kim ne derse desin trade hack war. SenS de yok diyodu gördünüz başına gelenleri adam soyuldu. bu ara çok görüyorum bu olayları. benden size uyarı: trade isteğini siz gönderin, eğer trade yapacağınız kişi party isterse kabul etmeyin, ikinizde itemleri koyduktan sonra adam 15-20 saniyeden fazla beklediyse tradeyi iptal edin.
iide sens tradeden soyulmadı keyloggerdan
ben keylogger den deil ben de keylogger var yani isdediğimi hack lerim ama bu daha deişik
ben bunu bilirim bunu söylerim hacklenen arkların %99 u ark kurbanıdır bunu unutmasın kimse. insanı birbirine düsürmede birebir anasını sattımının oynu.neyse sen trrade hack mis falanmıs filanmıs bosver arkına bak zaten anlarsın 1-2 gün sonra senden uzaklasır bi bakmıssın senden aldığı itemlerle üstünü bi güzel düzmüs, neyse sinirlrim bozuluyo. zaten oyunda güvenlik namına bi zikim yok.kendineden baska kimseye güvenme yıllardır dostun olan birisine bile,,,,,
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Trade hack diye bişi yoktur
şimdi benim ağzımı açtırmada gir googleye rade hack filan yaz ben kosp ararken kaç tene trde hack programı gördüm uydurma cahil kalmışın sen benim 2 tane charım gitti trde ile
ya bi de bakarmısınız adama bende de keyloger var bende istediğimi hacklerim diyo ne yuzsuz adam ya. sonra charım gitti diye ağlasıyo iyi olmus senin gibiler hakkediyo kimbilir sen kimden caldın
BENİM TRADE KAPALI İÇİM RAHAT
quote:
Orjinalden alıntı: BlAcK_bOaRd
ben keylogger den deil ben de keylogger var yani isdediğimi hack lerim ama bu daha deişik
Beni Bir hacklesene ?
quote:
Orjinalden alıntı: BlAcK_bOaRd
arkadaşlalr böle arkadaşlıklar hala varsa bu millete yazıklar olsun diorum başkada bişi demiyorum
aynene sana katılıorum en yakın arkadaşım hatta aadaşımdı geldi benim charlarımı soydu birde bişey olmaz die hep yanında girerdim istese beraber oynar gizli soruyu filan sölerdim ama işte kendi hatası
SAOLUN BANA DESDEK OLUĞUNUZ İÇİNN:d
trade hilesi diye bir şey war internet okudum biri sana trade atıyor sana para weriyor tradeye basıo karşı tarafta tradeye basıyo adamın ıd passwordu email adresine geliyor
bencede trade hack çok saçma yawww nerden buluyolarki şifreyi bencede yok trade hack
benim arki shelli +5 e bas deidydi +4 dü trade hackle gitti bende yandı dedim
işde arkadaşlar herşey ortada
çok dikkat etmek gerek, çok..
benimde char öle gitti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme