Şimdi Ara

DİKKAT iptal için aps istiyor SMILEADSL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sözleşme bitmeden taşımaya kalkarsanız indirimli tutarların hepsini indirimsiz gibi ödemek zorunda kalırsınız. Ayrıca kurulum vs ücretleri de çıkarabilirler. Sözleşmenizi sona erdirip taşımanız daha mantıklı.

Bu arada ben de smile kullanıyorum ancak şu ana kadar herhangi bir ne hız sorunu ne müşteri hizmetlerinden yanıt almama sorunu yaşamadım.
    Belki de benim şansım
    Bu arada sorunu olmayanlar bu foruma yazmıyorlar sanırım öyle olsa smile adsl kullanan kalmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehook -- 17 Eylül 2011; 16:44:57 >
  • smile iptalini telefonla yaptım ,ama beni aramalarını beklemeden formu yollamak istiyorum,formu buldum da aşağıdaki gönderme adresi doğru mu acaba ?

PK 138 Şişli/İstanbul

DİKKAT iptal için aps istiyor SMILEADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 20 Eylül 2011; 16:21:35 >
  • Adres doğru arkadaşım..

Öncelikle formu aps ile yollayın..

Gönderi makbuzunuzu kaybetmeyin ki takip numarası ile takip edebilesiniz..

Formun yanında kimlik fotokopinizi arkalı önlü olarak dosyaya ekleyin..

Ve ayrıca bir dilekçe yazmanızı bu dilekçede abone olarak yükümlülüklerinizi yerine getirdiğinizi ve iptal işleminin sağlanmasını istediğinizi ıslak imza ile belirtin..

Ve eğer imkanınız varsa noterden onaylatın ya da ihbarnameli gönderin..

VE HEPSİNİN FOTOKOPİSİ ELİNİZDE OLSUN..

Bütün bunlar aboneliğinizi iptal etmemek için bin dereden su getiren uzayan süreçte sinirlerinizi imha eden olumsuzlukları önleme amacıyla bir belge olacaktır.

Ve unutmayın her telefon açışınızda iptal süreciniz baştan alınıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abderalı -- 21 Eylül 2011; 12:25:04 >
  • bugün gönderdim APS kalkmış artık kurye ile teslim ediyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

arkadaşlar ben de smileadsl nin bir kampanyasından yararlanıp ttnetten geçiş yapanlardanım, kampanya 24 aylık sözleşme neticesinde ilk 12 ay 24,50 ve diğer kalan 12 ay için 49 tl ücretlendirme var ancak dün yaşadığım gülümseten hatta ulaşamama rezilliğinden ve attığım maillere cevap vermemelerinden dolayı hattımı tekrar TTNET e taşımaya karar verdim, fakat sormak istediğim sözleşme bitmeden taşısam ne olur sonuçları hakkında bilgisi olan varmı acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_51439211/tm.htm

Yukarıda adresini verdiğim konuda belirtildiği gibi Smile ADSL, aynen cep telefonu operatörlerinde olduğu gibi aboneliği TTNet'ten kendi sistemine aktarabiliyor. TTNet'in web sayfasında ise bu konu hakkında bir bilgi göremedim. Diğer servis sağlayıcılardan, TTNet'e aboneliğimizi aktarabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.