Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemeden bilemezsiniz tabiki ancak bilgilendirmek isterim ki 18V ergorapido nilfiskten daha iyi çekmez diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Electrolux pişmanlıktır!

Geçen sene Electrolux usorigindb elektrikli süpürge ve Ergorapido 12 şarjlı süpürge aldım.Usorigindb süpürgenin 3.ayında yer fırçasının flex hortumu yırtıldı. Yetkili servis fırçasının aksesuar olduğunu garanti kapsamına girmediğini söyledi. 120 TL fırçanın fiyatı. Durumu genel merkeze paylaştım.Yazışmalar sonucu zar zor fırçayı yenisi ile değiştirdim.
    30 dakikaya kadar kullanım süresi olan Ergorapido 12 süpürgenin batarya süresi 15. ayında 3 dakikaya düştü. Yetkili servisi götürdüm. 3-4 gün sonra geri dönüş yaptılar. Süpürgenin içinde toz tespit etmişler. Yanlış değil doğru duydunuz. Süpürgenin içinde toz bulmuşlar ve bu toz elektronik kartı ve bataryayı kısa devre yapmış. Kullanıcı hatası ve tamir ücreti 200 TL. Servise cihazın çalıştığını bataryanın şarj olduğunu söylediğimde bir anda dönüş yaparak sadece bataryanın değişmesi gerektiğini söyledi. Tamir ücreti 200TL.Ne olursa olsun 200TL almayı kafaya koymuş. Durumu genel merkeze bildirdim. Müşteri hizmetleri de yetkili servisten beter. Batarya garantiye girmiyormuş. Sattığı ürünün istedikleri bir parçasını garanti dışı bırakabiliyorlar. O zaman bu ürünün neresi garantili.Süpürgemi servisten iade aldım. Raporda batarya yerine elektronik kart arızası yazıyor çalışan cihaza.
    Çözüm bulamayacağımı anladım. Karşında malının arkasında duran kimse yok. Olayı Tüketici hakem heyetine aktardım. Sonucu bekliyorum.

Sattığı malın arkasında durmayan ve gözünü tüketicinin cebine dikmiş yetkili servisleri yüzünden Elektrolux marka hiçbir ürün ALMAYIN! ALDIRMAYIN!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• enarr kullanıcısına yanıt
    Fakir starky de dehşet bir devrim yaptım ben

Geçen gün pazarda dikey torbalı süpürgeler için uygun mikrofiber toz torbaları olduğunu gördüm. O anda aklıma ben de starky ye uydurabilirmiyim acaba gibisinden düşünürken almış bulundum. Eve gelip hemen makineyi temizledim. Ardından tıpalı toz giriş borusuna tıpkı elipsolarda olduğu gibi taktım hatta ucu dar olduğu için baya sıkıştı. Çıkma ihtimali de kalmadı anlayacağınız.

Sonra taktım motor bölümünü çalıştırdım süpürgeyi. İmalat hatası diye sinir olduğum süpürge dehşet güçlü oldu. Artık hepa filtresini de kullanacağımı sanmıyorum. Her iki ayda bir torbasını değişsem bana yeter de artar bile.

Şayet motorunuz sağlamsa siz de bir deneyin. Belki masraftan kurtulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizata06 -- 5 Aralık 2017; 0:23:10 >

• denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir ben de deneyeyim, hazne temizliği zahmetli oluyordu. Motor sağlam gibi ama ilk çalıştırınca biraz yanık kokusu geliyor bazen de sürekli yanmış plastik kokusu var.
  • Fakir starky öko
  • forumu baştan sona okudum değerlendirmeleri aldım. en öne çıkan ve tavsiye edilen modeller erg13 ve zb 5020. neyse ikinicisini hepsiburada'dan uygun fiyata buldum. 635 tl o gün fırastım olmadı sepete ekledim. bi gün sonra alayım diye açtım siteyi bir baktım ürünün fiyatı fırlamış. 799 tl. öfkeden kudurdum resmen. zb 5020 bir hayli içime sinmişti. diğerini alıp almamak konusunda kararsızım. üstadım bu konuda sizin bir hayli bilgili olduğunuza şahit oldum forumu okurken ne dersiniz? alternatif olarak nilfisk düşünüyorum ancak onun da dikey park özelliği yok. model önerisi yapabilir misiniz rica etsem. (şarjlı, dikey durabilme, pili uzun bir süre başımızı ağrıtmasın, çekimi güçlü olsun bu kadar özellik kafi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 8 Aralık 2017; 11:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

