Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablolu ve 2in 1 değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Merhabalar,

Dikey kablolu süpürge almayı planlıyorum. Annem Fakir Darky ÖKO'dan çok memnun olduğu için Fakir Starky Eco Power (800W) düşünüyorum ama onu incelerken bir de Fakir Starky Pro(700W) diye bir şey gördüm. Fiyat olarak biraz daha pahalı. Epey.com'daki kıyaslamada şöyle bir tablo ortaya çıkmış:

VERİMLİLİK/PERFORMANS-----------PRO---------ECO Power
    Yıllık Enerji Tüketimi----------27.5 kW ----31.6 kW
    Enerji Sınıfı-------------------A------------B
    Hava Filtreleme / Emisyon-------D------------E
    Halı Temizlik Performansı-------E------------E
    Sert Zemin Performansı ---------D------------A

http://www.epey.com/supurge/karsilastir/43865-56901/fakir-starky-pro_fakir-starky/

Sert zemin performansı nasıl Pro'da D olup Eco Power'da A olabilir anlamış değilim. Kullanan eden varsa yorumlarını alabilir miyim?
    Bunun harici tavsiyelerini paylaşanlara da şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 6 Haziran 2017; 14:22:52 >

• Arkadaslar fakir dusunuyoruz dikey supurge en hafif ve en az ses cikaran hangisidir? Ayrica bazi modellerde ses seviyesi ayarlaniyormus ne onerirsiniz?

• Darky starky ile bunun arasinda ne fark varki

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Darky starky ile bunun arasinda ne fark varki

Darky ile Starkyler arası fark filtrede; Starkyler'de Hepa10 filtre var, Darkyler'de yok. Gürültü açısından da Darkyler daha sesli çalışıyor diye biliyorum.

• Arkadaşlar slmlar ben ergarapido kullandım süpürge çok iyiydi ama dedikleri gibi maksimum 2 senede batarya ölüyor. O yüzden başka şarj problemi olmayan bir süpürge almak istiyorum . evde de kedi var gönül isterki dyson animal alayim 2000TL ye fakat ne mümkün... bende ona benzeyen şu süpürgeyi buldum tabiki dysonun yakınından geçemez performans olarakta ama en azından koltuk altlarına girebilecek hafif, toz torbasız bu süpürge hakkında fikri olan var mı ?

Kiwi Kvc 4103

www.hepsiburada.com
    Kiwi Kvc 4103 Vakumlu Süpürge Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/kiwi-kvc-4103-vakumlu-supurge-p-HBV00000192QD

Veya fantomun şu süpürgesi var bunun da torbası varmış

www.hepsiburada.com
    Fantom P 1200 Pratic Kırmızı Kuru Süpürge Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/fantom-p-1200-pratic-kirmizi-kuru-supurge-p-EVFANPRAP1200

• Merhaba, elektrikli dikey süpürge almak istiyorum. Kedi besliyoruz evimizde, sık sık elektrikli süpürge kullanıyorum. Amacım biraz daha hafif ve pratik bir şekilde hergün kullanabileceğim bir dikey süpürge almak. 500 tl max bütçe. Uzun zamandır hem forumlarda hem de alişveriş sitelerinde araştırma yapıyorum ama kafam karıştı. Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

• electrolüx ergorapide zb 2903 model kullanıyordum. 2 senelik kullanımdan sonra şarj problemi yaşamaya başladım. servis pilinin öldüğünü dilersek motor kısmını komple yani küçük olan aparatı 320 tl'ye, pilini ise 260 tl ye değiştirebileceğini söyledi. bu arada ben bu süpürgeyi 280 tl'ye buradaki yorumlara istinaden almıştım. ama keşke diyorum 50 tlye sinbo alsaydım, işi bitince gönül rahatlığıyla çöpe atabilirdim. şimdi elimde bir adet hurda electrolüx süpürgem var. yazıklar olsun.
  • Arkadaşlar merhaba, rica edersem yardımcı olabilir misiniz? Bu iki ürün arasında kararsız kaldım, normal süpürge olarak 1+1 evimde kullanıcam.

Arzum AR497 Nona vs Fakir Darky Eco (Öko)

fakir.com.tr
    DARKY ÖKO - Fakir
    http://fakir.com.tr/i/82/darky-oko

Not: Veya evde normal süpürge olarak kullanabileceğim ve daha performanslı ama yaklaşık 200-300 lira civarında başka bir öneriniz var ise ona da açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 10 Ağustos 2017; 22:21:15 >

• Şunları bi inceleyin derim:

akakce.com
    Homend Dustroyer 1251 1000 W Dikey Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://m.akakce.com/p/?79411898

akakce.com
    Homend Dustroyer 1250 Premium 1000 W Dikey Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://m.akakce.com/p/?6513416

akakce.com
    Fakir Starky Pro 700 W Dikey Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://m.akakce.com/p/?5678113

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    forumda bahsedilen süpürgelerden ikisini kullandım, hotpoint ariston'da akım koruma devresi makine için probleme dönüşüyor. fazla ısındığında süpürgeyi koruması için tasarlanmış devre 6-10 dk arasında devreye giriyor ve süpürge 15 dk. kadar kapanıyor. bu yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum, bunun dışında çekimi ev süpürgesi kadar güçlü. bu problemden dolayı servise göstermek istedik, yakında servis olmasına rağmen ısrarla biz gelip evden alacağız dediler, 1 hafta sonra garanti kapsamındaki süpürge için arızası yok ancak geliş gidiş parası olarak 20 Tl istiyoruz diye pazarcı esnafı gibi bir muamelede bulundular. bu konuda da profesyonel olmadıklarını düşünüyorum. süpürgeyi bayiden aldığımız için geri iade etme şansımız da olmadı..

