Şimdi Ara

DİKKAT download yapıp 380 tl ceza yemeyin (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
6
Favori
31.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Key

valla biz burda konusurken milyonlar torrentlerden tutunda mp3lere herseyi indiriyor...bence kesinlik kazanmamiş bir konu bu konu...tum kullanicilari hirsizmiş gibi sadece muzik dinledigi yada film izledigi için ceza yada hapis veremezler....sucuite arkadasima bende katiliyorum...bir takim yazilimlarla bilinse bile milyonlarin cezaya tabi olmasi gerekir...

Herkese ceza veremezler belki ama caydırıcılık için bi kaç kişiye ceza verebilirler. Avrupada böyle oldu sanırım birkaç kişiye yüksek meblalarda cezalar verilmişti. Ancak o ülkelerde bu konu ile ilgili yasalar çıkarıldıktan sonra yapıldı bunlar bildiğim kadarıyla. Bizde ise böyle bir yasa yok. Ee yasa olmadan da bi kişiyi sen suçlusun deyip ceza veremezsin. Ama buna rağmen bu ülkenin vatandanşlarından para alınıyor belirli miktarlarda.. Kimseden de ses çıkmıyor. Üstelik burdan okuduğumuza göre bu ülkenin avukatları bile verin parayı kurtulun diyolar. Garip bir ülkeyiz gerçekten.

aibicim zaten internetten tutda en yuksekleri odeyen bizleriz...bide asgari 600lira aylik alan bu insanlardan daha ne alicaklar bilmiyorum...en sonunda halk isyan edicek valla birbirlerine kelime oyunlari yaparak halkin sorunlariyla ilgilenmiyen bir zihniyet anlayisi var ise boyle seylerde olmaya baslarsa isyan basar bu millet bence en son mısır gibi karişmasinda ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Ocak 2011; 20:57:56 >
  • quote:

quote:

quote:

valla biz burda konusurken milyonlar torrentlerden tutunda mp3lere herseyi indiriyor...bence kesinlik kazanmamiş bir konu bu konu...tum kullanicilari hirsizmiş gibi sadece muzik dinledigi yada film izledigi için ceza yada hapis veremezler....sucuite arkadasima bende katiliyorum...bir takim yazilimlarla bilinse bile milyonlarin cezaya tabi olmasi gerekir...

Herkese ceza veremezler belki ama caydırıcılık için bi kaç kişiye ceza verebilirler. Avrupada böyle oldu sanırım birkaç kişiye yüksek meblalarda cezalar verilmişti. Ancak o ülkelerde bu konu ile ilgili yasalar çıkarıldıktan sonra yapıldı bunlar bildiğim kadarıyla. Bizde ise böyle bir yasa yok. Ee yasa olmadan da bi kişiyi sen suçlusun deyip ceza veremezsin. Ama buna rağmen bu ülkenin vatandanşlarından para alınıyor belirli miktarlarda.. Kimseden de ses çıkmıyor. Üstelik burdan okuduğumuza göre bu ülkenin avukatları bile verin parayı kurtulun diyolar. Garip bir ülkeyiz gerçekten.

aibicim zaten internetten tutda en yuksekleri odeyen bizleriz...bide asgari 600lira aylik alan bu insanlardan daha ne alicaklar bilmiyorum...en sonunda halk isyan edicek valla birbirlerine kelime oyunlari yaparak halkin sorunlariyla ilgilenmiyen bir zihniyet anlayisi var ise boyle seylerde olmaya baslarsa isyan basar bu millet bence

Artık öyle bir noktaya geldi ki durum, çıkıp şöyle diyebilirler madem paran yok dinleme yada izleme yada kullanma kardeşim. He böyle korsan kullanırsan bu kadar parayı ödersin benim hiç umrumda değil. Ozaman ne diyeceksin böyle bir cümle yöneltildiğinde. Tabiki savunmuyorum karşı tarafı ama yasalar çerçevesinde eğer suç ise yapacak birşey yok. Benim tepkim suç olmadığı halde böyle bir uygulama ile kişilerden para toplanması. Yasal değil birincisi bir Türk vatandaşıyız Türk yasalarına göre yargılanıyoruz. İkincisi Türk yasalarında bu tür bir yasa ile belirtilmiş bir suç yok. Konuya tam olarak hakim değilim okumama rağmen bütün mesajları ama durumun çok ilginç ve garip olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 30 Ocak 2011; 21:03:12 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aibicim zaten internetten tutda en yuksekleri odeyen bizleriz...bide asgari 600lira aylik alan bu insanlardan daha ne alicaklar bilmiyorum...en sonunda halk isyan edicek valla birbirlerine kelime oyunlari yaparak halkin sorunlariyla ilgilenmiyen bir zihniyet anlayisi var ise boyle seylerde olmaya baslarsa isyan basar bu millet bence

Artık öyle bir noltaya geldi ki durum, çıkıp şöyle diyebilirler madem paran yok dinleme yada izleme yada kullanma kardeşim. He böyle korsan kullanırsan bu kadar parayı ödersin benim hiç umrumda değil. Ozaman ne diyeceksin böyle bir cümle yöneltildiğinde. Tabiki savunmuyorum karşı tarafı ama yasalar çerçevesinde eğer suç ise yapacak birşey yok. Benim tepkim suç olmadığı halde böyle bir uygulama ile kişilerden para toplanması. Yasal değil birincisi bir Türk vatandaşıyız Türk yasalarına göre yargılanıyoruz. İkincisi Türk yasalarında bu tür bir yasa ile belirtilmiş bir suç yok. Konuya tam olarak hakim değilim okumama rağmen bütün mesajlar ama durumun çok ilginç ve garip olduğunu söyleyebilirim.

