Şimdi Ara

Dikkat 2009 ÖSS ciler testlerde değişiklikler var!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Aragorn

quote:

Orjinalden alıntı: Alengirli

keşke geo bölüm-1 de 5 tane sorsalar 5 ide açı olsa :D

Herkes yapar yine değişen bişey olmaz. Her zaman derim sınavın biraz zorlayıcı olması çalışan adam için iyidir her zaman.

haklısın da şimdi okuldan gelen ek puan farkıyla yırtmayı düşünüyorum ben 90 gelir tahminimce 3 yıldaki ortalamam bunu gosteriyo bu yıl okulu önemsemicek kimse onları geçmeyi planlıyorum inş olur 95 gelirse cok iyi olur hele 95 üstü gelirse coşarım ;)

bu sene tükçe ve mat-1 kolay yapsalar keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alengirli -- 15 Kasım 2008; 0:03:02 >

• Bu habere çok sevindim nedeni ise belli. Biyolojim çok iyidir. Aslında fiziğim de iyi ama sonuçta biyoloji her zaman benim için bedava net anlamına geliyor.
  • ulen bi güvendiğiiz fizikdi onu da azaltmışlar
  • Şuanda mat 1 de geometri var gözüküyor ama bazı çevreler mat1 den geometri kalktı diyor..Öss bunla ilgili resmi bir duyuru yapmadı...Ayrıca ulan mat1 den geo çıksa ne olacak çıkmasa ne olacak..Mat2 deki geometriyi yapmak için geometriyi baştan sona bilmeniz gerekir..Bide bize rehberlikçinin dediğine göre mat 2 deki soru sayısı 21 den 18 e düşürülmüş..Yani mat2 den toplam 12 soru geometri gelecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Şuanda mat 1 de geometri var gözüküyor ama bazı çevreler mat1 den geometri kalktı diyor..Öss bunla ilgili resmi bir duyuru yapmadı...Ayrıca ulan mat1 den geo çıksa ne olacak çıkmasa ne olacak..Mat2 deki geometriyi yapmak için geometriyi baştan sona bilmeniz gerekir..Bide bize rehberlikçinin dediğine göre mat 2 deki soru sayısı 21 den 18 e düşürülmüş..Yani mat2 den toplam 12 soru geometri gelecek...

Senin o bazı çevrelerin akılsız demek ki.

Her zaman mat-1 de geometri olmuştur ve olacaktır.

Mat-2 de 9 tane geometri + 3 analitik yasallaştı

Mat-1 de 9 tane geometri olacak diye birşey YOK

geçen sene 7 oldu bu sene 6 olur 8 olur ama VAR.

Tekrar söylüyorum,

Oley mat-1 den geometri kalktı ah 1 de mat-2 den kalksa diyen lütfen bu sınava girerken ailesine ve çevresine büyük umutlar besletmesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: judith

quote:

Şuanda mat 1 de geometri var gözüküyor ama bazı çevreler mat1 den geometri kalktı diyor..Öss bunla ilgili resmi bir duyuru yapmadı...Ayrıca ulan mat1 den geo çıksa ne olacak çıkmasa ne olacak..Mat2 deki geometriyi yapmak için geometriyi baştan sona bilmeniz gerekir..Bide bize rehberlikçinin dediğine göre mat 2 deki soru sayısı 21 den 18 e düşürülmüş..Yani mat2 den toplam 12 soru geometri gelecek...

Tekrar söylüyorum,

Oley mat-1 den geometri kalktı ah 1 de mat-2 den kalksa diyen lütfen bu sınava girerken ailesine ve çevresine büyük umutlar besletmesin.

İnsanları niye aşağılıyorsun ki?

Yapılan bunca açıklamadan sonra Mat-1'den geometrinin kalktığını bir an düşünmek kaçınılmaz. Ama kalkmaz, ben de biliyorum. Eninde sonunda geometri çıkacak. Çünkü Lise 1'de görmesek de ortaokulda gördük neredeyse tüm konuları (Hiperbol, çember analitiği, elips, konikler, vektörler hariç.).

Akılsızlıkla makılsızlıkla ilgisi yok.

Ha sen şu ÖSS'ye bilmem kaç kere girip, beceremeyip, 1991'lilerle girmekten utanan kişiydin, şimdi hatırladım.

adamın belki hedefleri yüksektir bunca sene bunun için denemiştir.bu söyledigin lafı bende üstüme aldım açıkçası benim de öss ye bu sene 3.girişim olacak geçen sene ilkinden 322 say2 2.sinden 336 bu senede iyi birşey gelir inş

• quote:

Orjinalden alıntı: judith

quote:

Tekrar söylüyorum,

Millete diyeceğine sen umut besletme ailene. Geçen sene forumda ea2 270-280 den aşağı almıyorum diyen sendin.
    Öss den okul puanı dahil 300 puan alan da sendin.
    İnternet dünyası küçük herkes tanıyor birbirini yeme bizi. Uza

• Noldu judith niye sildin mesajını?
    Okuyacaktım 5 dk gittim geldim f5 ledim mesaj yok. "Çok salladım siliim şu mesajı " hesabı mı yoksa?
  • Kafa mı buluyorsun, adminin biri silmiş işte ben niye sileyim kendi mesajımı ?
  • Birader konu dışında az önce "cinsiyetimi değiştircem" isimli konu 4. sayfaya gelene kadar silinmedi. Adminler mesajını yazdıktan sonra 2 dk içinde senin mesajını silecek. Üstelik mesajında ne küfür ne kötü kullanı vardı.

Ha çok salladın diye silmiş olabilirler bak.
  • türkçe de anlamaya dayalı sorular yogunlasacagından dil bilgisinden kac tane gelir ? az geleceği kanaatindeyim o sorularda eleyici olacagından eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alengirli -- 16 Kasım 2008; 23:22:59 >
  • mat-1 den geometri kalkmadı ya kim diyo onu matematiksel ilişkilerden yararlanma gücü diyo geometri de matematiğin içinde değil mi nie kalksın. fen ii güzel oldu analitik eklemeselerdi o daha iyi olacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.