forumu baştan sona okudum değerlendirmeleri aldım. en öne çıkan ve tavsiye edilen modeller erg13 ve zb 5020. neyse ikinicisini hepsiburada'dan uygun fiyata buldum. 635 tl o gün fırastım olmadı sepete ekledim. bi gün sonra alayım diye açtım siteyi bir baktım ürünün fiyatı fırlamış. 799 tl. öfkeden kudurdum resmen. zb 5020 bir hayli içime sinmişti. diğerini alıp almamak konusunda kararsızım. üstadım bu konuda sizin bir hayli bilgili olduğunuza şahit oldum forumu okurken ne dersiniz? alternatif olarak nilfisk düşünüyorum ancak onun da dikey park özelliği yok. model önerisi yapabilir misiniz rica etsem. (şarjlı, dikey durabilme, pili uzun bir süre başımızı ağrıtmasın, çekimi güçlü olsun bu kadar özellik kafi)

Hocam bataryalar 2 senede 1 değişeceğinden dolayı ve batarya değişiminin 200-250.-TL'den az olmayacağından dolayı ben artık şarjlı süpürge önermekten çekiniyorum. Eğer illa ki şarjlı olsun derseniz Electrolux, Bosch, Nilfisk, Rowenta vb markalar iyidir ama fiyatları da 500-600.-TL'den aşağı değildir. Madem böyle bir şey düşünüyorsunuz en azından batarya değişimi ucuz ve değişimi kolay olan ürünlere yönelin.

• celebic kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim üstat.
  • Yıllar önce felix almıştım. Hala çok güzel şekilde kullanıyorum. 1000 watt olmasına rağmen çekiş gücü harika sadece sesi yüksek çıkıyor. Memlekette aileme alayım diye araştırdım ama artık bu model satılmıyor. 100-150 lira aralığında ne önerirsiniz acaba?
  • O kadar mesaj okudum kimse net bir ürün öneremiyor. Yaşlı annem için çekimi kuvvetli bir dik süpürge lazım. Önceki king marka ve artık çekmiyor.

Ben N11de blue house diye bir ürün gördüm. En çok satan ürün görünüyor ve yorumlar da çok iyi siz üstadlar ne diyorsunuz? Fakirden memnun olan kadar şikayetçi olan da çok. Ne alacağımı şaşırdım. Sesi kablosu önemli değil çekimi kuvvetli olsun yeter.

N11de satılan ürün bu
    Bluehouse Bh010h Starmax Dik Pratik elektrikli süpürge Hız Ayarlı 195,30 TL yerine 113,90 TL
    urun.n11.com
    Bluehouse Bh010h Starmax Dik Pratik Elektrikli Süpürge Hız Ayarlı - n11.com
    https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/bluehouse-bh010h-starmax-dik-pratik-elektrikli-supurge-hiz-ayarli-P59373930

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 14 Aralık 2017; 22:28:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

O kadar mesaj okudum kimse net bir ürün öneremiyor. Yaşlı annem için çekimi kuvvetli bir dik süpürge lazım. Önceki king marka ve artık çekmiyor.

Ben N11de blue house diye bir ürün gördüm. En çok satan ürün görünüyor ve yorumlar da çok iyi siz üstadlar ne diyorsunuz? Fakirden memnun olan kadar şikayetçi olan da çok. Ne alacağımı şaşırdım. Sesi kablosu önemli değil çekimi kuvvetli olsun yeter.

