Şimdi Ara

DİKKAT: FİYATLAR !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyatı yükseltince ondan da almayacaksın gene düşürecek ya 2 brave +4 ten sonrasını almıcaksın anlıyacağın hep aynı adam değil fiyata bakıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyhanSVS

fiyatı yükseltince ondan da almayacaksın gene düşürecek ya 2 brave +4 ten sonrasını almıcaksın anlıyacağın hep aynı adam değil fiyata bakıcan

Kolay gelsin,uzun işBen vakit harcamaya değer bulmuyorum..Ama sen kafana koyduysan o başka,başarırsın inşallah.

• quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

valla 2 3 kişi ile bu oyun kurtulmaz herkez kazık peşinde nerdeyse bazıları babasını kazıklıyacak artık zaten böle olunca oyunun tadıda yok.

Sonunda anlayabildin.Oyun bitik..Silkroada başlayın,ben de 1 ay kadar sonra başlarım,beni kasarsınız

eğer silkroad a başliyacaksanız red sea server ina başlayın hem dende ordayım kasarım sizi

• quote:

Orjinalden alıntı: onur2

quote:

quote:

valla 2 3 kişi ile bu oyun kurtulmaz herkez kazık peşinde nerdeyse bazıları babasını kazıklıyacak artık zaten böle olunca oyunun tadıda yok.

Sonunda anlayabildin.Oyun bitik..Silkroada başlayın,ben de 1 ay kadar sonra başlarım,beni kasarsınız

eğer silkroad a başliyacaksanız red sea server ina başlayın hem dende ordayım kasarım sizi

Sonra ben sizi tanımıyom,kasmam dersen bozuşuruz amaBen de başlayınca oraya gelicem.Siz,ben başlayana kadar 20-30 lvl olursunuz zati

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonra ben sizi tanımıyom,kasmam dersen bozuşuruz amaBen de başlayınca oraya gelicem.Siz,ben başlayana kadar 20-30 lvl olursunuz zati

kasarım merak etme zaten başliyalı daha 2 gün oldu 11 lvl im sen gelene kadar 20 lvl i geçmiş olurum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kasarım merak etme zaten başliyalı daha 2 gün oldu 11 lvl im sen gelene kadar 20 lvl i geçmiş olurum

Benim gelmem 1 ayı bulur tahminimce.Hesapla artık kaç lvl olursunNeyse bu kadar yüksek lvl olursanız beni rahat kasarsınız.

• Silkroadda kasılmaya gerke yok forumda ki silkroad görevlerini yap cok kolay lvl atlarsın ben su an 9 lvlim redsea da oyunu sadece 2 aksam oynadım toplasan anca 14-15 st. ama oyun 20 lvlden sonra baslıyo bence mükemmel bir oyun ama cok kalabalık cogu zaman almıyo oyuna sabah erken kalkman lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Silkroadda kasılmaya gerke yok forumda ki silkroad görevlerini yap cok kolay lvl atlarsın ben su an 9 lvlim redsea da oyunu sadece 2 aksam oynadım toplasan anca 14-15 st. ama oyun 20 lvlden sonra baslıyo bence mükemmel bir oyun ama cok kalabalık cogu zaman almıyo oyuna sabah erken kalkman lazım...

bende red sea da oyniom ama red sea diğer serverlara göre kalabalık olmuo bence
    senin silk road daki nick ne
  • SeNSei_TR

Seninki onur2 Mİ çünkü böyle bi nick gördüm...

ewt öteki serverlara gör nerdeyse en sakini...
  • Helal Burhan abi çok doru soledin yılmazın yüzünden ueni baslayanlar ilerleyemiyor her zaman arkandayim bu arada bende silkroad a başladım 11 lwl im

nick=akguntr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugus12

Helal Burhan abi çok doru soledin yılmazın yüzünden ueni baslayanlar ilerleyemiyor her zaman arkandayim bu arada bende silkroad a başladım 11 lwl im

nick=akguntr

Bir daha tekrarlıyorum.Yılmaz tek suçlu asla olamaz.Yılmaz'ı günah keçisi olarak kullanmakla sadece kendisini rahatlatmaya çalışıyor herkes.Herkes Yılmaz'dan beter oldu...Eğer Yılmaz'ın kazandıkları onu dolandırıcı ve suçlu yapıyorsa suçlu listesi bayağa kabaracak gibi duruyor.Bunları kafanıza takmayın derim.SUÇLU ARAMAK YERİNE SUÇA YER VERMEYİN,O ZAMAN SUÇLU ARAMAK ZORUNDA KALMAZSINIZ.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.