Şimdi Ara

DİKKAT: FİYATLAR !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yanikadem

Ya zaten ararsaniz bulursunuz 2+4 e net...

Bi de ben şöyle bir yöntem söyliyim siz 'i buy net' yazdıgınız da kimse 'sell' yazmıyosa adama trade actırın 8-9m ya da 2+4 miracle veya brave koyun trade e bazıları zaten anlıyor net istedigini neti koyuylar eger koymazlarsa da baskalarına deneyin...

NOT:Ama malzemenizi veya paranızı koyup hemen 'DONE' ye basmayın enayi gibi.....

Ben Trade Yapıyodum Adam Bişiler Koydu Sonra DOneye Bastı Bnede Bastım OLmadı Şanssızlık

• quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Ya zaten ararsaniz bulursunuz 2+4 e net...

Bi de ben şöyle bir yöntem söyliyim siz 'i buy net' yazdıgınız da kimse 'sell' yazmıyosa adama trade actırın 8-9m ya da 2+4 miracle veya brave koyun trade e bazıları zaten anlıyor net istedigini neti koyuylar eger koymazlarsa da baskalarına deneyin...

NOT:Ama malzemenizi veya paranızı koyup hemen 'DONE' ye basmayın enayi gibi.....

Güzel taktik..Ama doneye basarsanız adam uyanıklık yapmaya çalışıyor O basarsa da siz yapın

• server1 de fiyatlar o kdr pahalı değil yuh ya bence de oyunun tadı kalmadı ama ben yine de bırakmıcam hep birlikte aynı server'da silkroad'a başlasak ii olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

server1 de fiyatlar o kdr pahalı değil yuh ya bence de oyunun tadı kalmadı ama ben yine de bırakmıcam hep birlikte aynı server'da silkroad'a başlasak ii olur bence

SilkRoad Güzel Mi Yav Herkes Sölüo Belki Bende Başlarım
  • ben başladım bile
    bence çok güzel bir oyun yakında lvl 10 olcam şu anda lvl 8 im lvl 10 olunca at alcam
    atla dıgıdık dıgıdık yapcam
    ama henüz lvl 10 olunca neyi seçeceğime karar veremedim thug mu olsam hunter mi olsam yoksa trader mi olsam hımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Haziran 2007; 0:36:02 >
  • arkadaşlar serverlerini yazın lutfen bir servere karar verip birlikte baslayalım ben redsea da bu arada onur thief ol -senin degisinle thug çunki hunter olsan en baslarda 70 lvl falan rhieflerden koruyamassin traderdede gene 70ler rahat bırakmaz ama rhieflere karısan yok bu arada kesinlikle Serverlernizi yazın bende 12 lvlim
    bu arada 20 lvl olunca meslek secilebiliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 10 Haziran 2007; 10:55:40 >
  • Burası digimon bölümü bu konuları pm den yada kendi konusundan konuşsanız iyi olur bu arada digimonda fiyatları yükseltebilecekler hariç herkesi server 1 e beklerim
  • ben server1 e geçsem süper olur manyak bir char war ama kuzenime verdim 58 lv veemon
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

arkadaşlar serverlerini yazın lutfen bir servere karar verip birlikte baslayalım ben redsea da bu arada onur thief ol -senin degisinle thug çunki hunter olsan en baslarda 70 lvl falan rhieflerden koruyamassin traderdede gene 70ler rahat bırakmaz ama rhieflere karısan yok bu arada kesinlikle Serverlernizi yazın bende 12 lvlim
    bu arada 20 lvl olunca meslek secilebiliniyor

Ortak bir server seçerseniz ben de başlarım.Haber verin başlarken ortak serverinizi.Ya da Burak senin servere başlayalım hepimiz.

• beyler bencede en mantikli olani toplu halde server1 e gecmek (yilmaz gibiler haric)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutsadet

beyler bencede en mantikli olani toplu halde server1 e gecmek (yilmaz gibiler haric)

Yılmaz gibiler hariç server 1 e geçerseniz 3-5 kişi geçicek demek...
    Biz oyunu bırakıp silkroaddan bahsediyoruz,daha iyi olur..
  • silkroad ney world of warcraft daha ii kat kat daha ii ama paralı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