Polise taş atan yada idam yemesi gerekenleri besleyenlere ceza yok bizim aylik 600tl kazanan insanlarimiza bole iğrençlikte cezalar geliyor hemde bole bir yasa bildigim kadari ile yok...yasayi biraktim kimseye tvden yada baska yerlerden herhangi bir bilgilendirme bile yapilmamişken...lafim meclisten dişari,elin gavurlari nasil Türkiyeden boyle bir hak talep edebiliyorlar bu sekilde cok ilginç dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Ocak 2011; 21:06:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

doğruluk payı yoktur bunun
    şayet var diyelim forumun yarısı mühebbet yer bu konuda

Rhapsody of fire grubunun mp3 nü emuleden indir bakim dogruluk payı var mı yok mu görürsün

Geçenlerde son albümlerini indirdim. Bekliyorum.
  • Bu almaynadaki telif şirketi bizim istiklal marşının telifini alıp bizden para isteyen değil mi?

Çoğu kişinin dediği gibi dolandırıcılıkta olabilir tanıdık bir avukat yardımı ile evine bu kağıt gelenler iyi bir araştırma yapsınlar. İnsanları korkutup para kopartmak çok kolay. Emniyet müdürü istiyor diye kontör dolandarınları hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Bu almaynadaki telif şirketi bizim istiklal marşının telifini alıp bizden para isteyen değil mi?

Çoğu kişinin dediği gibi dolandırıcılıkta olabilir tanıdık bir avukat yardımı ile evine bu kağıt gelenler iyi bir araştırma yapsınlar. İnsanları korkutup para kopartmak çok kolay. Emniyet müdürü istiyor diye kontör dolandarınları hatırlatırım.

bu ne yüzsüzlük, ne şerefsizliktir yahu. sen Türk Milletinin marşı üzerinden para kazanmaya çalışacak bir de utanmadan telif isteyeceksin. zaten sevmezdim bu almanları iyice nefret ettirdiler.
    http://www.ensonhaber.com/istiklal-marsinin-telif-hakki-bir-almanda-2010-12-02.html
  • Torrent dosyaları yurt dışı çıkışlı benim bildiğim.Şaçma bir cümle oldu ama () torrenti tespit edemiyorlar.
  • beyler zakunda da sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

Torrent dosyaları yurt dışı çıkışlı benim bildiğim.Şaçma bir cümle oldu ama () torrenti tespit edemiyorlar.

yurtiçi yurtdışı farketmez. zaten tuzaklı dosyaları kendileri yüklüyor. ben bu almanlara kızmıyorum bu bizim vatanın ekmegini yiyen suyunu içen kendini hukukçu ve türk oldugunu zanneden şer......z avukatlara kızıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

beyler zakunda da sorun var mı?

şuanda bunu kimse bilemez. ancak birilerine veya size ceza gelirse anlarsınız
    bana sorarsanız üyelikli torrentlere şuan için bulaştıklarını zannetmiyorum. ama garantisi yok
  • az önce haberlerde duydum beyler bu korsanların en çok aranan 3 baronu yakalanmış...artık bir alakası var mı bilmem ama sölim dedim
  • peerblock u kurdum. du bakam nolcak. bu peerblock la torrent downloadları devam ediyo mu?
  • quote:

beyler zakunda da sorun var mı?

hayır bi sorun yok 27 koldan download yapiyorum su anda
  • quote:

peerblock u kurdum. du bakam nolcak. bu peerblock la torrent downloadları devam ediyo mu?

evet devam ediyor. ama bazı güvenli olmayan ıp leri yasakladıgı için kaynak azalıyormuş mesela emulede. diyer paylaşım prıgramlarında ne gibi bir etkiye sahip bilmiyorum.

bu programın tanıtımı ve kurulum videosu
    http://www.cyber-warrior.org/forum/peerblock-nedir-tanitim-ve-anlatim_407909,0.cwx

ingilizcesi iyi olan birisi bu programın tanıtımını yapsa çok güzel olur. ayarları kurulumu v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanhelsingson -- 30 Ocak 2011; 21:50:33 >
  • Bulgarlardan biri kapatmış Türkiye'ye.
  • Arkadaşlar bende torrent kullanıyorum.Üyesiz torrent sitesinden sadece dizi,film indiriyorum.

Böyle bir risk varsa önlem olarak ne yapmalıyız? Riski en aza nasıl indiririz biraz bunlardan bahsedermisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

quote:

peerblock u kurdum. du bakam nolcak. bu peerblock la torrent downloadları devam ediyo mu?

evet devam ediyor. ama bazı güvenli olmayan ıp leri yasakladıgı için kaynak azalıyormuş mesela emulede. diyer paylaşım prıgramlarında ne gibi bir etkiye sahip bilmiyorum.

bu programın tanıtımı ve kurulum videosu
    http://www.cyber-warrior.org/forum/peerblock-nedir-tanitim-ve-anlatim_407909,0.cwx

ingilizcesi iyi olan birisi bu programın tanıtımını yapsa çok güzel olur. ayarları kurulumu v.s

http://www.e-sipa.de/forum/index.php?topic=84471.0 bu likte videolu kurma işlemi gösteriliyor. Ancak sitesine girmeniz gerekli çünkü 1.1 versiyonunu indirebiliyorsunuz ordan. Güvenli olmayan ıpleri kaldırıyor engelliyor yazıyor ama ne kadar etkili bilmiyorum. Daha önce kullanan varsa bizi aydınlatabilir belki.
  • Internet Download Manager yazmıyor bu listede Yırttık desenize
  • O zaman internete girmeyelim.
  • acaba amerikan güreşi indirmek bu cezaya girer mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.