Şimdi Ara

DiKKaT ARkAdaSLaR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 38 lw bi char aldım yalnız trafic yuzunden oyuna giremiyorum aranızda fiyat maksimum 30 ytl yada 38 lw charla takas olacak sekilde 30+ lw charı olan varmı?server tercihim venus saturn oseidon persia yani kolay girilen serverler char takas olabilir 38 lw char redseada itemli ve inttir.Takas istemezseniz alınır alacagım char fiyat maksimum 30 ytl we char 30+ olacak acill

• ss koymazsan konu gidebilir benden sölemesi ayrıca gerek li bilgileri yazman lasım
  • kardes ben char arıom char arama ss mi koyim ?
  • charım var diimce bende satcan sandım tam okuyamadım çok öüzr kardeş
  • ok önemli değil
  • Benden sana bi tavsiye 30++ bi chara 30 ytl vereceğine al bi b*t 10 ytl ye bide 100 silk al 15 ytl 3-4 güne 30++ olursun
    ama yinede karar senin
  • Takas etmek istediğin karakterle ilgili resim eklemelisin en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • venıcede 39 lv war ıstersen full ınt 30 olurmsn_cini007@hotmal.com ekle werım ıd sıfreyı tabi parayı yoladıktan sonra
  • öncelikle flara char bulunca ss leri eklicem simdi bosu bosuna reklam olmasınn :D sahmran venice cok boş bir server değil yani ben isterim en fazla 5 denemeye oyuna gireyim ama hiç venicede oynamadım boş mu bilemem bilgi verirsen sevinirim hem server dolu boş olmazsıyla hemde charla ilgili bilgiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.