Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ergo105 le Fakir Darky arasında ne fark var? 400 tl civarında önerebileceğiniz başka model var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak sarjlidan ama özellikle electroluxden uzak durun derim. Ergorapido aldiktan 1 sene sonra piller bozuldu. Garanti kapsaminda değilmiş, süpürge fiyatinin yarisini pile istediler. Kardeşime de almistik onun pili de iki sene de goctu.
    Simdi evde kablolu arçelik var ama onun da cekisi zayif. Fiyat onemli değil, tavsiya edebileceginiz kaliteli kablolu model var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_73

Genel olarak sarjlidan ama özellikle electroluxden uzak durun derim. Ergorapido aldiktan 1 sene sonra piller bozuldu. Garanti kapsaminda değilmiş, süpürge fiyatinin yarisini pile istediler. Kardeşime de almistik onun pili de iki sene de goctu.
    Simdi evde kablolu arçelik var ama onun da cekisi zayif. Fiyat onemli değil, tavsiya edebileceginiz kaliteli kablolu model var mıdır?

Demek batarya işi biraz kısmete kalıyor. 4 seneden fazladır Electrolux kullanıyoruz. Batarya ilk günkü gibi değil ama 4 seneden sonra 10-12 dakika kullanılabiliyor.

Ayrıca batarya niye garanti kapsamında değil anlamıyorum? Hoover'de batarya 1 sene sonra öldü ve bir üst modelle ücretsiz değişim verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 15 Eylül 2016; 17:46:05 >
  • Siz şanslımsiniz bence. Bizimki nimh pil tipiydi, sizinki lion ise daha iyi bir teknoloji.
    Sikayetvar.com a da yazdim, sirket oradan da resmi bir şekilde cevap verdi pillerin garantide olmadigini. Bu da beni electroluxden soguttu. Bir de garanti saglayan firmalat sokak arasi capsiz firmalardi ankarada. Ancak süpürge kullanisliydi hakkini yiyemem.

• iki onceki mesajimda fiyat onemli degil demiştim. Ama 500 limitim var. Karcher falan olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: emilia

ya vallahi bu işler bile nasip meselesi,neye niyet edip çıkıyorum yola,ne alıp dönüyorum,burda gittiğim bi bayi ile yaptıgım yogun görüşmeler sonucu aldıgım model siemens vbh 14401 dikey sarjlı süpürge oldu,396tl ye 9 taksit yapıyorlar,14.4 volt,ni-mh batarya,2in1,katlanabilir gövde,30 dakka kullanım süresi,yıkanabilir filtre...

eski yorumlar epey biriktiği için geri dönüp siemens yorumlarını bulabilmem imkansız,umarım olumsuz yorumlar yoktur,nolur olmasın:)))

aradaki yorumlara bakacak vaktim yoktu,ama sırf merak eden olmuşsa diye dönüp kullanıcı yorumumu yenilemek istedim :)

sanırım bir seneyi geçmiştir alıp kullanalı,ve bu süpürgeden cok cok memnunum...
    kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım
    sürekli şarjda tuttum
    batarya kullanımı düşük modda en az 25-30 dakika,hızlı modda ise 15 dakka civarı
    ben genelde düşük modda kullanıyorum daha uzun zaman kazandırdıgı için
    ve şu ana dek hiçbir arıza da cıkarmadı,maşallah diyin

şu anki piyasayı hiç takip edemediğim için şarjlı süpürgelerdeki son fiyat durumunu ne oldu pek haberim yok,ama benim için biraz pahalıya gelsede sonuç güzel oldu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Bu arada ergo02 modelini uygun fiyata buldum ancak kendi sitesinde şarj süresi 16 saat yazıyor. Bir yanlışlık var sanki bu kadar uzun süre şarj mı olur?

Hocam aldinizmi acaba ergo? Aldiysaniz ne aldiniz?

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ergo02 lityum batarya olmadığı için 16 saat şarjda kalması gerekiyormuş tekrar doldurmak için. 15-20 dakika süpürmek için 16 saat çok fazla sonuçta çoğunlukla mutfakta kullanılacağı için ve çocuk ta olduğu için her an lazım olacak. Henüz almadım kablolu düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba
    Teknosada yazın indirimler vardı.
    Bende uygun ne var ne yok diye dolaşırken elektroluxun kablosuz dikey şarzlı süpürgesi dikkatimi çekti.hanım arada bir evdeki normal elektrikli süpürgeyi çıkartmak zor oluyor fakirin darky den al diyordu. Bende tamam tamam derken bi türlü almadım işin.derken ergo rapidoya sardım gelip gidip inceliyordum ergo 13 ü.
    Fiyatı 350-400 arasındaydı indirimli yani normalde 550 tl.cihazın fiyatının biraz daha duşmesini bekliyordum.ama düşmedi.cihazında tipi çok hoşuma gitmişti.alıp bakıp inceleyip eve gidiyordum.benim için evde bi elektrikli süpürge varken ikinci bi süpürgeye bu kadar para vermek istemiyordum.gel zaman git zaman lg nin kablosuz dikey süpürgesi denk geldi teknosadan.fiyatı 247 tl ye normalde 800 tl civarı.hemde sıfır kutu açılmamış bile.hemen kaptım ve aldım.iyikide lg almışım ve tipide çok güzel süpürge ağzıda.her turlu ergo rapidodan daha kullanışlı.iki bataryalı süpürge ağzına kıl iplik takılma durumuda yok.çekimide güzel motoruda 10 yıl garantili.yani alacaklara tavsiye olunur.maaşllah diyelim cihaz güzel.bende bilgi almak için forumu okuyanlara bi faydam olsun istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

Arkadaşlar merhaba
    Teknosada yazın indirimler vardı.
    Bende uygun ne var ne yok diye dolaşırken elektroluxun kablosuz dikey şarzlı süpürgesi dikkatimi çekti.hanım arada bir evdeki normal elektrikli süpürgeyi çıkartmak zor oluyor fakirin darky den al diyordu. Bende tamam tamam derken bi türlü almadım işin.derken ergo rapidoya sardım gelip gidip inceliyordum ergo 13 ü.
    Fiyatı 350-400 arasındaydı indirimli yani normalde 550 tl.cihazın fiyatının biraz daha duşmesini bekliyordum.ama düşmedi.cihazında tipi çok hoşuma gitmişti.alıp bakıp inceleyip eve gidiyordum.benim için evde bi elektrikli süpürge varken ikinci bi süpürgeye bu kadar para vermek istemiyordum.gel zaman git zaman lg nin kablosuz dikey süpürgesi denk geldi teknosadan.fiyatı 247 tl ye normalde 800 tl civarı.hemde sıfır kutu açılmamış bile.hemen kaptım ve aldım.iyikide lg almışım ve tipide çok güzel süpürge ağzıda.her turlu ergo rapidodan daha kullanışlı.iki bataryalı süpürge ağzına kıl iplik takılma durumuda yok.çekimide güzel motoruda 10 yıl garantili.yani alacaklara tavsiye olunur.maaşllah diyelim cihaz güzel.bende bilgi almak için forumu okuyanlara bi faydam olsun istedim.

Güle güle kullanın.

LG'nin hangi süpürgesi merak ettim? Link atabilir misiniz? Teşekkürler.

Not: Evde ki normal süpürgeyi her gün çıkarmak zor. Pratik süpürge olmasını istiyoruz ama kablolu olunca da pek pratik olmuyor. Hemen elinizin altında kullanabileceğim bir şey olsun derseniz kablosuz almak lazım. Onların da batarya problemi olduğunu bilerek almak lazım. En iyisi 3-4 sene gidiyor diğerleri 1,5-2 senede batarya çöpe gidiyor. Fakir darky gibi uygun fiyatlı süpürgeler var ama kablolu olunca pratiklik ortadan kalkıyor.

Teknolojide gerçekten çok iyi gelişmeler sağlanıyor ama batarya konusunda maalesef gelişmeler yetersiz. Sadece süpürge için değil, cep telefonu, akıllı saatler veya elektrikli arabalar için batarya çözümleri şu an için çok yetersiz. Cep telefonlarında 50MP kamera yaptılar ve en hızlı işlemciyi koydular ama 1 tam günü çıkaracak batarya koyamadılar.

