Şimdi Ara

Dikkat ! Oyuna gelmeyelim! İnönü'de üst üste 3 maç derbi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    26.Hafta Beşiktaş - trabzonspor
    28.Hafta Beşiktaş - fenerbahçe

Ligde gittikçe kritik haftalara giriyoruz.Fikstür avantajlı,çoğu maçımız içerde diyoruz ama fikstürün gerçekten bizim için avantajlı olabilmesi için İnönü'deki maçlarda takımımızı yalnız bırakmamamız gerekiyor.Bunun için de bu haftaki Ankaraspor ve daha sonraki Ç.Rizespor (kupa) maçlarında tribünde çok dikkatli olmamız lazım.Çünkü bize ceza vermek için fırsat kollayan federasyon bu fırsatı da en ufak bi açığımızda değerlendirebilir.Özellikle sıradaki maçlar derbilere denk geldiği için daha da fırsatçı olacaklardır.Bu yüzden Ankaraspor maçından itibaren her maçta tribünde dikkatli olmalıyız.En ufak,30 saniyelik bile küfürlü tezahurat olmamalı.Küfürlüyü de geçtim federasyon ve hakemler alehinde en ufak bi tezahurat da olmamalı.Sahaya hiç bi yabancı cisim atılmamalı.Sahaya girme teşebbüsünde bulunulmamalı.İlk aklıma gelenler bunlar ama daha aklıma gelmeyen pek çok şey için bize ceza verebilirler.

Unutmayalım ki şampiyonluğa giden yol bu 3 maçtan ; özellikle de gs ve fb maçlarından geçiyor.İnönü'de oynuyoruz avantajlıyız ama bu avantaj taraftarsız bi dezavantaja dönüşür.O yüzden çok ama çok dikkatli olmalıyız!

alıntıdır...

• Hocam bence yeter açtığın başlıklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1959

Hocam bence yeter açtığın başlıklar.

tmm bitti
  • Ayrıca Bjk -Ts maçı derbi değildir.
  • derbi maçlar fener için farketmiyor biliyorsunuz deplasman iç saha kazanıyor hepsi. büyük maçların takımı fenerbahçe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

derbi maçlar fener için farketmiyor biliyorsunuz deplasman iç saha kazanıyor hepsi. büyük maçların takımı fenerbahçe

inönüde görecez fenerbahcenizi sizin
  • quote:

derbi maçlar fener için farketmiyor biliyorsunuz deplasman iç saha kazanıyor hepsi. büyük maçların takımı fenerbahçe

bursa macı kac kac bıttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

bursa macı kac kac bıttı

Bursa fener derbiydi diyosan bence futbol bilgini bir gözden geçir. Arkadaş büyük maçlar demiş ben bu hafta büyük maç olduğunu sanmıyorum. Dikkatli okuyalım, laf sokmak yerine topikle alakalı yorum yapalım.

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

quote:

quote:

bursa macı kac kac bıttı

Bursa fener derbiydi diyosan bence futbol bilgini bir gözden geçir. Arkadaş büyük maçlar demiş ben bu hafta büyük maç olduğunu sanmıyorum. Dikkatli okuyalım, laf sokmak yerine topikle alakalı yorum yapalım.

SAYGILAR...

çok güldüm yazının bu bölümüne şimdi bizde pancu yok olsa tek farkla kazanırız derdim olmadıgı ıcın 2 3 farkla galibiyet beklıyorum

• Beşiktaşın derbi fikstürü çok iyi kendi evindeki maçları alması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qformat

Beşiktaşın derbi fikstürü çok iyi kendi evindeki maçları alması lazım

Galatasaray maçı kilit.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

quote:

quote:

bursa macı kac kac bıttı

SAYGILAR...

çok güldüm yazının bu bölümüne şimdi bizde pancu yok olsa tek farkla kazanırız derdim olmadıgı ıcın 2 3 farkla galibiyet beklıyorum

SİZE 3 AVANS BJK 10 KİŞİ KALECİ YOK 4 TE BİTER KABUL MÜ

• quote:

Orjinalden alıntı: ati23

24.Hafta Beşiktaş - Galatasaray
    26.Hafta Beşiktaş - Trabzonspor
    28.Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Öncelikle rakiplerine saygı göstereceksin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1959

Hocam bence yeter açtığın başlıklar.

Paso @ ati23
  • quote:

Orjinalden alıntı: ati23

quote:

inönüde görecez fenerbahcenizi sizin

görücez.
  • neyi görücen lan kör.. 3-4? 6 yabancı? pancuyu meşhur eden takım = fenerbahçe en büyük eğlencemiz yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.