Şimdi Ara

DİKKAT download yapıp 380 tl ceza yemeyin (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
6
Favori
31.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşın verdiği vekaletname gibi bir evrak elinize ulaşırsa

vekaletnamelerde yevmiye numarası var ararsınız noteri sorarsınız böyle bir yevmiye numaralı vekaletname varmı diye bu kadar basit

ama vekaletname bana göre sahte belli ztn onu söyleyebilirim
  • millet morrentten deli gibi sömürüyor , cezalar morrentle ilgili değil .. emule limewire vs.. tarzı p2p ağlardan mp3 , film , vs indirenlere geldi cezalar ..

morrent + peerblock akar

•  DİKKAT download yapıp 380 tl ceza yemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 25 Şubat 2011; 2:04:41 >
  • rezerve
  • abovvv,ben malum şey indşrmem zatende müzik baya indirdim :D
  • arkadaşlar son zamanlarda var mı bir gelişme?uTorrentten indirme yapmada herhangi bir tehlike var mı?
  • Tehlike yok rahat olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rar'lı dosyaları indirirseniz sorun yok. mp3 formatlı olarak komple albüm indiren arkadaşa 350 küsür TL ceza geldi. 1 adet albüm indirmiş ve Alman bir gruba ait. İndirdiği de torrent, emule'den rar'lı indirebilirsin dedi kendisi. Herkese bilgi olsun, cidden önemli bir konu.
  • iyide aga ben bazı sanatçıların kasetlerini aldım zamanında şimdi nostaljı albümü yapıyorum indiriyorum şarkıları eğer bir şey gelirse o ihtarnameyi çekenini bir yerine o kasetleri sokarım
  • youtube dan indirin.
    piratebay dan indirin.

Bunların dışında bir yerden indirmeyin.
    İndirdiğiniz dosyaları dvd ye yazıp harddiski çöpe atın.
  • Müzikleri youtube'den, filmleri turbobit vs. upload sitelerinden, oyunları genelde zamunda ve kickasstorrent'ten çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

rar'lı dosyaları indirirseniz sorun yok. mp3 formatlı olarak komple albüm indiren arkadaşa 350 küsür TL ceza geldi. 1 adet albüm indirmiş ve Alman bir gruba ait. İndirdiği de torrent, emule'den rar'lı indirebilirsin dedi kendisi. Herkese bilgi olsun, cidden önemli bir konu.

Üfledinmi gene
  • halamı inanılıyor buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Eylül 2012; 3:23:03 >
  • Vay ehe ehe.
  • Türkiye'de sanal ortamdan hertürlü illegal içerik edinmenin engellenemeyeceğini anlamakta güçlük çekiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

rar'lı dosyaları indirirseniz sorun yok. mp3 formatlı olarak komple albüm indiren arkadaşa 350 küsür TL ceza geldi. 1 adet albüm indirmiş ve Alman bir gruba ait. İndirdiği de torrent, emule'den rar'lı indirebilirsin dedi kendisi. Herkese bilgi olsun, cidden önemli bir konu.

Üfledinmi gene

İyi huylu olarak ben uyarımı yapıyorum sadece. İnanmayan arkadaşlara denemek serbest. Avantasia isimli Alman grubun direkt olarak mp3 uzantılı dosyalarını torrent olarak indirip görebilirsiniz. Arkadaşımın indirdiği albüm onlara ait. Ha bu herkese denk gelmiyor da olabilir, ancak bu riski göze almaya değer mi orası tartışılır. Maksadım başkaları da yanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 17 Eylül 2012; 15:33:18 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.