Şimdi Ara

Beyler Yabani Bir Kuş Buldum Ne Yer Bu SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apartman boşluğuna düşmüş bacağı sakattı sekerek yürüyor ve ötüyordu bende aldım kafese koydum iyileşmesi için evde besliyecem sonra salarım ne yer bu kuş ve cinsi nedir ?

• ekmek kırıntısı ver şimdilik
  • eroin ver şimdilik.
  • kafesten cıkar ve yanına yaklasma ilk zamanlar ekmek su vs ver ama yanında ani hareketler yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavanoza sıcak su doldur ama aşırı sıcak olmasın, kuş gelir yanına yatar ısınır.
  • Bu tür kuşlar kafes kuşu değildir, hayvana eziyet etme bence, madem bir insanlık yapmayı düşünüyosun en yakın veterinere götür tedavi ettir. Daha sonra bulunduğun şehirde kuş yetiştiricilerine yönlendirir o seni, ancak ilk olarak bir veterinere götür
  • Açık yara varsa pamuk ve zeytinyağı ile silmeni öneririm. Yemek olarak, kafesin tabanına küçük bir tabağın içinde ekmek parçaları ver kuru olsun. Alternatif olarak da bir petshoptan saka veya kanarya yemi alıp yiyor mu diye deneyebilirsin. Sakın darı falan verme hayvan o gagayla kıramaz löp falan yutar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ebabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    evet ebabıl kusu
  • Yi Beni Yi Beni

Şaka bir yana buğdayı öğütüp toz halinde verebilirsin.
  • Yabani
    Yaban
    Yaba
    Yab
    Ya
    Y
    Ya
    Yab
    Yaba
    Yaban
    Yabani

Zebani
    Zeban
    Zeba
    Zeb
    Ze
    Z
    Ze
    Zeb
    Zeba
    Zeban
    Zebani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadi Patates Patates -- 10 Ekim 2015; 14:21:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Bu tür kuşlar kafes kuşu değildir, hayvana eziyet etme bence, madem bir insanlık yapmayı düşünüyosun en yakın veterinere götür tedavi ettir. Daha sonra bulunduğun şehirde kuş yetiştiricilerine yönlendirir o seni, ancak ilk olarak bir veterinere götür

Çok başıma geldi. Kuşları alıp veterinere götürünce "Biz kuşlardan anlamıyoruz." diyip geri gönderiyorlar genelde İstanbul'da.
  • Bu kuş o kafese sığmaz. Kafesten çıkar odada dolaşsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

kafesten cıkar ve yanına yaklasma ilk zamanlar ekmek su vs ver ama yanında ani hareketler yapma

"Ani hareketler yapma"

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Bu tür kuşlar kafes kuşu değildir, hayvana eziyet etme bence, madem bir insanlık yapmayı düşünüyosun en yakın veterinere götür tedavi ettir. Daha sonra bulunduğun şehirde kuş yetiştiricilerine yönlendirir o seni, ancak ilk olarak bir veterinere götür

Çok başıma geldi. Kuşları alıp veterinere götürünce "Biz kuşlardan anlamıyoruz." diyip geri gönderiyorlar genelde İstanbul'da.

Anlayan illaki vardır dostum
  • Hocam bulgur veya ekmek koyun küçük dilimler halinde,suda verin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Anlayan illaki vardır dostum

Zaten anlıyorlar ama uğraşmak istemiyorlar, başlarından savıyorlar. Kuşlardan anlamadan nasıl veteriner olabilir ki?

• Seni kafese koysalar hoşuna gidermiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Bende bunu yazacaktım. Benimde çok başıma geldi. Ülkede kuştan anlayan veteriner yok herhalde.
  • ekmek verme kuşa o kuş herbivor bi hayvan değil kurt veya böcek bulmaya çalış ancak o ortamda yiyeceğini sanmıyorum kendin söylüyosun yabani hayvan kafeste yemez sadece ayağındaysa sıkıntı bırak gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.