• quote:

Merhaba, ergo02 lityum batarya olmadığı için 16 saat şarjda kalması gerekiyormuş tekrar doldurmak için. 15-20 dakika süpürmek için 16 saat çok fazla sonuçta çoğunlukla mutfakta kullanılacağı için ve çocuk ta olduğu için her an lazım olacak. Henüz almadım kablolu düşünüyorum.

Ergo 13 ergo 12 ergo 105 fln nasil hocam?

• Teşekkürler hocam.
    TeknoSeyiryoutube
    LG Cordzero VS8400SCW şarjlı elektrikli süpürge incelemesi
    https://m.youtube.com/watch?v=AtP_8qL3u1E

www.lg.com
    LG Beyaz Eşya: LG Elektrikli Süpürgeleri Keşfedin | LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/elektrik-supurgesi/lg-VS8400SCW

Hocam linkleri bunlar.

Çok haklısınız hocam batarya en büyük sorun.ama bu adamlar çift batarya ile bu işi çözmüşler.
    Bizim ev küçük 2+1 olduğundan daha ikinci bataryayı hiç kullanmadık.
    Çekimi normal Tabiki bi kablolu elektrikli supurge kadar olamaz ama fena değil.birde supurge ağzı da supurmesinde etkili bence videoları incelerseniz görebilirsiniz.bence fiyatı daha uygun olup her evde olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1983 -- 28 Eylül 2016; 13:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Ergo 13 ergo 12 ergo 105 fln nasil hocam?

Bence lg cord zero 8400 olanı bi inceleyin

• ben nilfisk handy 25,2 v lityum ion aldım. çok güzrl cihaz. çok güçlü çekiyor. istediğin zaman şarja koy istediğin zaman süpür batarya avantajı var. ayrıca ana gövde de küçük saüpürge de ayeılıyor ufak süpürme işleri için
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Onlar ergo02 ye gore daha iyidir lityum batarya var daha kisa surede sarj daha uzun kullanım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onlar ergo02 ye gore daha iyidir lityum batarya var daha kisa surede sarj daha uzun kullanım

Baska lityum pil hangi serilerinde var hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ben nilfisk handy 25,2 v lityum ion aldım. çok güzrl cihaz. çok güçlü çekiyor. istediğin zaman şarja koy istediğin zaman süpür batarya avantajı var. ayrıca ana gövde de küçük saüpürge de ayeılıyor ufak süpürme işleri için

Dikey durabiliyormu electroluxler gibi? Ses seviyesi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ben nilfisk handy 25,2 v lityum ion aldım. çok güzrl cihaz. çok güçlü çekiyor. istediğin zaman şarja koy istediğin zaman süpür batarya avantajı var. ayrıca ana gövde de küçük saüpürge de ayeılıyor ufak süpürme işleri için

Dikey durabiliyormu electroluxler gibi? Ses seviyesi nedir?

dik duruyor şarj standında. ama gürültülü diyebilirim.
  • arkadaşlar ben şu modeli düşünüyorum sizce uygun mudur?
    www.hepsiburada.com
    Conti CSC-301 Zeus Mavi Dik Elektrikli Süpürge Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/conti-csc-301-zeus-mavi-dik-elektrikli-supurge-p-EVSFRNELEKSUP

fiyatı benim için uygun geldi, amacım az yer kaplasın, evim küçük ve genede tek kalıcam, sizce 2-3 yıl götütrür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

arkadaşlar ben şu modeli düşünüyorum sizce uygun mudur?
    http://www.hepsiburada.com/conti-csc-301-zeus-mavi-dik-elektrikli-supurge-p-EVSFRNELEKSUP

fiyatı benim için uygun geldi, amacım az yer kaplasın, evim küçük ve genede tek kalıcam, sizce 2-3 yıl götütrür mü?

Hocam zaten 2 yıl garantisi var.

Tek kişi kalacağınız eve gidip 500.-TL'lik süpürge alınmaz. Fiyatı da gayet uygun yeter ki fatura ve garanti belgenizi iyi saklayın.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.