Şimdi Ara

DİKKAT DOLANDIRICI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dolandırıcı arkadaş kendini uyanık sanıyor olabilir ama savcıya ifade verince görürüm ben onu. Benim Siber suçlar masasında şikayetimden dolayı ifadem alındı, iban numarasından kişi tespit edildi. Sonra şikayetimi geri çekmem için sms attı, satın aldığım steam hesabını iade etti, yanlış anlaşılma oldu dedi, ilgili polis memur arkadaş artık bu işin kamu davası olduğunu belirtip şikayetimi geri çekmemi engelledi. O zaman için(8-9 yıl önce) hatırı sayılır Avukat masrafı ödemişti, yaklaşık 5.000 lira. Savcılığa ifadeye gittiğimde siciline işlenecek diye avukatı rica etmiş katip aracılığı ile şikayetimi geri çekmem için. En sonunda şikayetimi geri çektim öğrenciymiş,annesinin iban numarasını vermiş, annesi de gereğini yapmış. Bir daha tövbe etmiştir. Sorun çıkaran arkadaş bunları okusun, iş savcılığa intikal ederse cezaevine girecek, bu işin dönüşü şakası yok. Hala saklıyorum o celp kağıdını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 4 Aralık 2024; 1:7:24 >
  • Geçmiş olsun. Steam oyun hediye etme olayını engellemeden ben de çok alış satış yaptım. O zaman da çok dolandırıcı vardı. Çok dikkatli olmak lazım.

Sanırım genelde 24 yaş altı bu işe başvuruyor ama bulunmalarının çok kolay olduğunun bilincinde değiller. Sizlerin de bahsettiği gibi çok kolay bulunuyorlar. Savcılık süreçleri uzun sürebilir ama bulunmaları bir o kadar kolay ve sicile işlenecek bir suçun hayatlarını nasıl mahvedeceğini idrak ederler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.