***Sayın digimon oyuncuları.Bir kez daha haklı çıktığım için malesef üzüldüm.Ben bundan bir hafta önce fiyatları düşürelim,ambargo yapalım diye çağrı yaparken sadece 1-2 Türk ve 7-8 İspanyol destekledi.(Buyurun Yılmaz'ı Türk değil diye suçlayan milliyetçiler.)İspanyollar daha çok destek verdi.Bir de herkesin kısa zamanda brave +10 ları olacak dedim.Bunlar da başladı hem de tahminimden de önce.Örnek: xalia'da 3 brave +10 vardı,Yılmaz'da 21 brave +10 var,oyunu düzenli oynamamama rağmen bende bile brave +10 var..Bu hiç de azımsanacak bir tehdit değil.Oyunda nitekim brave +10'dan yukarı crest basılamıyor.Acaba biriken brave +10'lar ne olacak?Galiba cevap belli gibi.
    ***Net konusunun biraz ayrıntısına girmek isterim.Bu soracağım soruma sadece belirli kişiler alınabilir.5 tane digimon limiti dolmasına rağmen 10 ve hatta 12 NET almak isteyen arkadaşın amacı nedir?Diyeceksiniz ki sen de yaptın.Ben de NET almak istedim fakat 1-2 tane ve onları da kendime değil,istek üzerine bazı düşük lvl arkadaşlara almaya çalıştım.Bu kişilerin isimlerini vermeyeceğim,isteyen kendi ismini belirtebilir,benim bu konuda içim rahat ve önemli olan da bu.Oyunda maksimum digimon kapasitesi de 10...Amaç belli gibi.Şimdi her ne hikmetse bu arkadaşlar NET fiyatlarını 8m diye vurguluyorlar.Kalıbımı basarım ki amaç gene belli,bunu anlamak için kimsenin profesör olmasına gerek yok...Gelelim gerçekten NET almak isteyen arkadaşlara.Kurunun yanında yaş da yanıyor malesef.En son bir İspanyol arkadaşımdan aldığım habere göre sabah korelinin birisi "NET=100M or brave +10 " demiş.Hepinize geçmiş olsun.Fiyat uçtu.
    Gelelim bir başka konuya.Benim çağrılarıma kulak asmayanlar bu lafım size.Bir de üstüne üstlük zeytin yağı potansiyeliyle aynen şöyle bir tepki aldım "Sen bunları yapalım diyeli daha 1 hafta oldu sadece"...1 hafta önce net 8~9m idi.3 gün önce 20m idi.Şimdi 100m a kadar çıktı.Hala da adamlar yüzsüzce suçlarını başkalarına atmaya çalışmaktalar.(hep Yılmaz suçlu di mi ..)Yılmaz sütten çıkma ak kaşık değil fakat iğneyi kendinize,çuvaldızı başkasına batırın.Yılmaz'a laf atanlara sorarım,200~300m civarındaki paraları digimon keserek mi topladınız??Ben oyuna başlayalı 200m'u bir arada toplayamadım."Net fiyatları" konusu altında da demiştim boşuna konuşuyorum diye,anlayan yok diye.GOROM dostumuzun çabaları da,benim çabalarım da havada kaldı sadece.
    ***Hadi bunu da geçtim.Hem Yılmaz'a pahalı satma diyorsunuz,fakat yaptıklarınız bunu doğrular nitelikte değil.Ucuza al-pahalıya sat.Bu yanlış bir şey değildir elbet.Sonuçta serbest bir piyasada fiyat kendi belirlenir.HERKES İSTEDİĞİ FİYATTAN ALIŞVERİŞ YAPABİLİR.Ya bunu desteklersiniz,ya da desteklemezsiniz.İşine geldiği gibi davranıyor herkes.Daha 2 gün önce "buy net for 12m bit " diyen zeki arkadaşımız,şimdi 8m yazın diye millete yardım yaparmış kılıfı altından kendi gelecek çıkarlarını planlamakta.YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL,YA DA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN.Malesef ki bunlara kanan çok fazla."UYANIKLARIN DÜNYASINDA APTALLAR EZİLİR."
    ***BURADA anlatmak istediğimi bir kişi bile anlayabildiyse bu kâfi.Zaten herkesin anlayabileceğini sanmam(anlamak isteneyenler de olacaktır).Kafanızı deve kuşu gibi kuma gömüp de elde ettiğiniz kârları,şimdi harcayamıyorsunuz bile.Halen de 10 tane NET alacağım diyenler var.SONUÇTA BU BİR OYUNDUR FAKAT BASİT BİR OYUNDA BİLE BÖYLE BOCALAYABİLENLER OLACAKTIR,OLMUŞTUR DA.Artık size bu saatten sonra diyeceğim şudur.DIGIMIN BİTMİŞTİR..HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
    ***NOT::BİRAZ TATLI-SERT (geneli sert) OLAN BU YAZIMDAN ALINMASI GEREKENLER ALINDIYSA KENDİMİ BİR ŞEY BAŞARABİLMİŞ SAYARIM...GAME-OWER !!!!Bundan sonrası tamamen,yokuş aşağı freni patlamış bir kamyon misali devam edecek olan bir oyundur.Sonu da bellidir...
    *****UNUTTUĞUM ŞEYLERİ DE EKLEMENİZİ RİCA EDERİM.
    Saygılarımla,KingDiablo !!!

bu romanı okumak biraz uzun sürdü
    piyasa düzelene kadar ben digimi kascam olmazsa server 1 e geçmeyi düşünüyorum.yani düşünün 3 +4 vermek mi daha iyi +10 vermek mi

• Ben silkroad a dün basladım redsea da daha 4 lvlim sadece 2 st oynadım bence harika bir oyun.
  • bnde slikroada basladim 9 lvl im çok gzl bir oyun artık netler 2+10 a çıkarsa bırakacam
  • pesmi ediyorsunuz arkdaşlar
    kapitalizmin oyuncağı olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhanSVS -- 10 Haziran 2007; 21:06:58 >
  • valla 2 3 kişi ile bu oyun kurtulmaz herkez kazık peşinde nerdeyse bazıları babasını kazıklıyacak artık zaten böle olunca oyunun tadıda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

valla 2 3 kişi ile bu oyun kurtulmaz herkez kazık peşinde nerdeyse bazıları babasını kazıklıyacak artık zaten böle olunca oyunun tadıda yok.

Sonunda anlayabildin.Oyun bitik..Silkroada başlayın,ben de 1 ay kadar sonra başlarım,beni kasarsınız

• pes etmeyin bence kazıklayanlardan bişey almayacaksın !

hala2 tane brave +4 e net veren var onu zengin edin gerisi bişey satılmadığını görünce olay değişecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyhanSVS

pes etmeyin bence kazıklayanlardan bişey almayacaksın !

hala2 tane brave +4 e net veren var onu zengin edin gerisi bişey satılmadığını görünce olay değişecektir

Sonra o adam da "Ben niye salak gibi ucuza satıyorum ki,pahalı satıp zengin olurum daha iyi" demeye başlayacaktır.O zaman bir kazıkçı daha türeyecek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.