Şimdi Ara

DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Mralone_21@hotmail.fr yani Tufan_21 beyler bu adamla hiç bir temasta bulunmayın o kdr adi bir kişiliği varki kimse bilemez Konu kitlenir ama bu kdr adi bir kişilik görmedim aldığın charım herşeyini allah göstersin sana haram olsun o kdr biriktiripde verdiğim paralar o chara
    ceza puanım 4 olucak ama olsun buna değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iddd -- 12 Ağustos 2007; 21:31:54 >

• ama mustafa abim gelsin her şeyi kanıtlıycam herkeze
  • Hala bu işlere bulaşıyosunuz iyi oluyo sizede
  • uğraşmak değilde affedersiniz ama kişiliksiz charı geri vermiyor bide övnüyor charın bnde diye
  • erencan_@hotmail.com a da dikkat edin arkadaşlar böyle birbirimize sölersek kimin lamer olduğunu ii olur bu adamın elinde 72 den düşme 52 lvl char var skiller max filan ama gy vermiyo herif ilk ben verdim kötü yaptım
  • Piton, burak benden charı gerçek parayla aldı ( ptt ile ) bu bi gerçek , şuan charı çalınmış msnde bi ara toplu konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

Piton, burak benden charı gerçek parayla aldı ( ptt ile ) bu bi gerçek , şuan charı çalınmış msnde bi ara toplu konuşalım

saol mustafa abi Ayrıca Tufan21 spydevil yani mustafa abinin Adı Devran değil herşeyi bilmişlik yapma
  • ben çalıstıgım için 7den sonra musaitim konusuruz
    edit:çhari ben çalmadıgımı belirteyim ztn meydan okurum bot&hackleyenlere
    ßeni ßilen bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 13 Ağustos 2007; 18:03:43 >
  • Ama dikkat edin beyler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

ben çalıstıgım için 7den sonra musaitim konusuruz
    edit:çhari ben çalmadıgımı belirteyim ztn meydan okurum bot&hackleyenlere
    ßeni ßilen bilir

Evet doğru söylüyorsun zamanında benim charım hacklenmiştide bulmuştun o yüzden buradan sana yine teşekür ederim charımı geri almama yardımcı olduğun için.
  • HERZMN ANTİSİFREÇALAN BUDA SİZE ORNEK OLSUN COK GELDİ HACKLEYEME CALISAN BASARISIZ OLDU
  • Muhaha oda neymiş antisifre çalan Kusura bakma ama ilkkez duyuyorum
  • ANLA İŞTE
  • Anti nin kelime anlamı yok edici gibi bişey mesela antisineksavar var antivirüs,, virüsü yok eden kardeşimizde mizah anlayışıyla antişifreçalan demiş aslında doğru bi terimde olabilir.Yani şifreçalanı dıt dıdıdt dıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy64 -- 13 Ağustos 2007; 18:39:34 >
  • ewt alarm uyarısı bir mikrop virusu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.