Şimdi Ara

Dikkat!Messenger 8.0 Sakın Bilgisayarınıza Yüklemeyinn. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türkçe pacth i yok mu 8.0'in????????????*
  • MSN NİN SAYFASINDAN İNDİRİNCE SORUN OLMAZ SANIRIM
  • indirmeyin!!!
  • arkadaşlar

http://www.msgshit.com/

adlı siteden msn 8.0 ve davetiye sistemini kırmak için de gerekli cracki indirip paşalar gibi yükleyebilirsiniz

en son sürüm şu an 8.0.0365

crack için de MSNP13Downgrader adlı programı da kurup eski protokolden bağlanıyorsunuz...
    ama programın neredeyse bütün özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

en güzel özellik ki bence çok çok geç kalındı çevirimdışı olanlara mesaj yollayıp çevirimiçi olduklarında almaları
    yeni olanlar pek bilmez icq gibi yani :) bunda 3 4 sene önce deli gibi kullnılan icq ne kadar çabuk unutuldu :)

• Neden gereksiz yaygara çıkarıyosunuz,msn 8.0 setup dosyasını indirirken nerden indirdiğine dikkat ettiniz mi hiç
    microsoft.com'dan geliyor setup dosyası
  • Buyrun buda kanıtı
    download.microsoft.com

• quote:

Orjinalden alıntı: a lot like love

Buyrun buda kanıtı
    download.microsoft.com

/>

• arkadaşlar patch sayesinde herkes denemesini yapabilir. sayfanın başında sevgili kardeşim sanki microsoft'un tester'lerindenmiş gibi göstermiş kendini. kapak olarak gösterdiğin yerde haklısın, microsoft'un verdiği bir beta sürüm. fake değil. ama patch'ın içeriğini bilmiyoruz değil mi? sonuçta bu sadece testerlerin denemesi için veritabanında kayıtlı accountlarca kullanılabilecek bir versiyon. patch bunu aşıyor o kadar. ben de 1-2 ay kadar önce denemiştim. hataları çok fazla henüz. full'ünü çıkardıklarında çok güzel olacağından eminim.
  • arkadaşımız bu bilgiyi sanırım teknoloji televizyonunda yayınlanan programdan aldı. 2 tane süper geyik eleman program sunuyor programları baya eylenceli ama gel görki adamların ikiside hiç birşeyden anlamıyor.. msn den gelen sorulara cvp vermeye çalışıyorlar ama çoğunda sallıyorlar. ordaki elemanlardan biri msn8 ile ilgili soru gelince "o virüs yüklemeyin" demişti. aynı adama optik mouse ile laser mouse arasnda ne fark die soru gelince "birisi kablolu birisi kablosuz zaten mouse dediğin nedirki kafana takma" şeklinde bir cevap vermişti.
  • ben yükledim msn 8.0 'ı bişi olmadı paşalar
    gibi kullanıyorummm.
  • bence Messenger ı Offical sitesinden yükleyin ve eklenti kurmadan kullanın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

bence Messenger ı Offical sitesinden yükleyin ve eklenti kurmadan kullanın....
    herzaman ne yüklerseniz..
  • 2.defa tekrarlıyorum. ben kurun vs demiyorum. beta testeri de değilim. olmakta zor değil zaten. e-posta davetiyesi şeklinde üye olunabiliyor. yabancı forumlarda 3-4 mesajla olursunuz.
    konu arkadaşın bizi bilmeden zan altında bırakmasıdır. ben ve 1-2 arkadaşta konuyu aydınlattık, böyle şeyin olmadığını vurguladık. sanmayın ki msn 8 çıktı yükleyinf elan diyorum. ben hala msn 7 kullanıyorum mesela. sorun zan altında kalmayı kaldırmaktır. bilgiyi biryerden aldığım felanda yok. nerdeyse 2-3 ay oldu bu haberi yazalı..

en son olarak msn live mesanger'e[msn 8] video gösterims eçeneği de eklendi. pc-ev telefonlarıa rası kouşma imkanıda sağlayabilecek olan yazılım, dosya tarsferi durdurma devam ettirme gibi özelliklere sahip. nasıl oduğunu çözemediğim şekilde msn space ile konfigrasyon arttırıldı gibi birşeyler yazıyordu ilgili haberde.

unutmadan msn 8 beta da açık varmış. virüs bulaşıyormuş vs vs...
  • merak ettim milletin şifresini falan alıp napcaklar ki bizim yerimize msn girip ark küfür mü etcek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.