Şimdi Ara

DİKKAT !!! 1.5 dCi motor yakıt tüketimleri paylaşımı (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
831
Cevap
5
Favori
223.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 3 coupe 1. dci 2010 model şehir içi tam 7.2 litre, İzmir içi ve neredeyse hergün Alsancağa giriyorum.

Uzun yolda 110/120 bandında 4.9-5 litre .

Karma olarak hesaplar isek 6 litre civarı yapar. Toplam 3000 km uzun yol yapan bir dizel motor bir daha sıfırlanmaz ise 7 litreyi geçmez arkadaşlar.

Allahtan mazot ucuz :) 27 kuruş civarı yakıyor kış mevsimi ve şehir içi için bence gayet tatminkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcorleo

2009 1.5Dci aracımın şehir içi ortalaması 5.8 idi. Fren müşürü arıza yaptıktan sonra 6.7'ye çıktı....

Fren musuru arızasini sizmi tespit ettiniz ,servismi tespit etti,sorun düzeldi mi?

• s.a bir konuda fikrinizi almak istiyorum

2005 megan 2 almaya karar vermiştim 28bintl 160000 binde boya dahi yok 1.6 16v

daha sonra

ist da tamirci kardeşim 2013 FLUENCE 1.5 dCİ JOY 100.000 de bir araç oldugunu söyledi ARAC HAFİF KAPORTA HASARLI BANA MALİYETİ 31BİN TL OLACAK

aslında ögrenmek istedigim bu 2 araç arasındaki YAKIT FARKI genelde şehir içi

ilk sayfaya baktım araca ait ait yakıt tüketim değerleri yok

İKİSİ HAKKINDA BİLGİSİ OLMAYIP SADECE FLUENCE DEĞERLERİNİ PAYLAŞACAK OLAN VARSA ODA İYİ OLUR
  • mazot litre fiyatı :4,10 TL
    720 km. sadece şehir içi kullanım alınan yakıt 180 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

quote:

2009 1.5Dci aracımın şehir içi ortalaması 5.8 idi. Fren müşürü arıza yaptıktan sonra 6.7'ye çıktı....

Fren musuru arızasini sizmi tespit ettiniz ,servismi tespit etti,sorun düzeldi mi?

fren müşürü arızası ile yakıtın artması ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

valla bende anlamadım,cevap verse arkadaş keşke,

• quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

s.a bir konuda fikrinizi almak istiyorum

2005 megan 2 almaya karar vermiştim 28bintl 160000 binde boya dahi yok 1.6 16v

daha sonra

ist da tamirci kardeşim 2013 FLUENCE 1.5 dCİ JOY 100.000 de bir araç oldugunu söyledi ARAC HAFİF KAPORTA HASARLI BANA MALİYETİ 31BİN TL OLACAK

aslında ögrenmek istedigim bu 2 araç arasındaki YAKIT FARKI genelde şehir içi

ilk sayfaya baktım araca ait ait yakıt tüketim değerleri yok

İKİSİ HAKKINDA BİLGİSİ OLMAYIP SADECE FLUENCE DEĞERLERİNİ PAYLAŞACAK OLAN VARSA ODA İYİ OLUR

31000TL yeni kasa fluence için çok uygun geldi bana,bence aracın ağır hasar kaydı falan vardır yada olacaktır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

Araç kendi kendine fren mi yapyordu diye aklıma geldi sadece.

• fluence 1.5dci 85bg, istanbul - samsun arası , hız limitleri dahilinde klima kapalı, 5 yolcu,bagaj full çakılı şekilde,843km mesafede 39.5litre mazot yaktı, bence mükemmel
  • megane 3 2015 model bi depo yakıtla 1393 km yol yaptım nasıl iyimi sizce 90bg araç
  • 2011 fluence ekstreme dci 110bg otomatik 90000 binde şehir ici 10.1 lt yazıyor yakıtı çok geldi acaba normal kullanımda bun kadar.yüksek olmasının sebebi nedir yada ne yapsak düşürebiliriz

• Deniz seviyesinde gidiş- geliş aynı güzergah yarı şehiriçi sayılır ort.tüketim 100 kmde3.2,ort hız 48 km toplam tüketim 1.7 lt. motorin. Gerçekten az yakıyor.
  • Model yazmayı unutmuşum, 105lik fluence.
     DİKKAT !!!  1.5 dCi motor yakıt tüketimleri paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 5 Temmuz 2015; 3:16:52 >

• Mazot litre fiyatı. 4,05
    şehir dışı .520 km
    şehir içi. 310 km
    toplamda 830 km
    180tl mazot yaktı.
    Megan 2sedan 2006 model 80bg

• Renault 1.5 dci'ler sınıfının en az yakanı diyebilir miyiz?
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    kesinlikle...
  • 1şahıs kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. 1.5DCİ EDC dynamic 110bg'lik 75bin km'de 2012 fluence aracım var. Aracı sıkıştırmadığım halde yol bilgisayarında şehir içi ortalama yakıt tüketimim 100km'de 7.8-8.2 lt yazıyor.
  • Geçenlerde doldurduğum depoyu 1117 km sonra bitirdim ve yeniden doldurdum bugün; 190 TL (3,71 TL/lt) lik aldı.

2007 Dacia Logan 1.5 dCi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna 2008 1.5dci 250000 km su an 20km ortalama sürat ile 9 lt/100 km görünüyor bu değerler nasıl...
    Bi değerlendirme yapacak olursa sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.