Şimdi Ara

...DİKKAT PSP DE TELEVİZYON İZLEMEK... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
15.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu alet pek gerçeğe benzemiyor, ama olsada o dijital tuner, yani japonyaya uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

bu alet pek gerçeğe benzemiyor, ama olsada o dijital tuner, yani japonyaya uygun

japonlar onuda düşünmüştür koca avrupa pazarına satamıyacaksa kesinlıkle yapmazlar boyle birşiyi kesinlıkle buralarda da kullanılır veya kullanılabilen bir modeli vardır ....
  • ARKADAŞLAR BU ALET HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI?

...DİKKAT PSP DE TELEVİZYON İZLEMEK...
  • PSP,DE TV İZLEMEK GÜZELDE ALETİN PARASINI ÖDEMEK NASIL BİR DUYGU.

O ALET BENCE İYİ PARADIR.BİDE ÜSTÜNE İZLEMEK İÇİN ÜYELİK İSTERLER İYİCE PAHALI OLUR.

• www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1479859
    149 ytlpahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 12 Şubat 2006 0:08:56 >
  • arkadaslar yuzyılın bulusumu dersınız
    bu cıhaz harıka yaaa
  • bu arada benim msn xeni_boi26@hotmail.com
  • pekı v2.5 lerı v1.5 e ındırebılıyormuyuz
  • Sorunun yeri burası değil ama indiremiyorsun
  • ya bu tv olayı güzel bundan bahsedelim nsl olcak
  • arkadaşlar yayın konusunda düşünmeyin tüm yayınlar dijital olacak
  • öyle bir kart daha yapılmadı fake bir fotoğraf o...
  • psp de tv izlemek süper bişe inşallah pahalı deildir bu alet benim belki konu ile alakası yok ama youtube de video izlemek için ne yapmak lazım ben biraz cahilim psp konusunda sırasıyla herseyi sölerseniz cok sevinirim simdiden tesekkürler
  • bana fake gibi geldi çünkü böle bi cihazı neden ms girişinden takalımki daha farklı bi girişten takılması daha gerçekçi deil mi arkadaşlar
  • 1 yılı geçmiş cıkamamıs hala hadi hayırlısı :D
  • Nasi hortlamis yahu:D
  • walla cok pis hortlamıs
  • Tabiki yukardaki ürün fake. Psp ilk çıktığında nette dolaşan bir fotograftı ama gercekten çalışanını Japonlar yapti. işte japonyada piyasaya çıkan tv tuner.
     ...DİKKAT PSP DE TELEVİZYON İZLEMEK...

Cihaz dijital yayınlar için ve sadece slim psplerde çalışıyor. 20 Eylülde Japonya'da 57$'dan satışa çıktı. Fakat Japonyodaki tv yayın sistemi farklı olduğu için sanırım burada çalışmaz.

kaynak

• bos bos konusuyosunuz ne zaman soru sorsam cevap gelmio kimse bişe bilmiomu acaba burda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.