Şimdi Ara

Dikkat Arkadaşlar Acil Yardım Lütfen (Fİfa Blurayi Bozdu!..) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantilerde sorun yok. zaten yedek parçalar çok ucuz...
    quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

arkadaşlar türkiye de satılan cihazlar refurbished ( fabrika da tamir edilmiş tekrar piyasaya çıkmış cihazlar) veya testlerde 2. 3. sınıf olarak sınıflandırılan elektronik cihazlardır!!!!!!!!!!!!!!

işlemciler ramler monitorler ekran kartları vs .vs aklınıza gelebilecek birçok elektronik cihaz ....

bu bütün elektronik cihazlar için geçerli çin tayvan tayland da türkiye deki distrubutorler neler yapıyor neler :)) bukadar taksitli verdikleri için mecburen bu yolu seçiyorlar yüksek ÖTV KDV ve birde kendilerine yüksek kazanç sağlama arzusu ile böyle 2. 3. sınıf elektronik cihazlar geliyor ülkemize !!!

ABD ve AB de satılan cihazlar 1. sınıf yani tüm testleri en iyi şekilde geçen cihazlar. benden söylemesi ne olursa olsun cihazlarınızı ABD veya AB den almaya özen gösteriniz... benden bir tavsiye...

Uçuk bir komple teorisi olmuş. Sony bravia lcd tv lerine 5 yıl garanti veriyor. Bozulma ihtimali olan bir cihaza 5 yıl garanti vermezler. Aynı şekilde birçok ithaltçı 3 yıl garanti veriyor.

• İyide işte alet zırt pırt bozulursa yedek parçası kolay falan diyek kimse takmaz, bizim Türk insanı alır o BRAVIA yı satıcının kafasında patlatır. Görürler günlerini.
  • Evet arkadaşlar benimde FiFam daha 3. oynamamda blurayimi bozdu.2 defa hata verdi önce ve şuanda bluray okuyucu gitti.Kesinlikle de çalışmıyor.Makinamda garatnsiz ve katardan alınma.Alalı da daha 1 ay olmuştu.Şimdi burada bunun tamiri varmı onu sormak istiyorum.?Türkiyede blueray okuyucu tamir eden yer varmı?
  • kardes gecmis olsun iyikide fifayı satmısım istersen bikactane sony servisini ara ve sor ama burda olacaktır mutlaka sınucta ulkemizde yasal yoldan satısı devam ediyor
  • hocam gecmis olsun uzuldum vallahi bende tam yana yana fifa ariyodum iyiki takas etcek birini bulamamisim insallah sorunun cozulur en kisa zamanda pese devam o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

arkadaşlar türkiye de satılan cihazlar refurbished ( fabrika da tamir edilmiş tekrar piyasaya çıkmış cihazlar) veya testlerde 2. 3. sınıf olarak sınıflandırılan elektronik cihazlardır!!!!!!!!!!!!!!

işlemciler ramler monitorler ekran kartları vs .vs aklınıza gelebilecek birçok elektronik cihaz ....

bu bütün elektronik cihazlar için geçerli çin tayvan tayland da türkiye deki distrubutorler neler yapıyor neler :)) bukadar taksitli verdikleri için mecburen bu yolu seçiyorlar yüksek ÖTV KDV ve birde kendilerine yüksek kazanç sağlama arzusu ile böyle 2. 3. sınıf elektronik cihazlar geliyor ülkemize !!!

ABD ve AB de satılan cihazlar 1. sınıf yani tüm testleri en iyi şekilde geçen cihazlar. benden söylemesi ne olursa olsun cihazlarınızı ABD veya AB den almaya özen gösteriniz... benden bir tavsiye...

BUNUN KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR TARAFINDAN 3-5 CİHAZ İÇİN UYGULANABİLME İHTİMALİ VARDIR. AMA SONY eurasia GARANTİSİ ALTINDA SATILAN CİHAZLARIN BÖYLE OLMASINA İHTİMAL VERMİYORUM... HİÇ SANMIYORUM

• ben fifayı cıktıgından berı oynuyorum en ufak bır takılma ve benı kıllandıracak bır durumla karsılasmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimbilmez

ben fifayı cıktıgından berı oynuyorum en ufak bır takılma ve benı kıllandıracak bır durumla karsılasmadım.