N11de satılan ürün bu
    Bluehouse Bh010h Starmax Dik Pratik elektrikli süpürge Hız Ayarlı 195,30 TL yerine 113,90 TL
    urun.n11.com
    Bluehouse Bh010h Starmax Dik Pratik Elektrikli Süpürge Hız Ayarlı - n11.com
    https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/bluehouse-bh010h-starmax-dik-pratik-elektrikli-supurge-hiz-ayarli-P59373930

Eğer emiş gücü yüksek makine arıyorsanız size Homend Dustroyer 1250 önerebilirim.

İki kademeli çekiş ayarı var. Turbo moda getirince biraz gürültü yapıyor ama yollukları filan süpüremezsiniz, o derece yüksek derecede emiş gücü var. Eşim kullanıyorken görüyorum çok nadiren turbo mod kullanıyor çünkü turbo mod adı gibi korkunç derecede çekiyor. Kendi otomatik kablo sarma sistemi olduğu için diğer makinelere göre nispeten kolaylık sağlıyor. Kullanılan malzeme kalitesi diğerlerine göre güzel ama annenize biraz ağır gelebilir çünkü elektrikli süpürgeler şarjlı süpürgelere göre biraz daha ağır oluyor.

Yorumları okuyun

urun.n11.com
    Homend Dustroyer 1250 Elektrikli Dik Süpürge - n11.com
    https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/homend-dustroyer-1250-elektrikli-dik-supurge-P114722833

• blue hause maceramdan sonra edindiğim tecrübedir; şarjlı süpürge almayın ...
  • Arkadaşlar idare edecek şekilde 100 tl max bi süpürge önerisi alabilir miyim

• suatin kullanıcısına yanıt
    Starmaxx modeliyse iyi. Onda starky de olduğu gibi emiş gücü ayarlama düğmesi var. Filtresi bez diye biliyorum. Ayrıca sesi standart. Youtube da videoları var. Emiş gücü de iyi. Malzeme kalitesi de fena değil. Ancak filtreleme sistemi vasat. Tozlar filtre etrafına toplandığından temizlemesi hiç de basit değil. Zaten felix kullandıysanız biliyorsunuzdur. Ben buna eski model dik süpürgelerin toz torbalarını takarak çözüm buldum. Gayette memnunum. Normalde 1 süpürmede düşen emiş gücü 1 aya yakındır değişmedi bile. Hem de hiç değiştirmememe rağmen.

Homendde kablonun kısa olduğu şikayetleri var diye biliyorum. Değerlendirilebilir ama.

• Merhaba arkadaşlar hayırlu cumalar,

150 tl ye kadar dikey süpürge tavsiyesi verebilecek varmı ?

Arzum un bi kaç modeline baktım ama genel kanı çok sesli oldukları yönünde.
  • Arkadaşlar dikey ve kablolu süpürge tavsiyesi verebilecek olan var mı?
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    Benim tercihim Arçelik oldu , K6120. Aynı model yurtdışında Grundig VCH9632 olarak satılıyor ve testlerde çok yüksek puanlar almış.
    Şimdilik bir sıkıntı yok, iyi çalışıyor. Çekiş güç sıkıntısı zaten yok, turbo fırça var, yerde çöp bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom777

Benim tercihim Arçelik oldu , K6120. Aynı model yurtdışında Grundig VCH9632 olarak satılıyor ve testlerde çok yüksek puanlar almış.
    Şimdilik bir sıkıntı yok, iyi çalışıyor. Çekiş güç sıkıntısı zaten yok, turbo fırça var, yerde çöp bırakmıyor.

Bende aynısını aldım :)
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    Bu paraya zaten daha iyisi yok:)
  • Arçelik K 6136 nasıldır?

Dikey Supurge Tavsiyesi

Daha dün 488 liraydı yanlış hatırlamıyorsam, şimdi en uygunu 549 lirayla arçelik akgünler bayide sanırım.

Halı yok, sert zemin (parke)

Haftada 1 veya 2 toz alınmak üzere maksimum 500 liralara kablosuz, şarjlı süpürge arıyorum.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 2 Şubat 2018; 13:48:14 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.