Şimdi Ara

Dikkat!! Gülmekten Yarılabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün olaylar 100 de 100 yaşanmıştır. Abartı yoktur gerçektir.

Hakanla Muratın maceraları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairden -- 17 Ekim 2014; 3:06:44 >

• 1. Yatılı okuldayız. Hakan dedi ki gel kantinden bişeyler alalım. Dedim tamam, gittik kantine 15-20 dakka sıra bekledik sıra bize geldi söyledik bisküvi kek falan alcaz. Hakan bana ben hakana bakıyorum onda da para yok bende de. Olum dedim ne mal adamsın ya madem yanında paran yok ne diye paran varsa kantine gidelim demiyosun dedim. Neyse aldıklarımızı bıraktık. Hakan dedi atm den çekelim. Söylene söylene 10 dakika falan yürüyüp gittik atm den 5 milyon çekti hakan. o zamanlar milyon vardı tabi. Geldik kantine tekrar sıraya girdik. Tekrar 15-20 dakka bekledik gene söyledik alcaklarımızı, hakan parayı vercek cebinden çıkardı para diye bi baktık ki hakan para diye banka fişini cebine koymuş fiş diye de parayı atmnin yanındaki çöpe atmış. Ben tekrar hakana lan sen ne mal adamsın diye söyleniyorum tabi. Neyse atmye tekrar gittik çöpten parayı bulduk tekrar geldik kantine sıraya girdik sıra tam bize geliyodu ki kantindeki görevli kantinin kapandığını söyledi....

• 2. hakanla gine kantindeyiz birşeyler aldık bi çikolata nın kağıdında -ball- yazıyor. Hakan bi sevindi ki sormayın. Olm bak top kazandık hadi gorevliden isteyelim dedi. Neyse gittik adama dedi abi bana top çıktı nasıl alacaz dedi. Adamın cevap şu La uşağum baaa da -house- cıktı ben de ev mi kazandum o saaa İngilizce öğretmek için yazilmiştur...

Hakana dedim, olm sen ne mal adamsın yaaa...
  • 3. Bi gün hakanla angaradayız, benim elimde telefon kızla mesajlaşıyorum ama yola hiç bakmıyorum metroya binecez hakanı takip ediyorum, daha doğrusu bi gözüm hakanın ayaklarında bi gözüm telefonda, neyse bi turnikeden girdik gidiyoruz, bi turnikeden daha geçtik ben şaşırdım tabi durdum hakana dedim ki başgan paraya kıymış iki turnike yapmış... Arkaya döndüm bi baktım ki biz metroya bileti sokup girmişiz sonra da çıkıştan çıkmışız. Ulan hakan dedim sen ne mal adamsın yaaaa...
  • 4. Hakanla denize gitmiştik. İkimizde de sigara kalmamış, son bozuklukları toplayıp bi sigara aldık. Denize girdik çıktık, bi sigara versene dedim hakana, hakan kala kaldı. Dedi kanka sigarayı cebimde unutmuşum ıslanmış, dedim olun sen ne mal adamsın yaaa. Neyse utandı gitti kartla sigara aldı içtik birer tane. Sonra denize girdik çıkınca dedim ki kanka bi sigara ver, dedi ki ben bi sigara alayım. Dedim olum sen ne mal adamsın yaaa gene mi ıslattın sigarayı. Neyse gitti bi sigara daha aldı hakan geldi içtik birer tane daha sonra duşumuzu aldık dönüyoruz, yürürken hakana dedim abi bi sigara versene, abi sigara duşta ıslanmış demez mi... Tabi ben de olm sen harbi malsın dedim. Dedi ki galiba bugün biraz mallığım biraz üstümde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairden -- 17 Ekim 2014; 3:30:54 >
  • 5. Hakanla balkonda sigara içiyoruz. Hakan hep sigarayı terliğin altında söndürüp izmariti balkondan atar. Bugün gene sigara içiyoruz baktım hakan terliğin üstüne basmış, sigara bitti bitiyor ben hakanı kesiyorum terliği giyecek mi yoksa ayağında mı söndürecek diye. Neyse tabi ayağında söndürmeye çalıştı ben de durdurmadım... Sonra dedim olm sen mal adamsin yaa...
  • 6. Hakana 50 lira verdim bakkala gitti. Ekmek zeytin falan alacak, bi geldi eve eli boş, olm malzemeler nerde dedim, dedi komşuyla muhabbet ettik bakkalda kaldı, neyse dedim dönmüşken bi de gül reçeli al, tekrar gitti geldi almış malzemeleri, dedim para üstü nerde, dedi para üstü bakkalda kaldı. Tekrar gitti geldi, dedim olm malzemeler nerde, dedi bakkala gittim para üstünü aldım bakkalla muhabbet ettik malzemeler bakkalda kaldı. Ben ne desem beğenirsiniz, dedim olm sen harbi malsın yaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsairden

6. Hakana 50 lira verdim bakkala gitti. Ekmek zeytin falan alacak, bi geldi eve eli boş, olm malzemeler nerde dedim, dedi komşuyla muhabbet ettik bakkalda kaldı, neyse dedim dönmüşken bi de gül reçeli al, tekrar gitti geldi almış malzemeleri, dedim para üstü nerde, dedi para üstü bakkalda kaldı. Tekrar gitti geldi, dedim olm malzemeler nerde, dedi bakkala gittim para üstünü aldım bakkalla muhabbet ettik malzemeler bakkalda kaldı. Ben ne desem beğenirsiniz, dedim olm sen harbi malsın yaaa...
    Kanki çok üzülüyorum senin için
  • Hakanla arkadaşlı kes kardeşim
  • Şu " malsın yaa" yerleri işi bozmuş biraz.
  • Evet ama her zaman söylerim. O da hakkını verir:)
  • vay be... ibretle okudum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

vay be... ibretle okudum...
    hll
  • Senin yüzünden yarıldım hastaneden yazıyorum diktiler şuan

• [:(
  • Matrak ikili
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPowwer

Yarılmaktan güldüm bunlar ççok komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatırlaa

Yarılmaktan güldüm bunlar ççok komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Alıntıları Göster
    Hakan ne mal adamsın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okank. -- 27 Ekim 2014; 22:17:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.