Bende. Ama bunları okudukça kıllanıyorum
  • arkadaşım garantili cihaz, neden vermek istemiyorum garantiye dedin bide anlam veremedim. mis gibi yapsın adamlar ver zaten neden garantili alıyoruz? bu tip sorunlarda başımız ağrımasın diye

tekrardan geçmiş olsun...
  • bende fıfayı cıktıgı ılk gunden berı gerek onlıne gerekse sıngle sureklı oynuyorum (hergun ) sadece muzıklerı ıptal ettım bırakın bozmayı donma takılma vs hıcbırsey olmadı
    bu sekılde bozulma olaylarıda cok olduguna gore belkıde bellı partı oyunlarda bozukluk olabılır
    edıt: ben oyunumu pal olarak feza dan aldım acaba okuyucusu arızalanan arkadaslar oyunlarını nerden aldılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

bende fıfayı cıktıgı ılk gunden berı gerek onlıne gerekse sıngle sureklı oynuyorum (hergun ) sadece muzıklerı ıptal ettım bırakın bozmayı donma takılma vs hıcbırsey olmadı
    bu sekılde bozulma olaylarıda cok olduguna gore belkıde bellı partı oyunlarda bozukluk olabılır
    edıt: ben oyunumu pal olarak feza dan aldım acaba okuyucusu arızalanan arkadaslar oyunlarını nerden aldılar

Bende Feza'dan almıştım...
  • Fifada hiçbir takılma yaşamadım. Oyun pal d&r dan almıştım.
  • Arkadaşlar tamir için bildiğiniz bir yer varmı cihazımı tamir ettirmek istiyorum da.Önerebileceğiniz bir yer varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbuzol

Arkadaşlar tamir için bildiğiniz bir yer varmı cihazımı tamir ettirmek istiyorum da.Önerebileceğiniz bir yer varmı acaba?
    vay beee bi kci bklu cd icin isin yoksa ugras simdi kardes vallahi cok uzuldum senin adina insallah sonu hayirli biter
  • Bende pal fezadan aldım belkide ucuz asia versiyonlarda bu sorun çıkıyodur.
  • Arkadaşım geçmiş olsun, daha önce arkadaşların da belirttiği gibi garanti olayı sıkıntılı bir süreç. Makinenenin yapılmasını beklersen zaman verilmiyor, 30 iş günü falan hikaye kullanamıyorsun. Yok eğer beklemem başka ps3 isterim dersen sıfır değil ama sıfırlanmış bir makine getirtiyorlar, ben istemememe rağmen 10 günde getirmişlerdi,yurtdışından ya da ellerinde olanı veriyorlar. Sadece ps3 değişiyor diğer parçalar bizde kalıyor, garanti yenilenmiyor daha önceki tarihten devam ediyor ps3 ün seri nosu değişiyor. Bu arada kutu üzerinde yazan seri no ile uyuşmuyor tabi kutu istemedikleri için. Ve bu işlemlerin kararını hemen acele verdirip orada size imza attırılıyor dikkatli düşünmek servis kağıdını iyice okumak gerekiyor bazen bazı şeyler yanlış yazılabiliyor.Örneğin üst tarafta çok fazla çizik var vb. gibi. Kolay gelsin arkadaşım daha ayrıntılıda yardımcı olmak isterim istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budd -- 21 Kasım 2007; 17:13:58 >
  • Ne yazıkki benim ps3üm katardan alınma.Daha yeni olmasına rağmen garantisiz hocam.Starter pack 740 ytlye gelmişti ilk çıkıtğında şimdi akıllılık edip ucuza almamın bedelini tamir parasi olarak ödicem.Burada garantisiz cihazları tamir eden bir yer varmı aslında doğru soru dostum.Bugün Fezayı aradım yaptıklarını fakat 150 ytl olduğunu söylediler.
  • konuyu baştan sona okuyamadım bana ps3'lerin bütün bluraylerinde nerdeyse sorun var bunu nerden biliyosun derseniz dvdhacker yani turgay abi'de bundan yakınıyo 10 tane oldu diyodu en son bd deiştirdiğimiz mesela xbox 360 3 kırmızı veriyor buda bd hatası
  • Arkadaşlar ;

Bu soruna benzer bir sorun XBOX'ta da var : "the disc is dirty" hatası verip atıyormuş. Ancak tek farkı, diğer oyunlar çalışıyor sonrasında.

Kimileri PS3 deki problemin Call of Duty 3'te de olduğunu söylüyor... XBOX'ta da oluyorsa, Sony'e söylenmek yersiz. Ayrıca bu problemle karşılaşmış olan biri, konsolu göndermiş, yenisini vermişler... Aşağıya bir göz atın isterseniz.

http://www.forums.electronicarts.co.uk/showthread.php?t=284414
  • Gecmis olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.