sevgili arkadaşlar,bir forumda şöyle bi r şey okudum.önemli.anahtar içerıde yani arabada kaldıgında,ddiger yedek kumanda başka bir yerde ise mesafe önemli degil,uzaktaki yani yedek kumanda kimde ise,sizi cep telefonu ile arıyor.bu kişi ,yani yedek anahtar sahibi,yedek anahtarı tabii uzaktan kumandali,telefonu açaçak ve aracın yanındaki kiişiyı arayacak.telefonlar açıkken,uzktaki kumandayıı cep telefonuna yaklaştırrark basacak,aracın yanındaki ,yanı magdur kişi,cep telefonunun araca 20 cm kadar yaklaştıracak,uzaktaki kumandaya basınca aracın kapıları açılacak,deniliyor.bana mantıklı geldi am denemedim.dneyınce olacagını sanıyorum.kolaylıklar
o dediğini bir yerde okumuştum,bu forumda da yazıyordu galiba,her ne kadar olmayacağını bilsemde merak ettiğimden arkadaşla denemiştik ve hiçbir işe yaramamıştı.
geçmiş olsun arkadaşım.walla bana olsa buyuk olasılık camı patlatır sonrada kaskoya ödetirdim. bu arada bende alarmı taktırırken takan usta sordu ben oyle kendını kıtlemesını ıstemedım.en temızı..
benim anahtar zor açıyodu bagaj ve şöför kapısı sanayideki kilitçiiçinden mil midi rnedeir dğiştirdi halletti yani yapıyolar tamirini.geçmiş olsun .benimkide kendi kendine ötüyodu,kapıları kitliyodu,kafasına göre takılıyodu en sonundada yıkamacı sayesinde su aldı ve sigortaları attı..orjinal olmayınca böyle oluyo bide piyasa dandik alarm doldu.arabadadan inecekseniz mecbur kontağı açıp inin artık.kapatmaz o zaman.
alarm lara dikkat yaw ben belcikada yasiyorum arkadasimda golf 4 var neyse birgun arabayi bir arkadasa veriyor hollandaya amsterdama gidecekmis iyi tamam verdi gitti diger arkadas ta aksam geri gelecek cocuklar usumesin diye araba isinsin demis calistirmis kapatmis kapilari kapatmaz olaydi o golf un alarmi da calisin ca on saniye sonra kilitliyor kapilari velhasil kapilar kilitli kaldi arkadas beni ariyor benim arabanin kapilari amsterdam da kilitli kalmis anahtarlarda belcikada eeee ne yapacaz gidelim yedek anahtari goturelim uc saat lik yol bir tek anahtar icin
arkadasin derdine derman olacak birsey demedim ama bu da bir ani olarak anlattim beni bagislarsiniz umarim
mahalledekiler sana kim bilir hangi gözle baktılar
geçmiş olsun
Aslında her arabada dışardan cam açma olacak süper olur. Çoğunda var dışardan camları kapama özelliğide. Açma özelliği yok.
Camı açıverecen sonra kapıyı tamam işte.
Sonradan yapılıyorsa çok iyi olur.
benimde böyle birşey başıma gelmişti...
reno 9 la yağmurlu bir akşam sigara almak için büfenin önünde durdum, havada soğuk arabayı stop etmeden indim....daha büfeye girmeden aynı senin gibi alarm sesi ve ben dışarda kaldım...araba eski model olduğu için yedek anahtarda yok...bi on dakika yağmurun altında uğraştıktan sonra arka camı kolun girebileceği kadar indirebildim...ama o arka cam bi daha tam kapanmadı hep az bi şey açık kaldı...buda kulağıma küpe oldu, bi daha arabayı anahtar üzerinde bırakmadım...sanada geçmiş olsun...
Başbakan da aynı şekilde araç içinde mahsur kalmıştı hatırlarsanız. eğer anahtarı üzerinde bırakırsanız belirli süre sonra kapılarını kitliyor.
anahtar üzerindeyken birisi binip giderse kaskodan parayı alamıyorsunuz haberiniz vardır heralde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme