Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikey süpürge bakarken sonunda doğru konuyu buldum. Şarjsız turbo fırçalı bir model arıyorum elimde arnica süpürgeç var ama yeterli değil. Evde kedi olduğu için turbo fırçası ve çekiş gücü iyi olacak. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada ben bulamadım ama turbo fırçası elektrik motorlu dikey süpürge gören var mı ?
  • marka, model yazin, link kalici olmuyor.
  • KARCHER Markasını düşünürseniz;

• CV 48/2 Dik Konumlu Kuru Elektrikli Süpürge
    • K 55 Plus Pet Akülü Süpürge

Elektrikli ürüne buradan
    Akülü ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

• 200 liraya kadar hafif dikey supurge onerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dikey süpürge arıyorum. 200 tl'ye kadar önerileriniz nedir arkadaşlar?
  • Kablolu mu kablosuz mu bakıyorsunuz, belirtmemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 24 Temmuz 2016; 16:31:30 >
  • kablolu bakıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

kablolu bakıyorum hocam.

2 sene önce anneler gününde kayınvalideye Fakir Darky almıştım. Çok memnunmuş, hem fiyat olarak uygun.

• Çelebi bey merhaba. Bütün sayfaları okudum . Elektrolux de marka olarak karar kıldım fakat modelde karar veremedim. Almışken iyisini almak istiyorum. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim??

www.morhipo.com
    Electrolux Ergorapido Ergo12  Dik Süpürge - Morhipo
    https://www.morhipo.com/ergorapido-ergo12-dik-supurge-18-v/14633278/detay?rec=sk

• Ozlemblmz O kullanıcısına yanıt
    25v. 5022 modeli daha üst modeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozlemblmz

Çelebi bey merhaba. Bütün sayfaları okudum . Elektrolux de marka olarak karar kıldım fakat modelde karar veremedim. Almışken iyisini almak istiyorum. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim??

www.morhipo.com
    Electrolux Ergorapido Ergo12  Dik Süpürge - Morhipo
    https://www.morhipo.com/ergorapido-ergo12-dik-supurge-18-v/14633278/detay?rec=sk

İki süpürgenin de aynı fiyata satılması gerçekten ilginç. Elbette 25,2 volt olan daha iyi bir modeldir.

• Teknosadan teşhir ürünü
    hoover clik sc 96 şarjli süpürge aldım. Kutunun üzerinde 20 dakika sarji gidiyor demesine rağmen şarj en fazla 4 dakika dayanıyor. Servise götürdüm tamirini yapmıyoruz merkez ile görüşelim dediler. Servis bugün aradı yenisi ile değişim için merkeze talep bildirdik bekliyoruz. Lakin bu model artık satılmıyor. Bakalım merkez ne diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Teknosadan teşhir ürünü
    hoover clik sc 96 şarjli süpürge aldım. Kutunun üzerinde 20 dakika sarji gidiyor demesine rağmen şarj en fazla 4 dakika dayanıyor. Servise götürdüm tamirini yapmıyoruz merkez ile görüşelim dediler. Servis bugün aradı yenisi ile değişim için merkeze talep bildirdik bekliyoruz. Lakin bu model artık satılmıyor. Bakalım merkez ne diyecek.

Ben de Hoover süpürgede batarya problemi yaşadım. Kullandığım model sizin ki gibi üretimden kalkmıştı. Yerine çıkan bir model verdiler. Biraz uzun sürdü ama yeni süpürge (Athen) verdiler.
  • Merhaba,

Kablolu dik supurge isteyenler icin kesinlikle Arcelik S3645C modelini tavsiye ederim. Biz aldik kullaniyoruz... Tasarimi cok guzel ve emis gucu olsukca kuvvetli. Asagidaki linkten takip edebilirsiniz:

www.arcelik.com.tr
    404 Resource at '/content/arcelik/TR/tr/elektrik-supurgeler-dik-kullanimli-up-right-s-3645-c-elektrikli-dik-supurge.html' not found: No resource found
    http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-dik-kullanimli-up-right-s-3645-c-elektrikli-dik-supurge.html

Biz 199 TLden almistik ama sanirim bugunlerde kapmanya var.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Halen bekliyorum. Yetkili servis değişim onayı çıktı ama bize yeni süpürgenin gelmesi zaman alır biraz daha bekleyin dediler biz de bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Halen bekliyorum. Yetkili servis değişim onayı çıktı ama bize yeni süpürgenin gelmesi zaman alır biraz daha bekleyin dediler biz de bekliyoruz.

İyi bayramlar.

Ben de çok beklemiştim, sanırım 2 ay kadar ama sonra bir üst model verdiklerinde kızgınlığım geçmişti.

• Selamlar electrolux sarjlı modellerini önerir misiniz? Pilleri 2 yılda bitiyor ve değişimi çok pahalıymış diye duydum birinden. Tecrübeleriniz oldu mu?
    Teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Selamlar electrolux sarjlı modellerini önerir misiniz? Pilleri 2 yılda bitiyor ve değişimi çok pahalıymış diye duydum birinden. Tecrübeleriniz oldu mu?
    Teşekkürler!

Electrolux'u öneririm. Bataryası dediğiniz gibi 2 senede bitmiyor. Rahat bir şekilde 4-5 sene bataryası kullanılabilir. Daha sonra batarya değişimi gerekebilir. Ben seneye batarya değişimi düşünüyorum.

• Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Bu arada ergo02 modelini uygun fiyata buldum ancak kendi sitesinde şarj süresi 16 saat yazıyor. Bir yanlışlık var sanki bu kadar uzun süre şarj mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benbenor -- 13 Eylül 2016; 21:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Bu arada ergo02 modelini uygun fiyata buldum ancak kendi sitesinde şarj süresi 16 saat yazıyor. Bir yanlışlık var sanki bu kadar uzun süre şarj mı olur?

Emin olmamakla birlikte 4 seneyi geçtiğini sanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.