Şimdi Ara

Dikkat (Pişmiş Tavuk) Sanalpazar Galaxy s2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde. 17 Ocak 2012 günü sanalpazar'dan Galaxy s2 android cep telefonu aldım 1100 tl'ye kapalı kutu? Kargo cok hızlıydı ertesi gün elime ulaştı. Kargoyu aldım imzayı attım kargo görevlisini gönderdim. Fakat kapalı kutunun içinden replika telefon çıktı. Güvenlik etiketi olan bir kutunun içine o cihaz nasıl konulmuş hala şaşkınlık içerisindeyim. Neyse olay bundan sonra başlıyor. Kargo ya gittim derdimi anlatamadım adım sahtekar oldu. Sanalpazara mesaj attım üyeliğim iptal edildi. Hiç bir açıklama yok. Yeni bir üyelik aldım kontrol ettim telefonu aldığım Ceptown34x isimli üyeyide göremedim. Anlaşılan onun üyeliğide iptal edilmiş. sanalpazara yeni üyeliğimle mesaj attım gelen cevap aynen aşağıda.

Kontrol edilen kriterler konusunda sizlere detaylı bilgi verebilmemiz sistem güvenliğimiz açısından maalesef mümkün değildir.
    Ancak size yapılan bu uyarıyı dikkate almanızı ve konu hakkında ısrarcı olmamanızı önemle rica ediyoruz. Aksi taktirde belirttiğimiz gibi bu üyeliğide de iptal etmek durumunda kalacağız.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Adamla ücreti iade edeceklerine, hakkımı aradığım için yeni üyeliğimide iptal edecekmiş.

Sanalpazar karşısında her koşulda hakkımı arayacağım. Ayrıca herkesinde bu olayı duymasını istiyorum. Nerde kaldı bu sitenin güvenliği

• Senin hatan kontrol etmeden imza atman. Kanitlayamazsinki telefonunun gercek olmadigini. Gecmis olsun simdiden. Artik daha dikkatli olursun. Faturli mal almaya dikkat et.
  • Benzer bir olay başıma geldi fakat ben ödemeyi yaptığım halde satıcı ürünü göndermemişti. Paramın iadesi için yaklaşık 4-5 gün beklemem gerekiyordu. Pc gold ile görüşüp sanalpazar'ın telefon numarasına ulaşarak bu durumu daha kısa sürede çözmüştüm.

Siz de pc gold yada metro elektronik ile görüşüp sanalpazar'ın telefon numarasını isteyiniz, neden istediğinizi sorarlarsa durumu kısaca izah edip numarayı alınız.

Sanalpazar metro elektronik grubuna ait bir kuruluştur, gerekirse ana merkez binalarına gidebilirsiniz. Bu neyi değiştirir bilemem ama en azından satıcıya ulaşmanız yönünde size yardım edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Şubat 2012; 12:12:06 >
  • Sanalpazar üzerinden ancak mesaj atabiliyorsunuz. bir de gold boyutunu deneyim bakayım
  • 216 528 10 77 Numaraları bu
  • Bu numarayı aradım kardeşim ama dahili numara istiyor onada ne girdiysem tutturamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    domates peynir ekmek gibi yok
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.