Şimdi Ara

Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdiden kafanizi agrittiysam ozur dilerim bu forumda soyle bisi var öN yargi artik biliyoruzki pc si olan server aciyor bu kızdıgımızdan yada baska sebeplerden kotuleyip yada iyi yorum yapiyoruz ama bence yanlis on yargilari kaldiralim sonra neden server yok die bos bos topicler aciliyor ben dusuncemce - yorum yapanlar bizim serverimiz var kaliteli ama bu cocuk fun acio oyuncularimizi cekio deniyor arkdaslar sizde fun acin dikkatinize cekiyorsa yabanci serverlerin geneli kaliteli yada kalitesiz fun acilio en az exp 1000 yani biz boyle bir yerde kendi kendimize kuyu kaziyoruz.

DİKKAT forumda ve server acma yada iste hackleme konusunda ustalasmis adamlar var bunlarin boyle seylere yorum yazmamsi yada kendilerine - yorum geldiginde tartismasi gerekiyor ama goruyorumda adam insanlarla ti alarak konusuyor ve sonra laf kendine gelince zoruna gidio bir topluluk seklinde 1 sahisa yukleniyor ayıplıyorummm..

boyle insalara sikayet etmekten kacinmayin haklı iseniz hakkınızı sonuna kdr arayin BİRE BİR TARTİSMAYİ GİRMEYELİM ...

KAFANİZİ AGRİTTİGİM İCİN OZUR DİLERİM SİMDİDEN

• haklısın bak bnm topice mu ekselans
  • arkdasim ben bunu senin icin yazmiyorum FORUMU genel bakarak yaziyorum

Bunun onune gecmemiz gerekiyor sırf bole konularda munakasaya girmek istemeyen adam var ve bunun yuzunden server acmiyorlar
  • Arkadaslar bu kdr bogaz patlatiyoruz sadece 1 kisimi benimlen aynı dusunuyor yada genemi bole bir baslık diyorsunyuz yorumlarinizi bekliyorum biseyler yapmaya calisiyoruz burada ?
  • Arkadasım güsel yazmısın ama full exp olan serverde ne zevk alıosun anlayamıyorumm..gidiyorum oyuna giriyorum allah setler..kundun paketleri.Her türlü lazım olan eşyalar shoplarda mevcut..oyunun anlamı ne gidiozun 3 saat kastıktan sonra oyunu bitiriosun herşeyin oluo +13 setlerin kanatların her bişey ..Eskiden 3-4 kişi kundun kesmeye gidiodun taşın arkasına sıkıstırıp yarım saatte kesioduk kundunu..çok hoşuma gidiodu benim...ben zor serveri severim emek vermeden hiç birşeyin zevki olmas...

______________SayGılaRımla_________________
  • haklısın ispanyol fun serverların tadıda tzuda kalmadı bence
  • ßunLar daha öncede tartışıldı..TürkLer Fun Server Sevmiyor..Fun Server oynayanLarın hepsi 12-13 yaş arası çocuklar.OnLarda zaten biraz oynadıktan sonra bıkıyor..Anlicagın Türkiyede Fun server oLmaz.ßu Hem serveri açan kişinin zararına oluyor hemde oynayanların..ßir süre sonra Herkes ßıkıyor serverda adam kalmıyor.
    Ama geLde bunu Bizm Millete anlat.Herkes ßildiğini okuyor..Günde en az 10 kişi bana server kur diyor..
    Daha 2 gün önce biri AMD Athlon 1.10GHz işlemci 768Mß Ram iLe ßana Ep2 server kur diyo

GüLermisinnn Ağlarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUM DİKKAT EDİN...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

ßunLar daha öncede tartışıldı..TürkLer Fun Server Sevmiyor..Fun Server oynayanLarın hepsi 12-13 yaş arası çocuklar.OnLarda zaten biraz oynadıktan sonra bıkıyor..Anlicagın Türkiyede Fun server oLmaz.ßu Hem serveri açan kişinin zararına oluyor hemde oynayanların..ßir süre sonra Herkes ßıkıyor serverda adam kalmıyor.
    Ama geLde bunu Bizm Millete anlat.Herkes ßildiğini okuyor..Günde en az 10 kişi bana server kur diyor..
    Daha 2 gün önce biri AMD Athlon 1.10GHz işlemci 768Mß Ram iLe ßana Ep2 server kur diyo

GüLermisinnn Ağlarmısın

768

• quote:

Orjinalden alıntı: LveL

768

512+256=768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murd3R -- 7 Mayıs 2008; 14:12:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

quote:

768

512+256=768

O anLamda Demedi Sanırım
  • bu daha önce çok tartışılmıştı..evet Türkler fun server sevmiyor ama ... yapabilicek birşey yok.malum çoğu kişi okula gidiyor dersten vs den vakit bulamıyor.ama bilassa yaz tatilinde serverlar çoğalıyor.fun server kasıcaksan yabancı server oynucaksın zaten..Türkler çok abartıyor fun serveri (bknz: kundun kutusu vs.).zor server her zaman sağlamdır.ne açıdan olsun ben bunu bilir bunu söylerim..

iyi forumlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

bu daha önce çok tartışılmıştı..evet Türkler fun server sevmiyor ama ... yapabilicek birşey yok.malum çoğu kişi okula gidiyor dersten vs den vakit bulamıyor.ama bilassa yaz tatilinde serverlar çoğalıyor.fun server kasıcaksan yabancı server oynucaksın zaten..Türkler çok abartıyor fun serveri (bknz: kundun kutusu vs.).zor server her zaman sağlamdır.ne açıdan olsun ben bunu bilir bunu söylerim..

iyi forumlar..

Ama Adı Üstünde Fun,Kolay Server

Boxof Kundun Filan Satilmasi, Exp Max oLması, Dükkanlarin Yüksek OLmasi [Soul,Bles,+11 SetLer... 2. LveL KanatLar Vb...]

NormaL ....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

bu daha önce çok tartışılmıştı..evet Türkler fun server sevmiyor ama ... yapabilicek birşey yok.malum çoğu kişi okula gidiyor dersten vs den vakit bulamıyor.ama bilassa yaz tatilinde serverlar çoğalıyor.fun server kasıcaksan yabancı server oynucaksın zaten..Türkler çok abartıyor fun serveri (bknz: kundun kutusu vs.).zor server her zaman sağlamdır.ne açıdan olsun ben bunu bilir bunu söylerim..

iyi forumlar..

Ama Adı Üstünde Fun,Kolay Server

Boxof Kundun Filan Satilmasi, Exp Max oLması, Dükkanlarin Yüksek OLmasi [Soul,Bles,+11 SetLer... 2. LveL KanatLar Vb...]

NormaL ....

ona bakarsak...bazı fun serverlarda 30 40 tane tantallos çıkıyor..

• bencede herzaman zor serverler zevkli olur
    bide kalimada veya crywolf aida ecx item düşerse dahada güzel olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.