Şimdi Ara

dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son zaman larda oyunda trade den şifre alıyorlar dün gece benim başıma geldi ve char ım soyuldu çok üzücü ve arklar konusun da arklar insanı sırtından vura biliyor benim bir arkım vardı ona şifre verdim itemli birisi soydu itemleri gitti diye char ı bıraktı oysa ki o benim zor günümde yanımda olması lasımdı bazıları böyle söylemek isdediğim şu her atılan trade ye ok demeyin :(((

• saol uyardıın için
  • Trade hack diye bişi yoktur
  • trade ye ok dedıkmı bişey olmaz item alış verış yaptıkmı şifre gıder benım bıldıgım
  • Benimde Arkadaş Yüzünden böle Bişi Başıma Geldi ben Arkın 71lvl Warriorunun Şifreisini Biliyordum
    O benim 64lvl ass'ın şifreisini Biliyordu Aynı Mahallede Oturuyoruz Bir sabah kalktım
    Chara Gircem Baktım Şifre yannış flan msn girdi Sonramu Dedim Şifreyi Senmi Değiştirdin
    Sonra o char Benim Flan dedi Sinirlerim Alt üs oldu Dedim bugun Evine gelcem bittin
    saat gece 1.00 olmuş bu seslendim dışarıya çıktı sonra bunu bi güzel arkadaşlarla Dövdük
    Bide Çocuk Hemşerim olcak Pehh
    -Al char Senin Olsun İstesen vermezmiydimm neden böle yaptım ...... senın ...... flan işte
    sonra -AL char Senin olsun Dedim Birdaha benle Muhattab olma dedim sonra İstesem alırdım Charı
    Zaten bırakcaktım Neyse buda Vesile oldu işte

Yani Burda Arkadaşlarınızı İyi Seçin Diyorum Saygılar Sevgiler
    Bu arada Trade Hack flan yok post Kasmak için Topic Açma Saçma Sapan
    Edit:yazım hatası düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 4 Eylül 2006; 23:42:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Banada Ark yüzünden Böle bişi oldu Sonra Onun aldıgını Duyunca bunu bi güzel
    Dövdüm Son Cümlelerimde Şöle oldu
    sonrada Bastım Gittim Büyüklük bende Kalsın Bi oyun Yüzünden adamla papaz olduk Bende
    istemezdim böle bişi olsun Ben onun 71lvl warriorunun Şifreisni Biliyordum oda benim 64lvl
    Ass 'ın Şifresini Biliyordu Birgün Bi batım 2sininde Şifresi Değişmiş Msn bunla konuştum
    Baktım YOk o char Benim Cart Curt dedi bunu evine gittim gece 1.00 olmuş bunu
    bi Güzel döövdüm sonra
    -İstesen vermezmiydim Bİ oyun Yüzünden papaz Olduk Birde Hemşeriyiz Allah Bildigin gibi Yapsın dedim
    Sonra Çektim Geldim Okuyanlara tşkler

SAygılar.

Helal olsun öle arkadaşlar düşman başına

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Banada Ark yüzünden Böle bişi oldu Sonra Onun aldıgını Duyunca bunu bi güzel
    Dövdüm Son Cümlelerimde Şöle oldu
    sonrada Bastım Gittim Büyüklük bende Kalsın Bi oyun Yüzünden adamla papaz olduk Bende
    istemezdim böle bişi olsun Ben onun 71lvl warriorunun Şifreisni Biliyordum oda benim 64lvl
    Ass 'ın Şifresini Biliyordu Birgün Bi batım 2sininde Şifresi Değişmiş Msn bunla konuştum
    Baktım YOk o char Benim Cart Curt dedi bunu evine gittim gece 1.00 olmuş bunu
    bi Güzel döövdüm sonra
    -İstesen vermezmiydim Bİ oyun Yüzünden papaz Olduk Birde Hemşeriyiz Allah Bildigin gibi Yapsın dedim
    Sonra Çektim Geldim Okuyanlara tşkler

SAygılar.

Helal olsun öle arkadaşlar düşman başına

La bunu değiştir Yannış yazdım entera bi bastım birbirine Girdi Üste Düzelttim Editle pls

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Dikkat
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trade hack demiyorum sadece dikkat edin diyorum ben 2 gece önce -+3 shard satıyordum 500m e shell li geldi 300 yap alacam dedi trde attım kabul etmedi o bana attı üsdüne item de verecek miş sonra gösderdi yanımda bir worıor bekliyor bana dedi dikkat et şifreni alabilirler dedi ve çık öbür sabah girdiğim de sace 200k para ve bir tana kalkan kalmışdı ben den size uyarı arkadaşlar
  • Trade Hack Kalkalı Aylar Oldu.
  • trade hack çok eskilerden kalma fd gelmeden önce eslantta parytdeyken birisi potu biten var mı dedi
    bende istedim trade attı ... neyse sonra aldım işte bana normalden seni hacklicem charının şifresini biliyom dedi tabi bende aldırmadım neyse aradan 2 ay falan geçti tınn yokk ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Trade hack diye bişi yoktur

+1905
  • arkadaşlar daha 2 gece önce başıma geldi bu olayy
  • cvp yazan yok muu??
  • arkadaşlalr böle arkadaşlıklar hala varsa bu millete yazıklar olsun diorum başkada bişi demiyorum
  • SAOL ARKADAS Bu arada gecmis olsun
  • geçmiş olsun
  • bilirim acısını bi kere benimde basıma geldi cok agladım trade yoluyla calmıslardı baya bi aglamıstım
  • işde arkadaşlar böyle adamlar la aynı oyun u oynuyoruzz
  • kim ne derse desin trade hack war. SenS de yok diyodu gördünüz başına gelenleri adam soyuldu. bu ara çok görüyorum bu olayları. benden size uyarı: trade isteğini siz gönderin, eğer trade yapacağınız kişi party isterse kabul etmeyin, ikinizde itemleri koyduktan sonra adam 15-20 saniyeden fazla beklediyse tradeyi iptal edin.
  • arkadaşımız çok haklı ama ben de de var biraz neden düşünemedim ki böyle olacağını tamda 60 a kasıyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.