2. ürün ise internetten aldığım elektrolux ergorapido. bu ürünün de çekiş kalitesi sorunsuzdu ancak şarjı tam olarak 11 dakika gidiyordu, 2 odanın tozlarını aldığınızda 3. odaya gücü kalmıyordu, süpürge ucuna dolanan kılları temizleme sistemi çok iyi düşünülmüş bir ayrıntıydı ve bildiğim kadarıyla diğer markalarda yoktu. internetten aldığımız için iade ettik.

• stenbol S kullanıcısına yanıt
    Umarım 20 lira vermemişsinizdir.
    Servis, iş raporuna "sorun yok" yazıp imzaladığında,
    Siz de, Sizin imza attığınız bölüme, "sorunlar giderilmedi" gibi şerh düşüp, ondan sonra imzalamanız gerekiyordu.
    .

Genelde Dikey supurgeler, komple evi süpürmek için kullanışlı değildir.
    Sadece bir odayı yada bir bölümü pratik bir şekilde süpürmek içindir. Dikey süpürgesi olanların büyük süpürgesi de vardır, asıl dip köşe bucak temizliği büyük normal süpürge ile yapılmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stenbol S kullanıcısına yanıt
    Electrolux 18v
    Normal modda çalışma süresi 35 dk,
    Turbo modda çalışma süresi 13 dk.

http://www.electrolux.com.tr/Ürünler/Compare_page/?category=71675cd6-cea4-4e78-9559-b9325e7466c1&p=1a487ef5-683a-49f4-b21b-6551e05ac45b,3a594742-e1c9-43e1-90e0-f20addef376c,ced72bfc-4f79-4f97-bf02-4cdbd4573cbd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarjli bir supurge alacagim ama kafam karisti. Minimum 18 V olmasini istiyorum. Yeter sanirim cekis gucu falan tatmin eder diye umuyorum.
    Arcelik K 6120
    Fakir Starky HSA 252
    Electrolux'un bir kac modeli arasinda kaldim. Ne onerirsiniz ?
  • Yokmu tavsiye edecek ?

Rowentalara da baktım. RH8874 ve RH8812

ne dersiniz ?
  • Eşime hediye olarak arzum Hera 1700 watt aldım. Yerdeki çekirdeği bile zor çekiyor. Hiç memnun değiliz. Alacaklara duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: pog

Eşime hediye olarak arzum Hera 1700 watt aldım. Yerdeki çekirdeği bile zor çekiyor. Hiç memnun değiliz. Alacaklara duyurulur

arzum gibi ürünleri dandik firması beş para etmez ürünleri neden alırsınız anlamamki.
  • Ne bilelim kardeş arzum iyi sanıyordum ben.

• Merhabalar

Ben de el süpürgesi olarak kullanılabilecek dik süpürge arıyorum, yalnız ben araçta kullanmak üzere arıyorum, şarjlı veya çakmaklıktan beslenen, ve elektrikli süpürge oldukları iddia edilen aletleein çekim güçlerinin sinir bozacak şekilde düşük olması, hem de şarjlı olanların bataryalarının zaten çok çabuk bitmeyr meyilli olması yüzünden araç içinde kullanabilmek için mutlaka bir priz bulma zorunluluğuna rağmen elektrikli bir dik süpürgenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum, ancak burda da kablo uzunluğu (genelde 5 m oluyor, mükünse en az 6 m olan), ve emiş gücü deveeye giriyor (özellikle aracın halı paspas ve hemen altındaki keçe gibi olan döşemesinden yapışan kirleri çekmek gerçekten güç istiyor).

Pek teknik bilgiye sahip değilim, ancak Watt olarak ifade edilen çekim gücüyle yine Watt olarak ifade edilen motor gücü zaten farklı, ve gördüğüm kadarıyla aynı markanın 800 W'lık modeli 1.500 W'lık modelinden çok daha pahalı olabiliyor, ve anladığım kadarıyla bu tezat sadece eski model-yeni model olmaları durumundan değil, aslında daha az enerjiyle aynı emiş gücünü üretebilmesinden kaynaklanıyor.

İkinci olaraksa emiş gücünün zamanla azalacağı gerçeği var, yani bazı motorlar belki filtre, belki çalışma prensipleri, belki kullanılan malzeme, belki dizayn belki bilmediğimiz bambaşka faktörlerle güç kaybetmeye/tıkanmaya daha meyilli oluyorlar

Arzum 4025 Tango denilen ve 1.500 watt'lık bir modeli 80 TL'ye buldum (emiş gücü yazmıyor, sadece prize takınca fena değildi, kablosu 5 m, 1L'lik toz haznesi kapasitesi var, Hepa filtre zaten yok, normal filtre var mı, hatırlamıyorum), fiyat olarak çok çıkmak da istemiyorum, acaba sizce mutlaka Hepa filtreii bir ürün mü almalıyım, bunun yanında Arzum'lar güç kaybında nasıldır, yoksa Dyson'ın kullandığı teknoloji haricinde (ki onda da fiyatlar zaten "uçuk ötesi") fiyatlar 80 de olsa 100 küsür ya da 200 küsür de olsa aslında hepsi üç aşağı beş yukarı benzer zamanlarda benzer güç kayıplarına mı uğrar, önerebileceğiniz kablosu uzun, emiş gücü 300 W civarı olan, hepa filtreli ya da toz haznesi nispeten daha fazla olan "hesaplı" bir model var mıdır, yoksa yukarıda bahsettiğim bu benzer olma durumundan dolayı "bu fiyata bu ürünü al geç, nasıl olsa hepsi aynı olacak" mı dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.