Krom Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/lg-vs8400scw-2in1-kablosuz-dikey-elektrik-supurgesi-krom-pm-evtm35

Arkadaslar bu süpürgeyi alıp kullanan var mı acaba.Bu sitede biraz pahalı ama 750 tl. ye bulmak mümkün.Cift bataryalı ve yeni nesil bir motor kullanılmış.60 dk şarj süresi var diyor.

• arkadaşlar merhabalar
    evimize 2si 1 arada süpürge almak istiyoruz ? tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
    Electrolux Ergorapido ERGO12 modeli övülmüş sanırsam
    yalnız eşimin kesin bir talebi var; cihazı süperge modunda çalıştırdığımızda prize takılıp çalışabilecek yani şarzda çalışmıyacak. el ile kullandığımızda önemli değil ancak ayakta çalışırken prize taklı çalışabilmi Electrolux Ergorapido ERGO12 da bu özellik var mı? ya da bu özellikte tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? teşekkürler
  • Bu modeller littyum pilli şarjlı modeller.Sadece pili şarj etmek için adaptör girişi var.220 wolt ile kullanmanız mümkün değil. Kablolu modellere bakmanız lazım

• Rowenta powerline cyclonic kablolu dikey süpürge kullanan varmı aramızda? Ürün hakkında yoruma ihtiyacım var.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.