Şimdi Ara

DİKKAT BULDUM K.O.ya uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce K.O. yu 3 kere yüklemiş ve güzel güzel oynuyordum. Fakat sürekli virüsler yüzünden p.c. kitleniyordu 3 kez format attım
    1 Hafta önce tekrar format atıp yüklediğimde ''NORTON ANTİVİRÜS PROGRAMINI '' yükledim ve knigtı 10 kez indirmeme rağmen bir türlü
    oynayamıyor ve çıldırıyordum. sonunda sebebini
    BULDUMMMMMMMMMMMMMMM
    ARKADAŞLAR WINDOWSU YENİDEN KURDUĞUMDA ''NORTON ANTİVİRÜS PROGRAMI'' YÜKLEMİŞTİM
    NORTON ETKİN (DİSABLE) OLDUĞUNDA GİRİLMİYO ETKİN OLMADIĞINDA (ENABLE) GİRİLİYOR.
    *BURDAN HAREKETLE K.O. BİR VİRÜS AKTARMA MERKEZİ GİBİ ÇALIŞIYOR
    **YADA KENDİLERİ VİRÜS ÜRETEREK TÜM KNİGHT OYNNAYANLARIN PCLERİNE HAKİM OLUYORLAR
    ***hacklenme banlanma soyulma herşeyin sebebi bu olduğuna inanıyorum okuyan herkes k.o. yu uyarsın daha güvenli bir oyun olur.
    HERKES DİKKAT ETSİNNNNNNNNNNNNNN

• saçma bence ilgisi olamaz knight ın virüs göndermesi gibi bişi zaten olamaz
  • komplo teorisi.Kesinlikle çok bilim-kurgu bi düşünce.Saçmalama....

bende kaspersky ve daha bir çok korunma şekli var sorunsuz oynuyorum...
  • ben başıma gelenleri yazdım hala deniyorum disable iken girmiyo enable iken giriyor bu somut bir olay
    saçma diyenler neden bloklandığınıda söylerlerse sevinirim. Herhalde bir açıklamaları vardır.
  • saçma bendede noton 2006 var gayet rahat giriyom hatta keyloger kullanban biri bana trade attığı zaman kabul etmeden uyarı veriyo çok hoşuma gidiyo
  • bende en babası avast var ama bi b*k olmuyo D::DD::D
  • Arkadaşım o kadar antivirus antispyware de eşşek başı değil şu anda 3 farklı virus programı çalıştırıyorum aynı anda be K2Network gerizekalıları bana virus gonderip şifremi hacklemeyi başarcak hiç sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada sen enable iken girio demişsin enable zaten aktif demek.. Disable pasif demek..yani bu durumda bi sorun yok??
  • quote:

bende en babası avast var ama bi b*k olmuyo D::DD::D

avast antivirüslerin babası mı ? Kaspersky dan başka antivirüs tanımam
  • Kaspersky en guselı o kadar alısdıkı pc me sılme sılemıorum walla delı oldum
    sallama bea manyakmısın nasıl olsun ole bıse
    amadlar bu oyunnu mıllete oynatıp bıde vırus mu ayıcak baska ısımı yokdu oyun yasana kdr gıtsın vırus yapsın mıcrosoft a atsın
  • 10.000 kısının bılgıssayarını kontrol etmek zor olur.
  • walla Kaspersky kullanıorum ve hiç sorunsuz knight oynuorum ama tek sorun internet 256 oyuna girmede çok zorlanıorum ve çok lag oluşuo
  • Kral sp2 ile denersen tabiki blocklar..Ayrica tüm dünyaya mal olmuş bi oyunu bu şekilde suçlamak anlamsiz..Sence böyle birşey sözkonusu olsa bu oyun hala oynaniyor olur muydu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.