fiyatı yükseltince ondan da almayacaksın gene düşürecek ya 2 brave +4 ten sonrasını almıcaksın anlıyacağın hep aynı adam değil fiyata bakıcan
quote:
Orjinalden alıntı: AyhanSVS
fiyatı yükseltince ondan da almayacaksın gene düşürecek ya 2 brave +4 ten sonrasını almıcaksın anlıyacağın hep aynı adam değil fiyata bakıcan
Kolay gelsin,uzun işBen vakit harcamaya değer bulmuyorum..Ama sen kafana koyduysan o başka,başarırsın inşallah.
quote:
Orjinalden alıntı: Diablo_131
quote:
Orjinalden alıntı: salih_763
valla 2 3 kişi ile bu oyun kurtulmaz herkez kazık peşinde nerdeyse bazıları babasını kazıklıyacak artık zaten böle olunca oyunun tadıda yok.
Sonunda anlayabildin.Oyun bitik..Silkroada başlayın,ben de 1 ay kadar sonra başlarım,beni kasarsınız
eğer silkroad a başliyacaksanız red sea server ina başlayın hem dende ordayım kasarım sizi
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
quote:
quote:
valla 2 3 kişi ile bu oyun kurtulmaz herkez kazık peşinde nerdeyse bazıları babasını kazıklıyacak artık zaten böle olunca oyunun tadıda yok.
Sonunda anlayabildin.Oyun bitik..Silkroada başlayın,ben de 1 ay kadar sonra başlarım,beni kasarsınız
eğer silkroad a başliyacaksanız red sea server ina başlayın hem dende ordayım kasarım sizi
Sonra ben sizi tanımıyom,kasmam dersen bozuşuruz amaBen de başlayınca oraya gelicem.Siz,ben başlayana kadar 20-30 lvl olursunuz zati
quote:
quote:
quote:
quote:
Sonra ben sizi tanımıyom,kasmam dersen bozuşuruz amaBen de başlayınca oraya gelicem.Siz,ben başlayana kadar 20-30 lvl olursunuz zati
kasarım merak etme zaten başliyalı daha 2 gün oldu 11 lvl im sen gelene kadar 20 lvl i geçmiş olurum
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kasarım merak etme zaten başliyalı daha 2 gün oldu 11 lvl im sen gelene kadar 20 lvl i geçmiş olurum
Benim gelmem 1 ayı bulur tahminimce.Hesapla artık kaç lvl olursunNeyse bu kadar yüksek lvl olursanız beni rahat kasarsınız.
Silkroadda kasılmaya gerke yok forumda ki silkroad görevlerini yap cok kolay lvl atlarsın ben su an 9 lvlim redsea da oyunu sadece 2 aksam oynadım toplasan anca 14-15 st. ama oyun 20 lvlden sonra baslıyo bence mükemmel bir oyun ama cok kalabalık cogu zaman almıyo oyuna sabah erken kalkman lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: yanikadem
Silkroadda kasılmaya gerke yok forumda ki silkroad görevlerini yap cok kolay lvl atlarsın ben su an 9 lvlim redsea da oyunu sadece 2 aksam oynadım toplasan anca 14-15 st. ama oyun 20 lvlden sonra baslıyo bence mükemmel bir oyun ama cok kalabalık cogu zaman almıyo oyuna sabah erken kalkman lazım...
bende red sea da oyniom ama red sea diğer serverlara göre kalabalık olmuo bence senin silk road daki nick ne
SeNSei_TR
Seninki onur2 Mİ çünkü böyle bi nick gördüm...
ewt öteki serverlara gör nerdeyse en sakini...
Helal Burhan abi çok doru soledin yılmazın yüzünden ueni baslayanlar ilerleyemiyor her zaman arkandayim bu arada bende silkroad a başladım 11 lwl im
nick=akguntr
quote:
Orjinalden alıntı: ugus12
Helal Burhan abi çok doru soledin yılmazın yüzünden ueni baslayanlar ilerleyemiyor her zaman arkandayim bu arada bende silkroad a başladım 11 lwl im
nick=akguntr
Bir daha tekrarlıyorum.Yılmaz tek suçlu asla olamaz.Yılmaz'ı günah keçisi olarak kullanmakla sadece kendisini rahatlatmaya çalışıyor herkes.Herkes Yılmaz'dan beter oldu...Eğer Yılmaz'ın kazandıkları onu dolandırıcı ve suçlu yapıyorsa suçlu listesi bayağa kabaracak gibi duruyor.Bunları kafanıza takmayın derim.SUÇLU ARAMAK YERİNE SUÇA YER VERMEYİN,O ZAMAN SUÇLU ARAMAK ZORUNDA KALMAZSINIZ.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme