Şimdi Ara

DİKKAT download yapıp 380 tl ceza yemeyin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
6
Favori
31.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkettim de daha önceki konularda falan hep A State Of Trance albümünü indirenlere geliyor bu ceza.Aman dikkat diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

elemanlar neci almanyada?önce kendi ülkelerindekini halletselermiş ya kek mi görmüşler bizimkileri?

almanyada kimse cesaret edmiyor ki zaten hem torrent yasak almanyada. kullanımı nerdeyse 0
  • doğruluk payı yoktur bunun
    şayet var diyelim forumun yarısı mühebbet yer bu konuda
  • zamANDa king

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6174C33A -- 28 Ocak 2011; 15:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

doğruluk payı yoktur bunun

Rhapsody of fire grubunun mp3 nü emuleden indir bakim dogruluk payı var mı yok mu görürsün
  • zam..da ya sızarlarsa küresel çöküş yaşanır ben onu bilir onu söylerim:):)
  • çok saçma internet özgürlüktür benim erişmemi engellemeleri lazım yada bu paylaşımı yapanı yakalamaları lazım misal yasaklı bir madde kullanıyorsun bünye alışmış kullanmak yasak degil ama o maddeyi satmak sağlamak paylaşmak bunlar istisna nasıl kanıtlıyacaklar ilk önce hackerları yakalasın onlar bunlarla ugrasicaklarına almanyada torrent yasak oldugunu bilmiyordum oda ilginc
  • quote:

Orijinalden alıntı: donukkonuk

zamunda king

bana kalırsa zamunda türktorren...ler yani kısacası üyelikli sitelerede bulaşacaklar. bu şirketle sınırlı kalmayacak. telif hakkını alan şirketler tuzak kurup yasal soygunculuk yapacaktır. çünkü bu işte güzel paralar dönüçektir. şirketler bu yeni iş alanını kaçırmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

doğruluk payı yoktur bunun

Rhapsody of fire grubunun mp3 nü emuleden indir bakim dogruluk payı var mı yok mu görürsün

emule kullanmıorum 2 tane saglam torrent trackeri var ordan xxx,film,oyun cekiyorum.
    mp3 zaten fazla dinleddigim kisi yok. melankolia sitesinden sagonun albümlerini indiriyorum o kadar.
    1.5sene oluyor download işlerinin icindeyim yeni olabilirim ama suana kadar öle bi sorun olmadı.

ama bir gece eve baskın yapıp ergenekon gibi yaka paca alıp götürürlersede bilemem ne olur
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Rhapsody of fire grubunun bişeyini indirmeyin.

Eski yabancı filmleri indirin ve izleyin.

Şarkıları youtube den kaydedin.

Yada:

Hdd yi eve baskın olduğu durumda imha ve zula edebileceğiniz şekilde monte edin.

Diz üstü kullananlar evde saklayabilecekleri güzel bir yer yapsınlar.

Hacı hüsrev baskını videolarını izleyin antrenman olur

İleride işler sıkılaşır diye telaş yapıyorsanız arşiv yapmaya başlayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Rhapsody of fire grubunun bişeyini indirmeyin.

Eski yabancı filmleri indirin ve izleyin.

Şarkıları youtube den kaydedin.

Yada:

Hdd yi eve baskın olduğu durumda imha ve zula edebileceğiniz şekilde monte edin.

Diz üstü kullananlar evde saklayabilecekleri güzel bir yer yapsınlar.

Hacı hüsrev baskını videolarını izleyin antrenman olur

İleride işler sıkılaşır diye telaş yapıyorsanız arşiv yapmaya başlayınız

Bilmeyenler ve unutanlar için anılar tazelensin..
  • hemen gidip bir rhapsody of fire albümü alıyorum pardon indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

hemen gidip bir rhapsody of fire albümü alıyorum pardon indiriyorum

indirde gör ebeni eskiden cd dükkanları popülerdi bu saaten sonra altın günlerini yaşıyacak desenize
  • Yalan beyler, geliyo ceza, ödesenizde ödemesenizde o kağıt gelip duruyor, ödersenizde geliyor, çok büyük organize dolandırıcılık bu .
  • ben cepten indiriyorum ağa napcaz şimdi hattımı kesmesinler bide :-)
  • bu gerçek ise söyle bir durum ile downloada devam edersiniz.. alın fake isimle bi vps... vpsile download yapın oradan ister direk çekin isterseniz dosya upload sitelerine yükleyip çekin.. yani demem o ki bizi engelleyemezler...

not: şöyle bir durumda var. böyle ceza kesme gibisinden bir olay olacak basın bundan bahsetmeyecek tuhaf
  • Yok bir şey devam edin indirmeye. Torrent konusunda üyelikli sitelere geçin :D eMule ise benim için bitmiştir :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.