Şimdi Ara

Dikkat Nextstar YE-5000 HD CX da yazılım sorunu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
16.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyarı için sağol.

Bahsettiğim basitleşen buglar çözülsede çözülmesede next gözüme girdi.

Sezarın hakkı sezara adamlar uğraşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gvsl G kullanıcısına yanıt
    Son yazılıma onları kurcalamak için ayarlar eklenmiş. Görüntü ayarlarında en altta 2 seçenek var.

• By Fixed B kullanıcısına yanıt
    Dijital ses özelleştirmesine imkan veren seçenekler eklenmiş.

Film dosyalarında altyazı ekleme hiç işlemedi ama yazılım güncellemeden sonra fabrika ayarlarına dön yada utf8 subtitle denemedim. Ciddi bir değişikliğin yan etkisi olabilir henüz tam yorum yapacak kadar kullanmadım.

Yazılım geliştiren burayı okuyorsa sd kanallarda upscale bana yetiyor ama nearest neighborhood filtresi gibi onu bi bilinear yada trilinear gibi yapsa yada daha iyisi güzel olurdu. Yani imkan varsa. Yada sd upscalede fazla sharpening yada çizgilenme filtresi açık olabilir.

Ya bi seçenekte upscale filtresi için olsa elle değiştirsek :) o olduktan sonra altyazı maltyazı yavaşlama(son sürümde çözülmüş olabilir) tınlamam devamlı överim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 20 Aralık 2014; 11:27:52 >
  • ilk defa güncelleme yapacağım, bir kaç sorum var:
    1. yazılım güncellemeden önce fabrika ayarlarına dönüyor musunuz, yoksa direkt usb üzerinden internetten indirdiğimiz yeni yazılımı mı kuruyoruz?
    2. bir de güncelleme yapınca kanalları tekrar mı aratıp bulmak lazım?
    3. ya da bizim yaptığımız kanal sıralaması bozuluyor mu?
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Kanal sıralamasını bozuyor. Ayarlarıda kendi standardına döndürüyor.

• Yazilimi guncelleyen arkadaşlar yeni sürüme çıkardım ama hd kanallar da 1.5 sn kadar takıma başladı. Siz de oldu mu

• Bu ürüne usb wifi adaptör takılıp cccam server üzerinden yayın izleme olanağı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokan90

Bu ürüne usb wifi adaptör takılıp cccam server üzerinden yayın izleme olanağı var mı?

USB girişi var ama nete bağlanilmiyor sanirsam

• Çipsetin ağnet özellikleri yok. Onedenle Yani network getirsen yazılımda gerekli özellikler yok.eklenmemiş.

Bunda sunplus 1506c var. Dediğiniz olay.1506g den başlıyor.

• Kumanda daki page tuşunu kanal değiştirmek için kullanmanın bir yolu yok mu tam yeri halbuki

• up

yazılılmla gelir mi acaba ne dersiniz olur mu yaparlar mı

yani sesi ve sayısal tuşları alta koymuşsun kanal d eğiştirmeyi niye sadece üstte konumlandırıyorsun salak adamlar yaaa
  • Arkadaslar urunun son guncellemesini (17122014) yapan oldumu. Eger guncellemeyi yapan varsa donma sorunlarinin ortadan kalkip kalkmadigini yazabilirmi. Urunu az once siparis ettim pazartesi elimde olur heralde. Eger sorun devam ediyorsa siparisi iptal edebililirim. Yardim ederseniz sevinirim.
  • severin S kullanıcısına yanıt
    Donmadan kastın kilitlenme yada görüntünün tamamen durmasıysa bende hiç olmuyor. Eskiden kanal değiştirirken sık sık yapıyordu artık yapmıyor.

Sadece misal maç falan izlerken 30 dk kadar sonra 5-10 saniyw bir ağırlaşma oluyor. Bazı kanallardada altyazılarda yavaşlama olabiliyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Donmadan kastın kilitlenme yada görüntünün tamamen durmasıysa bende hiç olmuyor. Eskiden kanal değiştirirken sık sık yapıyordu artık yapmıyor.

Sadece misal maç falan izlerken 30 dk kadar sonra 5-10 saniyw bir ağırlaşma oluyor. Bazı kanallardada altyazılarda yavaşlama olabiliyor bazen.

Sagol dostu. Bu sorunlari bazen yasatiyorsa f/p olarak alinabilecek bir urun. Ben siparisi iptal etmmiycem. Urun gelsin umarim memnun kalirim.
  • severin S kullanıcısına yanıt
    Dijital receiverler tütkiyede çok pahalı satılıyor. Trt bandrolünün fiyata etkisi nedir bilmiyorum hadi
    18 kdv de var. Satılan cihazları gördükçe alem buysa vigica c70s e 1000 tl fiyat çekerler. ( dışarda fiyatı 150 tl civarına tekabül ediyor. )

Cihaz için ellerinden geleni yapıyorlar huawei türkiye gibi yan gelip yatmıyorlar.

O nedenle cihazı eleştirmek istesem eleştiririm ama satın alınabilir cihaz diyorum.

• Urun bugun elime gecti. HD yayinlar idare eder fakat SD yayinlar inanilmaz vasat. 8 yillik markasi ne oldugu belli olmayan 30 - 40 tl etmeyecek uydum SD yayinlarda next ten cok daha iyi goruntu veriyor. Sonuc olarak uydularin ikisinide tv ye baglayip izleyecegim yayina gore uydu kullanacagim. Tamam ucuz bir uyu alici aliyoruz sonucta ama bukadar kotu bir SD yayin beklemiyordum. Almayi dusunen arkadaslar bunu goz onunde bulundursunlar.
  • next vasat bi marka güncelelleme falanda vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Bazen kanal değiştirdiğinde ekranı kapatıp açıyor. Kanal değistirdiğinde önce yeni kanala ait bir resim geliyor duruyor sonra kanal harekete geçiyor.
    Bugün bir kanalda ara ara seste kesilme oldu. Ama çok anlık. O kanaldanda olabilir... Bunlar hadi bi derece...

En kötü tarafıda bazen görüntünün atlama yapması. Yeni yazılımda eskisi kadar çok yapmıyor ve yaptığında az sonra düzeliyor ama tam düzelmemiş.

Bir mp4 formatı videoyu açmadığını gördüm. Cep telefonum ve başka cihazlar açıyordu... Neyazıkki ozaman tam formata bakamadım. Diğer mp4 leri açtı. Altyazı ekliyor ama türkçe harfleri bozuk gösteriyor.

Ek olarak cihazda renk ayarları var. Ancak bu renk ayarları orjinal renk skalasını bozuyor. Yani sinyali olduğu gibi orjinal renk değerleriyle alıp görmek istesem o ayarlar ne belli değil...

Tamam 100 liralık cihazdan fazla beklentim yok ama sadece normal görevini tam yapsın. İçine renk ayarlama özelliği koymasa bana çok daha iyiydi.zaten dijital sistemde renk skalası ile oynama renk kaybıdır. İllaki renklerle oynanacaksa zaten takıldıkları tv lerde bunlar fazlasıyla var.

Aynı sorun bende de oldu.
    SD yayından HD yayına geçince yada HD yayından SD yayına geçerken anlık kanal geçişi olup daha sonra cihaz kapanıp açılmış gibi yayın gidip tekrar geliyor,
    Bu soruna çözüm var mı?

• le50 L kullanıcısına yanıt
    Neyazıkki yok.

• Aralıkta çıkan son yazılımla bu sorun çözülmedi mi? ilk kez yazılım güncelleyecem bugün de...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.